folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Hackerlar’Dan Redhack [Redkek] Ve Ayyıldız Tim ‘ E “Anıl TETİK” Oyunu



Hackerlar’Dan Redhack [Redkek] Ve Ayyıldız Tim ‘ E “Anıl TETİK” Oyunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2009
    Erkek

    Redhack ve AyyıldızTim’e Büyük Oyun

    Önce Anıl Tetik’i Redhack yapmış gibi hacklediler daha sonra şifreleri AyyıldızTim’e göndererek bu sefer onları oyuna düşürdüler.

    Hackerlar sözde Türkiye’nin en büyük iki hack grubunun maskesini düşürdü.

    Survivor ünlüsü Anıl TETİK’in twitter hesabı Şafak SEZER’e attığı destek twittlerinden sonra hacklenmişti. Hackerlar; yapmış olduğu şaibeli saldırılarla sık sık gündeme gelen Redhack ve Ayyıldız Tim’i öyle bir oyuna düşürdü ki iki grupta saldırıları üstlendi. Daha öncede bu tarz hack eylemlerini kendileri yapmadıkları halde üstlenen redhack ve ayyıldız tim adeta saldırı kendileri yapmış gibi üstlendi.

    Hackerlar yapmış oldukları açıklamalarda kesinlikle Anıl Tetik ve Şafak Sezer’in şahsına yönelik bir saldırı yapmadıklarını belirttiler. Halkçılığı kullanarak insanları kandıran Redhack ve insanların milli duygularını sömüren Ayyıldız Tim’in maskesini düşürmek için böyle bir saldırı yaptıklarını ayrıntılı anlatan hackerlar ayrıca Anıl TETİK’in seçilme nedenini de ayrıntılı olarak açıkladılar. Şafak SEZER’i eleştirenlere Anıl TETİK’in “şerefsiz” demesinden sonra olayın gerek medya tarafından kolayca yayılabileceği, gerek bu iki grubun olay medyaya düştüğünden saldırıyı üstlenebileceğini bildiklerini belirttiler. Bu sebeple Redhack sepmatizanlarının haksız şekilde Anıl TETİK’e hakaret etmesinden pişman olmalarını sağlamak için ve Redhack ve Ayyıldız Tim’in maskesinin düşürülmesi için bu şekilde bir oyun oynadıklarını dile getirdiler.

    ilkoku.net ‘ te Avukat Arif BALTACI‘ya gelen maili olduğunu gibi yayınlıyoruz.

    21313

    Sevgili Dürüst Basın Mensupları hepinize merhabalar diyoruz. Bu maili sizlere göndermemizin amacı sözde hacker grupları Redhack ve Ayyıldız Tim ‘ in Anıl TETİK hesabının hacklenmesi olayı ile ilgili hiç kimsenin bilmediği gerçekleri anlatmaktı.İçiniz de dürüst birileri çıkıp yayınlasa bile bizler için yeterli.

    Redhack ve Ayyıldız Tim ile ilgili sitelerinizde geçen haberleri okuduktan sonra böyle bir yazı yazmaya karar verdik.

    REDHACK VE AYYILDIZ TİM ‘ İN SAHTEKARLIKLARINI GÖSTERMEK İÇİN YAPILAN BÜYÜK OYUN ; ANIL TETİK

    Anıl TETİK ‘ in Şafak SEZER ‘e gönderdiği twitten sonra Redhack adlı grupla sosyal medya üzerinden çıkan tartışmalar ve Redhack sempatizanlarının Anıl Tetik’e küfretmelerinin sonucunda aklımıza böyle bir oyun geldi. Biz gerçekleri biliyorduk sizler ve Redhack sepmatizanları da öğrensin istedik.

    421112312 giris2

    Anıl TETİK ‘in Şafak SEZER ‘i desteklemek amacıyla atmış olduğu “şerefsiz” twitinden sonra twitterda Redhack, Redhack Hayranları haksız bir şekilde Anıl Tetik’e hakaret ettiler. Bizde redhack hayranlarına redhackin sahtekarlığını anlatmak için bir plan yaptık. Önce Anıl TETİK ‘in twitter hesabını hackleyerek olayı Redhack yapmış gibi gösterdik ve Redhack ‘ in yaptığını belirtecek twitler attık. Olayın ses getirmesinden sonra Redhack resmi hesabından olayı üstlenen twitler atmaya başladı ve  bizlerle temasa geçti. Amacımız da zaten buydu.Redhack’in başkalarının yaptığı işleri üstlendiği ve ayrıca kurumlardan sızan bilgileri hack yapmış gibi gösterdiği dile getirilmeyen bir gerçek. İnsanları bu şekilde medya aracılığıyla aldattığı 2006 ve 2008 yıllarında Tempo Dergisi vb. yerlerde kendi söyledikleri gibi asıl amaçlarının DHKP/C ve TİKKO Terör Örgütlerinin yapmış olduğu mücadeleye yardım etmek olduğu ve bu yönde sosyal medyada çalışmalar yaptıklarıdır.

    giris11

    Olay sosyal medya da hızla yayılırken ilk haber milliyetin manşetlerinden geldi.

    Akabin de hesap Redhack ‘ in diğer hesapları ve anonymous Türkiye ayağı hesapları twitter’dan bizlerle Anıl Tetik hesabı üzerinden özel mesajlarla görüşmeye başladı. Milliyet’in ardından olayın hızla yayılmasıyla Radikal,Sözcü… gibi birçok büyük medya kuruluşları tarafından haber olarak paylaşıldı. Bu sırada Redhack ile konuşmalarımız devam ederken Redhack mevcut hesabın hala kendisinde olduğunu belirten twit atması ise sahtekarlıklarını açıkça ortaya koyuyordu.

    giris10

    Biz Anıl Tetik’in kullanıcı hesabından twitler atmaya devam ederken, Redhack adlı grupta hesabından haberlerde çıkan linkleri paylaşıyor bir yandan da insanlar yine bilinçsiz bir şekilde bu gruba destek vermeye devam ediyordu.

    Gece saatlerinde Şafak SEZER ‘ in de twitter şifrelerini paylaşacağız diye Anıl TETİK’in hesabından “twit” attıktan sonra akabinde şafak sezerin bunu “RT” etmesi ve hesabının redhack tarafından hacklenmiş gibi göstermesi ise olayın daha geniş çapta duyulmasına ve redhack yetkilelerinin bizimle görüşmesine tam anlamıyla katkıda bulundu.Liderlerine “usta” diye hitap eden redhack üyeleri yeniden anıl tetik ‘in hesabından bizlerle temasa geçerek konuşmaya başladı.Mevcut konuşmalar aşağıdaki resimlerde.

    giris4 giris6 giris7 giris8

    Not : Redhack  1 Mayıs 2008 günü  ”Tempo” dergisine vermiş olduğu röportajda DHKP-C, TİKKO gibi illegal terör örgütlerinin mücadelesinin bir parçası olduğunu açık bir şekilde dile getirmiştir.

    redhack12

    Redhack ‘in olayı tamamen sahiplenmesi ve medyada duyulmasının ardından , yapmadığı saldırıları üstlenen ve insanları redhack gibi kandıran diğer grup Ayyıldız Tim ‘in de insanlara gerçek yüzünü göstermemiz gerekiyordu.Bunun için aslına bakarsanız çok zorlanmadık.Ayyıldız TİM ‘e , Redhack ‘i kandırdığımıza dair bir mail attık ve resimlerle şifreleri gönderdik.Ayyıldız Tim hemen olayı sahiplenerek Anıl TETİK ‘in hesabını geri aldığını duyurdu.İşin komik yanı ise Ayyıldız Tim teşekkür maili atarak bizleri de aralarında görmek istemesiydi.

    ayyıldız

    aytteklif

    Bizler Redhack ve Ayyıldız Tim gibi hiçbir zaman isim peşinde olmadık,olmayacağız.Bu oyunu oynamamızın asıl amacı sözde hacker gruplarının sözde eylemleriyle insanları ve medyayı kandırarak ülke gündemini gereksiz meşgul etmesini engellemekti. Bu grupların sempatizanlarının da insanlara bilip bilmeden hakaret etmesinden utanmasını sağlamaktı. İnternette bu gruplar tarafından bilginin kötüye kullanılarak insanların kandırılmasını önlemek ve bu grupların aslında ne kadar sahtekar ve bilgisiz olduklarını gerek medyaya gerek insanlara göstermekti.

    142123

    Yapılan bu hack eyleminde kurban her ne kadar Anıl TETİK olmuş ise de amacımız asla kendisine zarar vermek değil,bu sahtekarlıkları ortaya çıkarmaktı.Bu güne kadar internet üzerinde olan bilgilerimizi kötüye kullanmadığımız gibi bundan sonra da asla kötüye kullanmayacağız.Anıl TETİK ‘ e bu olayları çıkarmamız da yardımcı olması sebebiyle teşekkür eder ayrıca hesabını bu grupların maskelerini düşürmek amacıyla hacklemek zorunda kaldığımız için özür dileriz.

    giris3 giriş9

    Resimler ile herşeyi açıkça ortaya koyduk.Fakat hala inanmayanlar olursa “Redhack” ve Ayyıldız Tim ‘ e Anıl TETİK’in ilk giriş şifrelerini sorsunlar ve Anıl TETİK’ten teyit alın.Redhack ve Ayyıldız Tim de Şafak Sezerin belirttiği gibi bu olayda sadece “SAZAN AVI” olarak kayıtlara geçmiştir.

    Ayrıca daha önce bazı sitelerden yapılan bu gruplar hakkında bilgilendirme yazılarını da birçok basın grubu defalarca gönderilmesine rağmen yayınlamamış ve insanların kandırılmasına adeta göz yummuştur.”



    kaynak: ilkoku

    herzaman dediğim gibi RedKEK hack dünyasında tek! (milleti keklemesi babından tek yani ;)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Bu Redkek'i internet giriş sayfası olan Google'ı değiştirsen internete giremeyecek olan kesim destekliyor.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Redhack zaten evimizde şanten atsa onu bile ben yaptım diyecek.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2012
    Erkek

    hele şükür açıkça foyası orataya çıktı bunların yapanların ellerine sağlık

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    komik


    "bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

    Bu Redkek'i internet giriş sayfası olan Google'ı değiştirsen internete giremeyecek olan kesim destekliyor.

    Konuyu okumadımda geçen bir site kurmuştum google daha loglamadı siteyi neyse abi bak site adını mesaj atıyorum bunu araç çubuğuna yazaksın dedim sonra

    1- Araç çubuğu neresi

    2- Google ye yazdım çıkmadı ne iş ? (abi googleye yazmican daha çıkmadı dememe rağmen)

    3- Araç çubuğuna google.com dan sonra siteyi yazıyor sayfa bulunamadı ne iş ?

    4- mesajla yazdığım halde aynen okuduğu gibi g yerine ğ yi yazıyor gene giremiyor.

    5- kelimeler arası boşluk bırakıyor gene olmuyor

    Sonra harf harf telefondan yazdırdım da öyle girdi.

    Nasıl bunaldım bilemessiniz :) Gerçekten temel birgisayar eğitimi almak şart bu ülkede. 

    zeybekustasi tarafından 03/Ağu/13 23:11 tarihinde düzenlenmiştir

    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2007
    Erkek

    anıl tetik kim amk


    He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2002
    Erkek

     nerden bilelim bunun redhacke karşı hazırlanmış bir senaryonun olmadığını

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2010
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

    anıl tetik kim amk

    survivorda acun sayesinde ünlü olan bi motor sporcusu

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2011
    Erkek

    kardeşim yanlıs anlama sana sözüm yok. a.k ne kadar boş bilgiler içeriyor sosyal medya tantanaları. sokayım redheke aytime yok o öyle yapmıs bu böyle yapmıs ikiside atlamış zıplamış. yav hakketten sıkıldım bu konulardan ne kadar boş gereksiz işler. zaten bu gibi konular bu adamları gündemde tutuyor ve yine bunlara yarıyor.


    #hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek

    Redhack ın anasını gibiyim , hiç sevmem kolpaları :) 

Toplam Hit: 8824 Toplam Mesaj: 22