




Hacker Mı ? Polis Taktiği Mi ?
-
İsviçrede porno izleyen varmış vay amk
-
Dünya üzerindeki hiçbir ülkenin hiçbir polis teşkilatı (İnterpol dahil) bu şekilde bir ödeme isteyemez. Yapılan işlem illegal bile olsa, bedelini almak yerine soruşturma ve ceza yoluna gidilir. Uygun görülürse de yalnızca mahkeme emri ile gerekli bedelin ödenmesi mümkün olabilir. Muhtemelen zararlı yazılımdır.
Bilgisayardan çok anlamıyorsa format atsın, uğraşmasın. Bilgisayarı bu tip zararlı yazılımlardan kurtarmak için kullanılan programları ehil biri kullanmadığı taktirde bilgisayarı kullanılmaz hale bile getirebiliyor. Ancak bu tip programlara aşina biriyse kurtarmak için uğraşabilir. Ama ben olsam hiç uğraşmaz formatı çeker, tamamen temiz bir sistem ile yoluma devam ederdim :)
-
eğer bilgisayarla dediğin gibi arası çok iyi değilse yada bu gibi bir durumda ne yapacağınız bilmiyorsa en temizi format. başka şeylerle saatlerce uğraşıp hala aklında bir soru işaretiyle eski sistemini kullanacağına herşey yarım saatini alacak bir formata bakar. (önemli bilgilerinin yedeğini almayı unutmasın.
-
acayip inandırıcı bir yöntem. fena para kaldırmıştır bunu yapanlar,hemde tr de bu işi yapanlar koymustur paranın biryerine
-
burada ne yapması gerektiği anlatılıyor.
http://malwaretips.com/blogs/metropolitan-police-virus/
Formata gerek yok, aynısı Polonyada oda arkadaşımın başına geldi ve hallettik.
-
Madem o kadar uğraşmışlar bi 5lira yollasın :)
-
virüs o.
-
Benzeri bana oldu. Polis molis değildide. Reklam sayfaları açılıyordu,porno açılıyordu. Kameram açıldı. Hemen çektim herşeyi. Not defteri açtım. Siktir git orospu cocu dedim. Adam kamerandan ss aldım falan. Çıkardım interneti format attım. Temizim ;)
-
Virüs hocam erdiburak müridin yanındayken olmuştu http://www.tahribat.com/Forum-Egm-Dolandiricilik-Dikkat-167769/ konu açmıştık direk ahanda link
-
birkovic bunu yazdı
Peki bundan nasıl kurtulabiliriz. Arkadaşımın pc yle arası pek iyi değildir. Ne diyim ? Okula gidip format mı attırsın ?
Combofix kesin çözüm hocam