Hackers 2: Operation Takedown (Kevin D.Mitnick) [320Mb]
-
Süre 100 dakika
Yapımcı: John Thompson
Senaryo: John Danza
Oyuncu: Skeet Ulrich ,Russell Wong
Kurgu: Joe Rabig
Görüntü Yönetmeni: Dermott Downs
Film Öyküsü: Tsutomu Shimomura ,John Markoff
Dünyanın en büyük polis teşkilatı FBI'ın başı bilgisayar korsanları ile derde girince ortalık karışır.
Kevin Mitnick - Vikipedi
Takedown (2000)
Sinemalar.com ~ Takedown (2000)
Filmden Caps:
Linkler:
Hackers:Operation Tekedown Part1
Hackers:Operation Tekedown Part2
Hackers:Operation Tekedown Part3
Hackers:Operation Tekedown Part4
İzlemenizi Tavsiye Ediyorum :) -
Arkadaşlar eklemeyi unuttum Film Türkçe Dublajlıdır.
Konuyu anlatıcak olursak şöyle bir özet yeterli olur :)
"Dünyanın en ünlü bilgisayar korsanı Kevin Mitnick'in gerçek hayat hikayesi , izlerken gözlerinize inanamayacaksınız...
Film belkide gerçek hayattaki en büyük düşmanı , onun hapse girmesine sebep olan Tsutomu Shimomura'un kitabı Takedown'dan uyarlanarak çekilmiş. Filmi izlerken bir insanın sadece ne kadar daha iyiyi başarabileceğini denemesindeki azmine , herhangi bir hırsızlık yapmadan yeteneği yüzünden nasıl azılı katiller kadar aranan birisi olabildiğine hayret edeceksiniz. Takedown ve Kevin Mitnick tüm dünyanın tanıması ve saygı duyması gereken bir insan olarak filmde de kendini gösteriyor.Ve filmdeki ünlü repliği akıllardan çıkmıyor : Dünyanın bilgiyi bilmeye hakkı var!"
İyi Seyirler -
Bu yenisi felan mı? Yoksa bildiğimiz "Takedown" mı? Hackers 2 felan yazınca yeniymiş gibi görünüyor da.
-
Buyuk ıhtımalle bıldıgındır Kevin D.Mitnick'in hayatına bir bakış yapıldığı film bu bundan oncesı cok eski o yuzden pek yok ortalıkta unv. sınama bolumunde bır arkadas cıkarmıstı ızlemıstım hackers 1 de var ama onun bu ve bu tur bır konuyla alakası yok o daha bi belgesel tadında olmuş (:
Ama izlemeyen arkadaşlar varsa kaçırmasınlar indirip arşivlesinler derim :) -
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Bu yenisi felan mı? Yoksa bildiğimiz "Takedown" mı? Hackers 2 felan yazınca yeniymiş gibi görünüyor da.
-----------------------------2000 yılında yapılmış hocam
-
hocam bütün rarlada hata mesajı aldm sağlammı
-
deme be bende 3. parttaydım :S
-
sorpix devam baba :D
hurafe bunlar inanma :P
handsome sanırım baglantında yada farklı bısılerde sorun var bır kontrol et http://rapidshare.com/checkfiles.html partlarımda sorun yok :S
Eger ındırıpte hata alşıyorsan tekrar ındır o partı eksık ınıyor bazen :)
Sorun olursada ıstedıgınız partı tekrar upload edeyım problem degıl :S -
Kevin ii adamdır.
Dokümanlarda var otobiyografisi.
-
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------
sorpix devam baba :D
hurafe bunlar inanma :P
handsome sanırım baglantında yada farklı bısılerde sorun var bır kontrol et http://rapidshare.com/checkfiles.html partlarımda sorun yok :S
Eger ındırıpte hata alşıyorsan tekrar ındır o partı eksık ınıyor bazen :)
Sorun olursada ıstedıgınız partı tekrar upload edeyım problem degıl :S
-----------------------------eyw hajı devam ediyorum :D
-
uurcum bu film sende varsa alıcam senden ura$tırma bizi kedilerle felan xD