Hackledim Korkuom :\
-
bence seni kesin yakalayıp asarlar.
en iyisi sen kendin teslim ol.
belki ceza nı hafifletirler.
yada git intihar et!!!
-
bişey ollmazz
-
naptın sen :) yanlıslıkla felan mı hekledin siteyi :).. forum sahibinin bilişim suçları şubesinde dayısı/amcası/babası/abisi/eniştesi/amcasının oglu/amcasının kızı/dayısının halasının .....eöeöe.... işte böyle gider yakını varsa ve o forum onun için değerliyse..senin yusuf cekmen için elinden geleni yapar..ama hapse girmessin kanımca..
-
Microsoft MSDN forumlarını fln hacklemedi isen sorun olmaz...
Oraları hackleyecek olsan buraya yazmazsın zaten...
Ozet: Siktiret bi bok olmaz...
-
3 yunan sitesine phpbb cookie açığından kaynadım ip bile gizlemedim :) çünkü yunanlıların ta a.q. onlardan korkan yunanlı olsun bre
korkuosan yapmıcan
-
Bak kardeş hiç bir proxy kullanmadan bir perl exploit ile 6-7 tane siteye gömdüm. Hepside sağlam sitelerdi, hem hitleri sağlamdı hemde çok fazla üyeliği olan sitelerdi. Yaklaşık olarak 3-4 ay geçti bi sikim olmadı. Ama bunlar hep yabancı sitelerdi. Sana önerim Türk sitelerine falan elleme. Neden dersen, Adalet bakanlığında bilgi işlemde bir arkadaşım var. Bu aralar hack olayları ile ilgili açılan davaların yoğunlaştığını söyledi bana. Ne kadar doğrudur bilmem ama Türk site sahipleri en azından bilinçli olanları dava açıyolar sanırım. Ama öyle dandik bir forum sahibinin dava ile falan uğraşacağını sanmam. Uğraşsa bile gidersin yatarını yatarsın artık :) yapacak bişey yok....
Not: Aslında bu tür icraatlar güzel. Neden mi? Her önüne gelen web sitesi açmasın a.q bıraksınlarda bu işleri anlayanlar yapsın....
-
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------
bence sen hacklediğinin havasını atmak için böle bi konu açtın :D
-----------------------------Bence HACK lediği bile belli değil. Büyük ihtimal hacklememiş fakt hack lemiş havası veriyor. Diğer site hacklediğini iddia eden birkaç mürid gibi ...
-
EyVaaahh Şimd i FBİ sen peşiine dusmusdur sen boku y edin olm :D ehüehüehü he bide senin sonsuz hapis ceza sı veri cekler muhahahahahah
-
yusufyusufyusuf bunu yazdı:
-----------------------------dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------
bence sen hacklediğinin havasını atmak için böle bi konu açtın :D
-----------------------------Bence HACK lediği bile belli değil. Büyük ihtimal hacklememiş fakt hack lemiş havası veriyor. Diğer site hacklediğini iddia eden birkaç mürid gibi ...
-----------------------------haha index dosyasını burdan bi mürite attım oraya linkledim siteyi hatta.. iskorpicx.org un sahibi Tornavida arkadaşımıza sorun söyler.. neyse bi bok olmadı kısacası. beni tanıdıkları için bişey olur mu diye şüphelenmiştim sadece. iyi günler..
-
Sen ne yaptın ulan nasıl yaparsın manyaq mısın sen hiç forum haklenirmi carpılırsın valla sen seni bulmalarından değil önce allahtan kork obur tarafta bu forum hackleme konusu karsına cıkar :)))))))))))))))))