Hadi Herkes Odasının Resmini Paylaşsın
-
ne sapık mılletız yaw herkezın odasında tuvalet kagıdı :D:D:D
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
fastottoman bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Pikacu bunu yazdı:
brK bunu yazdı:
@kapil
o perdelerden varmı daha ya : ) şu perdeleri kimin yaptığını merak ediyorum türkiyenin her yerinde var
-----------------------------Bizde de var o perdelerden... Salkımlarından tanıdım... Çok sağlam... 20 yıldır bi halt olmadı... Şimdi kendi evime taktım... Yeni perdelere taş çıkartır...
-----------------------------bizde de var lan, 20 senelik :|
Hassssiktirrr bizim eski evdede vardı aynından rahmetli ananemin zamanından kalma bişey sanardım ben o perdeleri az öncede bir demet tiyatroyu izliyordum aynı perdeden ordada vardı :D-----------------------------
Yok artık. Bizde de vardı :D
-----------------------------bu perdenin girmediği ev varmı :)
Babannemin evinde vardı .. Duruyorlar sanırım :)
-----------------------------Desenize 70 milyona girmiş...
-
Bu wc kağıdı muhabbetini anlamadım la. bşi anladımda onun için mi bilemiycem ? -
buruyuuuu aliim koyarım akşama... bu arada o perdelerden bizdede vardı bağ ev yaptırınca orda kullandık baya bi yıprandı şimdide 1 tanesi kaldı onu kullanıyoruz hala... ben doğmadan 2 sene önce almış babam ben 20 yasındayım :) az önce sordum :)
-
MUHRIP bunu yazdı:
fastottoman bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
brK bunu yazdı:
@kapil
o perdelerden varmı daha ya : ) şu perdeleri kimin yaptığını merak ediyorum türkiyenin her yerinde var
-----------------------------Bizde de var o perdelerden... Salkımlarından tanıdım... Çok sağlam... 20 yıldır bi halt olmadı... Şimdi kendi evime taktım... Yeni perdelere taş çıkartır...
Hassssiktirrr bizim eski evdede vardı aynından rahmetli ananemin zamanından kalma bişey sanardım ben o perdeleri az öncede bir demet tiyatroyu izliyordum aynı perdeden ordada vardı :D
-----------------------------Ciddiyim bu perdelerden dedemlerde de vardı :D Hatta 2 komsuda da vardı aynısından :D Vay anasını be.Türkiyede üretilen ilk perde mi ne lan bu.Ben 10 yasındayken falan hatırlıyorum bu perdeleri simdi 20 yasındayım ama o perdeler yok suan bizde :D
-
bayzin bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
fastottoman bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
brK bunu yazdı:
@kapil
Hassssiktirrr bizim eski evdede vardı aynından rahmetli ananemin zamanından kalma bişey sanardım ben o perdeleri az öncede bir demet tiyatroyu izliyordum aynı perdeden ordada vardı :D
-----------------------------Ciddiyim bu perdelerden dedemlerde de vardı :D Hatta 2 komsuda da vardı aynısından :D Vay anasını be.Türkiyede üretilen ilk perde mi ne lan bu.Ben 10 yasındayken falan hatırlıyorum bu perdeleri simdi 20 yasındayım ama o perdeler yok suan bizde :D
-----------------------------zuhhahaha :d bizdede vardı belediye dağıtmış sanırsam :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
Sizlerin bu tuvalet kağıdı merakı nedir? Onun yeri orası değil... Konuya döneli, bende ileride atarım...
-----------------------------aynı durum bizde de var :D tuvalet kağıdı, mendilin yada rulo havlu gibi zımbırtıların olmadığı yerde kullanılıyo :D
-----------------------------arkadaş cevabı verdi :D öğrenci evideyiz birde iş güç yokda kağıt mendil mi alak :D alırım 32 li tuvalet kagıdı cok fonksıyonlu kullanırım :D
-
crafty bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
doğal ortamında abdullah azad

buda derli toplu hali

derli toplu hali #2

abdullah su sobaya hastayım :D
-----------------------------soba değil o elektrıklı ocak :D
-