Hackerdan Başbakan"A Not
-
teodos bunu yazdı:
------------------------------
yaw baba ben anlamamda şu çocuğun telini filan silin. habersiz zükmesinler bu çocuğu. gerçi aldım teli. yarın arayıp sorun olursa yardıma koşma sözü vericem. :D amma velakin şöle bi karalasan şu teli!-----------------------------
Eee aynı numaralar senin postta da var :)
-
arkadaşlar yaa sallamıştır bence :D yani ben hiç bi domainimi gerçek bilgiler ile almam :D ne gerek var.
-
teodos bunu yazdı:
------------------------------
yaw baba ben anlamamda şu çocuğun telini filan silin. habersiz zükmesinler bu çocuğu. gerçi aldım teli. yarın arayıp sorun olursa yardıma koşma sözü vericem. :D amma velakin şöle bi karalasan şu teli!-----------------------------
silsen ne olur bi whois çekemicekler mi -
isim.sitemynet.com 'a index basan elemanlar gibi yahu indexe bak:D
-
Her Neyse Hoşuma Gitmiş Vesselam ama Kısa yahu, Ben olsam Oraya Memleketin Tarihini yazar, Ayrıntılı Kör Gözlerine Sokardım Memleketin Alev Alev Yanma Sebeplerini, Tayyip Ananıda Ya Al Git, Yada Tayyip Ananıda Al Adam Gibi Görevini Yap da Derdim. Neyse Vesselam Hoş Olmuş, Apple Quikttime Eklentisi ilede Çalışmasa Daha iyi olacaktı Eklenti ya Neyse.
-
-
tetris bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yorumun beni derinden etkiledi :)
-
Şakacı hacker :)
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------tetris bunu yazdı:
-----------------------------İyide Etkilenecek bişey ben Göremedim yahu. :)
-
shockman bunu yazdı:
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------tetris bunu yazdı:
-----------------------------İyide Etkilenecek bişey ben Göremedim yahu. :)
-----------------------------Bende görmedim ama böle üstünde düşününce felsefik bi cevap gibi gelio:)
Arkasında çok büyük manalar var gibi :)