Hadi Tahribat Oyuna
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
Frosttear bunu yazdı:
Bende duruma göre katılabilirim.
-----------------------------transformice hacı.tahribat adında bi oda açaruk birbirimize peynir doplaruk çok zevkli.Bzen çok komik estanteneler de oluyor kopma garanti:D
-----------------------------/room Tahribat diye oda var zaten oynanmaya başlandı ama sayı azdı herkes bıraktı.
-
Hocalar bizim arkadaşlar karahan oynuyo nedir ne değildir biliyo musunuz? İyiyse oynayalım..
-
klanlar vardı bi ara baya sarmıştım guzel bir oyun
-
Echer bunu yazdı:
-----------------------------klanlar vardı bi ara baya sarmıştım guzel bir oyun
-----------------------------Kesınlıkle ona baslamıyalım 1 hadta once full asker balsı 8 tane koyu sıkıldıgım ıcın mıllete sıfırlattım :D
-
hareketli birşeyler olsun ya aksiyon aşk ihtras olsun
müridler 2 gün sonra değil 3 gün sonra kaçsın
-
Yav bunca ustamız var bu kadarda hazır müşteri şimdiden:) Bir oyun yazın yav Tahribat olsun adıda:):)
-
daha değişik bir tarz arıyorum travian ikariam kingsage ogame tarzı olsun diyorum ben
-
Baracuda bunu yazdı:
Echer bunu yazdı:
-----------------------------Kesınlıkle ona baslamıyalım 1 hadta once full asker balsı 8 tane koyu sıkıldıgım ıcın mıllete sıfırlattım :D
-----------------------------ama oyun guzel hoca kotu etmişin
-
thecrims geldi şimdi aklıma
-
Echer bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
Echer bunu yazdı:
-----------------------------ama oyun guzel hoca kotu etmişin
Gzuel oyunda sıkıldım ya harıtada sladıracak adam kalmadı her taraf bızım klandı