Hacklendim Beyler..
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
hocam bu tarz şeylerde yapılması gereken şu herzaman söylüyorlar direkt bilgisayarı kapatıp emniyeti arıyorsun bilişim polisi geliyo onlar hal ediyo
gerisine karışlmıyorsun :)
-----------------------------garaj önüne araba park etmişlerdi polisi aradım.çekici yok kendin hallet dediler.aracı benzin döküp yakacam o zaman dedim.itfaiye gönderiyoz o zaman dediler ve gönderdiler.yarım saat içinde itfaiye kapıdaydı.bende kaçtım..
-----------------------------hahahah :D
-
Hacklenmemişsin,kafayı çalıştırmadıgından dolayı Fakelenmişsin... :)
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Hacklenmemişsin,kafayı çalıştırmadıgından dolayı Fakelenmişsin... :)
bigün seninde başına gelirse anlarsın düştüğüm hali.hackle alakam bile olmaz adama yardımcı olalım dedik kötü mi ettik -
kivanc bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
hocam bu tarz şeylerde yapılması gereken şu herzaman söylüyorlar direkt bilgisayarı kapatıp emniyeti arıyorsun bilişim polisi geliyo onlar hal ediyo
gerisine karışlmıyorsun :)
-----------------------------garaj önüne araba park etmişlerdi polisi aradım.çekici yok kendin hallet dediler.aracı benzin döküp yakacam o zaman dedim.itfaiye gönderiyoz o zaman dediler ve gönderdiler.yarım saat içinde itfaiye kapıdaydı.bende kaçtım..
akşam akşam koptum şu kaçma işine :)))) -
Notorious hocama yardımlarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum sağol hocam.virüs falan kalmadı pc'De :)
-
Saybirs bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
bigün seninde başına gelirse anlarsın düştüğüm hali.hackle alakam bile olmaz adama yardımcı olalım dedik kötü mi ettik
-----------------------------Hocam Dur Sakin ya :)
Ne bu şiddet.iyi yapmışın yardım etmek ıstemişsin.
Seni hackleyen kişinin herhangi bir iletişim adresi varmı? (gmail-hotmail-facebook...)
Madem sinirlendin senin sinirini almak lazım :D
-
apokontek bunu yazdı:
Saybirs bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
bigün seninde başına gelirse anlarsın düştüğüm hali.hackle alakam bile olmaz adama yardımcı olalım dedik kötü mi ettik
-----------------------------Hocam Dur Sakin ya :)
Ne bu şiddet.iyi yapmışın yardım etmek ıstemişsin.
Seni hackleyen kişinin herhangi bir iletişim adresi varmı? (gmail-hotmail-facebook...)
Madem sinirlendin senin sinirini almak lazım :D
-----------------------------var hocam kendi ekledi salak =) tehdit edip duruo daha sana neler yapıcam falan bu hiçbişey değil :)) mahkemede görüşürüz dedim..zenginmiş parasıyla kurtulurmuş bla bla..
-
Hocam pekı senle alıp veremedıgı neymıs bu lamerin?
Bu arada benım ıletısım bılgılerıde verde,hayrına benıde facklesın :)
Zenginlik kurtarmaz seni yawrum de :) hatta babasını cagır babası ıle muhattap ol,senın yasın ufak benle konusmak ıcın de :D
Olmadı Anası ıle ırtıbata gecelım :) Tobe Est.
-
nasıl şerefsizler var ya.geçmiş olsun.yardım ederken 2 kere düşünmek lazım.
-
Sorunun hal oldğuna sevindim artık yardım yaparken bile düşünmek lazımmış hey gidi hey ..