Hacker Evolution - En Gerçekçi Hacker Oyunu
-

Hacker Evolution
Hack yapma simülatörü..Daha önce görülmemiş görsel efektleri olan bu oyunla kendinizi gerçek bir hacker sanacak ve oyunda olsa hackerlik hakkında bişiyler öğrenebileceksiniz...
En gerçekçi Hacker Oyunu

-
filmlerdeki gibi :|
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
filmlerdeki gibi :|
-----------------------------
belkide o dur :P :D -
bide hotfile harci alternatif link olsaydı :)
-
İndirmiştim çok önceden. Portable bir proydu galiba. Baktım çok dandik silmiştim. Bence bunlar yerine önceden tahribatta 2 kişinin yaptığı bir site vardı. Şifreli, sayfa kodundan felan şifre bulmalı bir site. Öyle bir site olsa daha iyi olur.
-
eskiden öyle çok oyun vardı web tabanlı. birkaçıyla bi aralar uğraşmıştım. link bulursam paylaşırım tekrar.
-
Bir bakacağım sağol arkadaş da benim asıl merak ettiğim tek lin zaten neden rapid istiyorsun??
-
buda rapid linki ; http://rapidshare.com/files/404740059/Hacker_Evolution.rar Pre uploaddır kıymetini bilin :D
-
sağolasın bigpower. ilginç bişey :) bakalım. daha tam çözemedim ama zamanla oda olur :)
-
nasıl bir oyun abi bu ? ben pek anlamamda indiriyorum ama biraz anlatırmısın
-
Hee benim oyun bu :D Semihe upload yaptırmıştım çevirisi ban ait :D Güzel oyundur arkadaşlar..hacker oluyosunuz işte :D Ordan buldan para aktarımı gizli şifre kırma gibi işler yapıyosunuz...Bu arada ben Hala Tahribat'ta konu açamıyorum,Bu da bi sitemdir ayrıca :D