Hack'lendim
-
ne programıydı, yani yazılım ne üzerineydi
kullandığın nickleri forumlarda süzüp açığı olan, sunucusuna girebildiği yer varsa oradan şifreni yakalamış olabilir.
anlattığından çok bir şey anlamak mümkün değil zira :)
-
sistem açığının ne olduğunu söylemesi karşiliğinda iade edeydin..
-
end bunu yazdı
Programin icinde bir yerde sifren vs var miydi peki? Ya da mail adresi herhangi bir kisisel kirinti?
yok hocam.
-
LaNCeLoT bunu yazdıfuturist bunu yazdı
o programla senin instagram hesabin ne alaka ?
yani programı gönderdiğin mail adresini mi hackleyip sızmış.
nasıl yapmis
hem iade edince vereceği ne malum
arkadasin parasi icin yapilana bak. söyle dostumuz olmadı :)
bizimkileri de arayacagim zaman saat geç oldu deyip arayamiyorum:)
Kısır , patEtEs salata falan yok mu?
var da niye?
-
Ziraatci bunu yazdı
Iade et hocam
bencede.. hatta yüzde 10 da kâr payı bırak.
kanoonline tarafından 27/Şub/22 22:30 tarihinde düzenlenmiştir -
bence her yerde aynı şifreyi kullanmandan kaynaklı bu sorunu yaşadın hocam. geçmiş olsun
-
infazteam bunu yazdı
Merlabalar hayırlı akşamlar cümleten.
Yaptığım bir programın satışını yaptım almanyada birisine. sonrasında bu kullanıcı iade etmek istediğini söyledi bende iadenin olmadığını kendisine belirtim.
aradan bir kaç gün geçti ve bu gün bir mail aldım . "Diyorki arladaşıın parasını iader et yoksa yazılımını ücretsiz dağıtacağım.
bana inanman için bir kaç kanıt sunacağım diyor instagram heabımın şifresini değiştirmiş kendi mail adresini eklemiş.
biyografi kısmına imail adresini kontrol et demiş. Bana ait olcan usdt adresini paylamış bağzı forumlarda kullandığım kullanıcı adımı paylaşmış ve değştirdi instagram adresinin şifresinide bana mail olarak göndermiş."
Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz ?
sana değilde burada varsa müşteri adaylarına önerim senden yazılım satın almamaları.
-
şaşırdım kaldım herkes şifren aynıdır yoluyla gitmiş
fısıltı gazetesi aktarıyorum birileri bazı kişiler 3 5 10 usd karşılığında istediğin kişinin insta face gibi sosyal ağlardaki şifrelerini değiştirmeyi garanti ediyorlar
kaldı ki ödemeyi onlar sana kanıtladıktan sonra yapıyorsun ve veriyorlar gerçekten iyi bir açık var ve birileri bundan faydalanıp iyi paralar kazanıyor
yada kı*ımıza kadar public olmuşuz
-
Spyware__007 bunu yazdı
şaşırdım kaldım herkes şifren aynıdır yoluyla gitmiş
fısıltı gazetesi aktarıyorum birileri bazı kişiler 3 5 10 usd karşılığında istediğin kişinin insta face gibi sosyal ağlardaki şifrelerini değiştirmeyi garanti ediyorlar
kaldı ki ödemeyi onlar sana kanıtladıktan sonra yapıyorsun ve veriyorlar gerçekten iyi bir açık var ve birileri bundan faydalanıp iyi paralar kazanıyor
yada kı*ımıza kadar public olmuşuz
Abü 10 usd ye azıcık eforla her instagramı kırabilecek olsam o hizmeti satarmıyım? 1000 dolara da satmam 10.000 dolara da satmam.
En basit birkaç ünlünün instagramı hackleyip bitcoin adresime bilmemne gönderim desem milyon kaldırırım her hackden.
HolyOne tarafından 28/Şub/22 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
En basit birkaç ünlünün instagramı hackleyip bitcoin adresime bilmemne gönderim desem milyon kaldırırım her hackden.
o dediğini bir çocuk yaptı, içeri aldılar Amerikada 1 hafta içinde şıh :)
5-10$ değil ama 50-100$'a yapılabilir, görünmeden dikkat çekmeden mantıklı olur