Hacked Cümbürcemaat :)
-
adsli olan hacker oluyor nabcaz ramo böle :D
-
harbi öyle efsun vpn bağlantı iyiki vermiyorlar bütün vatandaşlara o zaman ne yapardık kim bilir :)
-
Aferin bilgin var ve bunu göstermiş oldun bilgileride bizimle paylaştın sagol.... Ben bir şey sorucam! Cevaplarsan sevinirim. Şimdi bu sitelerin yada bu site sahiplerinin sana ne zarar ları oldu sana ne kötuluk yaptıkı sen hackledın? Hadi hackledın elıne ne gecti? Yazık degılmı benkı o satıs sıtesı emlak sıtesı adamın ekmek teknesı ne hakıın varkı adamların ekmeklerıyle oynuyorsun? Sana yapılsa hosuna gıdermı? Madem kafana esti hackerlık oynayacaksın git birsuru Türkleri kötuluyen pkk ya destek veren Atamıza laf eden Dinimize söven siteler var git onları hackle bırak alkışlamyı önunde eğilelim hatta domalalım ama zarasız ınsanların ekmek teknelrıyle oynamak bence bılgın olsan dahı dunyanın en ıyı hackerı olsan dahı lamellıkten baska bır sey degıldır kusra bakma!
-
Buraya üye olurken üstteki bannerdeki yazıyı gördün mü ? Kökten devrimci radikal hack grubu yazıyor ..
+ hiçbir sağ sol görüşe dayalı , dine yönelik ahlak kavramına dayalı bir site olmadığını biliyormuydun ..
madem burası bir hack sitesi kardeşim ne işin var burda milletin çartını curtunu düşünüyorsun .. git islam sitelerine üye ol
ne bilim türklük sitelerine üye ol .. burya gelipte salak salak postlar atma postunu silicektim ama silmiyorum .
muridler salak adam görsünler diye :)
+ o firmanın hosting sahibiylede görüştüm ve şifrelerini geri verdim açıkları kapatması için yardım istedi yardım da ettim
şuan iyi bir dostluğumuz oldu.. ve ben o sitedeki hiçbir dosyayı silmedim ..
eminim ki böyle konuştuğun halde şuan yayınladığım scriptleri download ediyorsun yine bişey demiyorum
bak yoluna kardeş .. bi dahada aptal aptal mesaj atma . silmek için uğraştırma beni mesajlarını.
-
wolfox bunu yazdı:
-----------------------------
Aferin bilgin var ve bunu göstermiş oldun bilgileride bizimle paylaştın sagol.... Ben bir şey sorucam! Cevaplarsan sevinirim. Şimdi bu sitelerin yada bu site sahiplerinin sana ne zarar ları oldu sana ne kötuluk yaptıkı sen hackledın? Hadi hackledın elıne ne gecti? Yazık degılmı benkı o satıs sıtesı emlak sıtesı adamın ekmek teknesı ne hakıın varkı adamların ekmeklerıyle oynuyorsun? Sana yapılsa hosuna gıdermı? Madem kafana esti hackerlık oynayacaksın git birsuru Türkleri kötuluyen pkk ya destek veren Atamıza laf eden Dinimize söven siteler var git onları hackle bırak alkışlamyı önunde eğilelim hatta domalalım ama zarasız ınsanların ekmek teknelrıyle oynamak bence bılgın olsan dahı dunyanın en ıyı hackerı olsan dahı lamellıkten baska bır sey degıldır kusra bakma!
-----------------------------Kardeş HAckgrubuyuz... Benim sitem 4 defa hacklendi Rus dürzüler hackledi hala daha çalışıyolar Dikkatlı olacaksın bu kadar basit
-
Radikal hack gurubu olmak zarasız ınsanlarla ugrastırmayı gerektırmez bu sıtede cok saglam adamlar bılıyorum ve hıc bırının bu sekılde topık acmadıgını veya zarasız sıtelre bulasmadıgınıda cok ıyı bılıyorum. bu sıtede uzun zamandır varım. hayır yanıldın hıcbır sey ındırmıyorum cunku ihtiyacım yok zaten mevcut yetrınce var.
-
RemotE bunu yazdı:
al bi geri zekalı daha
-----------------------------Takma kafana dayı kafana biz arkadandayız :)
-
wolfox ağlatacan beni :'(
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
wolfox ağlatacan beni :'(
-----------------------------Ağla len açılırsın :)
-
remote diyorsa doğrudur :D