Hacktrick '15 Siber Güvenlik Konferansı
-
Merhaba müridler.
İlki gecen sene Octosec ekibi tarafından Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen Hacktrick '14 Siber Güvenlik Konferansı bu sene 6-7-8 Eylül'de Sabancı Üniversitesi'nde gerceklestirilecek.
Sadece bilisim güvenligi sektörü calısanlarını degil, yazılımcıları, sistem ve ag uzmanlarını, elektronikcileri de kapsayan zengin bir etkinlik olmasını planlıyoruz.
Sunumların, konusmacıların yanısıra egitimler, CTF, paintball / futbol turnuvası dahi olacak :) Türkiye'de yapılan en büyük güvenlik konferansı olmasını umuyoruz.
Eger sunum düsünceniz varsa özetler 15 Temmuz'a kadar alınacak, tabi sunum yapmak isteyip de o tarihe yetistiremeyecek olan varsa bana ulasabilir, ayarlarız bir seyler :)
Detaylı bilgi icin :
Andrei tarafından 10/Tem/15 23:53 tarihinde düzenlenmiştir -
@mfe25 ve ben gidiyoruz arkadaşlar başka gelen var mı ? ben işten bile izin aldım
-
0x656e bunu yazdı
@mfe25 ve ben gidiyoruz arkadaşlar başka gelen var mı ? ben işten bile izin aldım
ve heyecanla gelecek olanları bekliyoruz:) CTF için en azından bir takım çıksa süper olur.
-
Keşke ankara da olsaydı tekrar
-
Online bilet kalmamış görünüyor. Kapıda rezil olmayız değil mi?
-
Balyoz99 bunu yazdı
Konferans için ek kontenjan açıldı. Olur ki yer bulamazsanız beni veya @andrei yi bulursanız elimizden geleni yaparız.
-
aynen ben sadece eğitime almıştım bugün konferans'a da bilet aldım
-
ctf web ise kodlarını sistemde ise imajını paylaşın pls :((
-
BlackApple bunu yazdı
ctf web ise kodlarını sistemde ise imajını paylaşın pls :((

-
mfe25 bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdı
Konferans için ek kontenjan açıldı. Olur ki yer bulamazsanız beni veya @andrei yi bulursanız elimizden geleni yaparız.
Teşekkürler hocam, kayıt oldum ama katılımım iş durumuna bağlı olacak. Umarım sıkıntı çıkmaz :)
-
bizim gibi heykten huyktan anlamayan kımseler gelip bir kosede izlese olmuyor mu ? parasi neyse veririz arkadas : )