Hacklediğiniz Mailler
-
hoja sanırım eleman 22 yaşında! 22 yaşında eleman neye yeni başlıyor ben anlamadım :D bu adam 35-40 ına geldiğinde ancak belki bişeler başarır :D da o zamanda turşusu çıkar a.q.
-
bu bir bayrak yarı$ıdır..
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
sitede mal ve lamer nüfusunda artış gözlüyorum
tebrik ediyorum -
Connection bunu yazdı:
ReaL_KurD bunu yazdı:
tebrik ediyorum
ben de -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-
Abi simdi o salak internetinkaranlikyuzu sitesi warya oraya koydum bi trojan proagent damgalı neyse işte böle 60 kisi fln indirmis!bi kisininde bilgileri arasında kredi kartı wardı bnde adamın msn ile konustum adam nsl dua edio bana cok tskkürler bni uyardın fln die..bnce deneyin o kisiyi yönlendirdikten sonra size edicegi dua cok ii gelio :-D
cok sacmaladım kusura bakmayın
-
düşüncelerimi olumlu karşılık veren ve anlayışlı olanlara çok teşekkür ediyorum ters konuşanlara yani real kurd gibi afedersiniz ama siz çıkar hacker çıkmış gibi konuşuyosunuz düşünsenize bir sizde ilk başlangıç zamanlarında böyle uğraşıyodunuz sonra forumlarda düküman yayınlamak yerine genellikle okurdunuz(benim gibi:D) daha sonra kendinizi geliştirdiniz artık siz öğretmeye başladınız siz belki tam değil ama hacker oldunuz ve şimdi ise alt rütbenizdekilerinizi küçümsüyosunuz bence çok yanlış.Unutmayın herkesin kafası 1 çok yerde uzmandır.Siz hacker sanız bende sizi başka konularda uzmanlığa bekliyorum bilgisayar teknoloji önemli değil
Saygılar

-
doğru sölemek gerekirse 20 değilim zaten ben bunu her sitede yapıyorum ve oratalıkla kaynaştımmı zaten beni öyle herkes tanıyo 17 ok
-
yaşın esasında pek bir önemi yok bana çalınan maillerin adresini vermek fikri saçma geliyor.insanlar kendi kendilerine mail adresi alıp yazar zaten taşıdığı bir anlamda yok boş mail adresi mail çalma, içinde bilgi olmadığı ve şaka mahiyetinde kullanılmadığı sürece bir anlam ifade etmiyor.dolayısıyla paylaşma isteğini anlamlı bulmadım o yüzden yazmıştım.
-
ayrıca insan ne kadar mail çalabilir(5-10 taş çatlasa 20 tabi N.Ş.A da) kim uğraşır o işle bu bölüm sıkıcı hale gelirdi.bi mantık göremedim. varsa söyleyebilirsin.