Hacker Nasıl Olunuyormus Ögrenın
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
bunun hepsini okudunuzmu vay aq XD
-----------------------------okuyun güzel olmuş
-
güzel
-
seneler öncesinden kalma alıntı yazılar :)
-
Biz şunu anlamıyoruz galiba insanoğlu olarak yazıda yazılmış o programı dene bu programı dene. Ben hacker değilim programcıyım ki programcı arkadaşlar beni daha iyi anlıycaklar.Hacker denen kişin öncelikle bir program bilmekten yada öğrenmekten ziyade işletim sistemi uzmanı olması gerekiyor.Eğer sen işletim sistemini iyi bir şekilde bilmiyorsan yapabilceklerin o programın sınırları dahilinde kalır.Hacker denen kişin bu kadar basit işlere sahip olduğuna inanmıyorum.Örnek Win için konuşursak adamın system32 altında bulunan kütüphaneleri tam detaylı bilmesi gerekir. He uğraşma kısmına inanıyorum. Holy için konuşuyorum bunu yalakalık olarak anlamasın kimse kendisi programcı bildiğim kadarıylada denyo diye programı var bence hacker kendi programını yazabilmeli teşekkürler...
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
bunun hepsini okudunuzmu vay aq XD
-----------------------------okuyun güzel olmuş
-----------------------------bunun uzerıne okudum yazıyı ve evet ben buna tıpa tıp uyan bırını tanıyorum evrımını tamamlamamıs olsada :D
güzel bi yazı
-
Ben hacker olmak istiyorum diyen herkese örnek bir yazı olmuş bu işleri tam öğrenmeden girerseniz sonunda neler olabilçene dair güzel bir yazı olmuş :D
-
bu yazıyı 3 sene önce flan okumuştum :)
-
ben okumuştum bunu daha önceden belli bi paran olcak yoksa olmaz...
-
birisiyle konuşmuştum. yanılmıyorsam mevsimlik işlere gidiyor.
Küçük bir oğlu var ve bilgisayar almayı çok istiyor oğluna. İyi çok iyi dedim, zamanımız bilgisayar çağı iş güç için şart der demez iş açığa çıktı.
adamın niyeti meğer oğlum hacker olsun, banka hesaplarını boşaltsın gül gibi geçinsinmiş.
şaşırdım ve dedim resmen hırsızlık. Ama dinleyen kim?
Bu olay ve genelde hackerlık bence Rahat para kazanmak ve tembellikden ileri geliyor. Ha bide helal-haram bilmemekden.
-
ip gizlemeyi iyi öğrenmek şart :)