Hackledim Korkuom :\

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

bence seni kesin yakalayıp asarlar.

en iyisi sen kendin teslim ol.

belki ceza nı hafifletirler.

yada git intihar et!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    bişey ollmazz

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

naptın sen :) yanlıslıkla felan mı hekledin siteyi :).. forum sahibinin bilişim suçları şubesinde dayısı/amcası/babası/abisi/eniştesi/amcasının oglu/amcasının kızı/dayısının halasının .....eöeöe.... işte böyle gider yakını varsa ve o forum onun için değerliyse..senin yusuf cekmen için elinden geleni yapar..ama hapse girmessin kanımca..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Microsoft MSDN forumlarını fln hacklemedi isen sorun olmaz...

Oraları hackleyecek olsan buraya yazmazsın zaten...

Ozet: Siktiret bi bok olmaz... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

3 yunan sitesine phpbb cookie açığından kaynadım ip bile gizlemedim :) çünkü yunanlıların ta a.q. onlardan korkan yunanlı olsun bre

korkuosan yapmıcan

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Bak kardeş hiç bir proxy kullanmadan bir perl exploit ile 6-7 tane siteye gömdüm. Hepside sağlam sitelerdi, hem hitleri sağlamdı hemde çok fazla üyeliği olan sitelerdi. Yaklaşık olarak 3-4 ay geçti bi sikim olmadı. Ama bunlar hep yabancı sitelerdi. Sana önerim Türk sitelerine falan elleme. Neden dersen, Adalet bakanlığında bilgi işlemde bir arkadaşım var. Bu aralar hack olayları ile ilgili açılan davaların yoğunlaştığını söyledi bana. Ne kadar doğrudur bilmem ama Türk site sahipleri en azından bilinçli olanları dava açıyolar sanırım. Ama öyle dandik bir forum sahibinin dava ile falan uğraşacağını sanmam. Uğraşsa bile gidersin yatarını yatarsın artık :) yapacak bişey yok....

Not: Aslında bu tür icraatlar güzel. Neden mi? Her önüne gelen web sitesi açmasın a.q bıraksınlarda bu işleri anlayanlar yapsın.... 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yusufyusufyusuf
    yusufyusufyusuf's avatar
    Erkek

dikdatoraa bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence sen hacklediğinin havasını atmak için böle bi konu açtın :D

Bence HACK lediği bile belli değil. Büyük ihtimal hacklememiş fakt hack lemiş havası veriyor. Diğer site hacklediğini iddia eden birkaç mürid gibi ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Pasa
    Real_Pasa's avatar
    Erkek
     EyVaaahh Şimd i FBİ   sen  peşiine dusmusdur sen boku y edin olm :D   ehüehüehü   he bide senin sonsuz hapis  ceza sı veri cekler muhahahahahah 

Cartel'dekiler Kan KardesleR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    yusufyusufyusuf bunu yazdı:

dikdatoraa bunu yazdı:
    bence sen hacklediğinin havasını atmak için böle bi konu açtın :D

Bence HACK lediği bile belli değil. Büyük ihtimal hacklememiş fakt hack lemiş havası veriyor. Diğer site hacklediğini iddia eden birkaç mürid gibi ...

haha index dosyasını burdan bi mürite attım oraya linkledim siteyi hatta.. iskorpicx.org un sahibi  Tornavida arkadaşımıza sorun söyler.. neyse bi bok olmadı kısacası. beni tanıdıkları için bişey olur mu diye şüphelenmiştim sadece. iyi günler..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Sen ne yaptın ulan nasıl yaparsın manyaq mısın sen hiç forum haklenirmi carpılırsın valla sen seni bulmalarından değil önce allahtan kork obur tarafta bu forum hackleme konusu karsına cıkar :)))))))))))))))))

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
Toplam Hit: 12004 Toplam Mesaj: 48