Hadi Cs Ye Tbt :) 1.5
-
Oynamayı Bilmiyorum ;) Geliyim :) bende:
-
Dostlar bende girmeye çalıştım la oynuyom anti hile gibi birşey çıkıyor.
Oynamayı bilip hile yapsam hadi neyse :). Halflife kurunda oynayalım.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Dostlar bende girmeye çalıştım la oynuyom anti hile gibi birşey çıkıyor.
Oynamayı bilip hile yapsam hadi neyse :). Halflife kurunda oynayalım.
-----------------------------googlea sxe 4.8 yaz cıkanı indir kur calıstır gir oyuna.
-
ben girdimde bi kaç defa bilmiyom hiç. can sıkıntısına yapacak biişe olmayınca giriyom
counter strike source midir nedir o var bende..
girebilirmiyim oraya
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------ben girdimde bi kaç defa bilmiyom hiç. can sıkıntısına yapacak biişe olmayınca giriyom
counter strike source midir nedir o var bende..
girebilirmiyim oraya
-----------------------------source girmio
1.5 girio :)
-
gizemliden 1.5 icin linkleri istiyom!!! tabii ki lutfen demeyi ihmal etmiorum da
-
simdi
http://www.csturkey.gen.tr/sXe-Injected-4.8-d151.html >>> burdan sxe 4.8 indirioz... ( genkinin sitesi :) )daha sonra Kurulumu baslatıoz...
Daha Sonra karşımıza kurulum penceresi cıkcak
cıkan pencerede I Agree sonra INSTALL dioruz ve sxe i yüklüo... Close deip kapatıoruz sonra masaüstümüzde
Sxe İnjected die bi meret cıkıo :D
ona 2 defa tıklıoruz beklioruz acılsın die :) o acıldıktan sonra cs e girioruz :)
-
OYUN DEVAM EDİYOIR GELECEKLER buyursun :))) sxe i çalıştırp aşağı atın
-
cs 1.5 linki de verseniz de kurup gelsek :) ben de pek anlamıyorum ama maksat eğlence olur
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
cs 1.5 linki de verseniz de kurup gelsek :) ben de pek anlamıyorum ama maksat eğlence olur
-----------------------------antikiyde full linkler vardı sor çalışıyorsa ondan al kaç akşamdır toplanıyoruz böyle