Hacked Arena
-
Hacked Arena sorumluluğunu verin bana tür şeyler asla olmaz (:
-
abi guldurme adamı yaef :D hem dediin gibi zaten web hack die bi bolum war bu isler icin dedikleri gibi de sanki bi eziklik bastırılmak isteniyo gibi olmaz mı?
-
sadece google ve kalite seviyesi yüksek olan siteleri hackleyenler mi yazsın diycen ne diycen??
mod olmak istiom desene :P
Tahribat.Com sizinde bildiğiniz gibi "Esas Amacı" Güvenlik, Yazılım ve Donanım konuları başta olmakla birlikte teknolojinin her alanında bilgi alışverişinin yapıldığı, Türkiyedeki belli başlı sitelerden birisidir.
böyle gösteriler hoş durmaz boşver hacım sen bunu -
Ben fikrimi ortaya koydum, herhangibi bir çıkar söz konusu değil.. Sadece forumda millet web hack`e açacağı yerde, Hacked Arena`ya konularını açsın..
-
pardon ama çıkar elde etmiyorum diyorsun ve bu bölümün sorumluluğunu bana verin diyosun çeliştim ben kendi kendime..
Ben sana kötü bişey demek istemedim.. Tahribatıb amacını yazdım sana.. bu amaca uygun değil diye belirtmek istedim niçin amaca uymayn bişeyde ısrar ediyosun?
Önceden de açıldı buna benzer konular kabul görmedi... -
Arkadaşlar orda tartışma çıkar demek istedi, bende verin sorumluluğu bir bok çıkmaz demek istedim olay bu :(
-
J0C düşüncen güzel ama daha önemli işler var diye düşünüyorum.. Ayrıca bu konuda yetki sahibi adminlerdir onlardan cevap gelmesi daha doğru olurdu,onlardan gelmiyorsa sen onlara git, pm falan at...
-
ir2'ye sordum yok dedi (:
-
dedim işte sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :)
-
Aslinda olsa guzel olurdu
Toplam Hit: 4526 Toplam Mesaj: 30