Hafıza Kartı Ace.Dat Hatası
-
Fotoğraf makinamın hafıza kartını bilgisayara taktığımda içeriğinde DATABASE klasörü ve içeriğinde ACE.DAT die bi veri var fotoğraflarımı göremiyorum. Fotoğraflar benim için oldukça önemli kurtarmak için ne yapmam lazım ?
-
fotoğrafları bilgisayara kopyaladığında da açmıyor mu hocam?
-
Fotoğrafları hiç göremiyorumki ama fotoğraf makinasından görebiliyorum hocam.
-
hatalar genelde en basit nedenlerden kaynaklanır. öncelikle gizli dosyalar görünüyor mu? bir de yanlış klasöre bakıyor olabilir misin hocam?
-
yok hocam denedim baktım onlara ama yok.
-
şimdilik imkanın varsa kabloyla bağlamayı dene hocam. sonrasında da kartı biçimlendir.
-
İşte amaç kartı biçimlendirmeden içinden fotoğrafları almak hocam. Kabloyla bağladığım halde aynı şekilde yani.
-
Kabloyla takmayı denedin mi hocam bide şunu deneyebilirsin winrar ı aç normal olarak yukarda driver ler arası geçiş yaptığın yer var ordan hafıza kartına geç resimleri görebilirsin dizine çıkart diyerek de neyebilirsin yada combofix le tarayarak da deneyebilirsin
-
Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm>Gizli Klasörleri Göster Tık
Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm>Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle Tıkı kaldır
Böyle dosylara görünmesi gerekiyor.. Dosyalar Yoksa http://www.piriform.com/recuva/download bu programı indir kur.. Bu programla kurtarırsın..
-
hocam bu ACE.DAT dosyasının boyutu ne kadar
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Kabloyla takmayı denedin mi hocam bide şunu deneyebilirsin winrar ı aç normal olarak yukarda driver ler arası geçiş yaptığın yer var ordan hafıza kartına geç resimleri görebilirsin dizine çıkart diyerek de neyebilirsin yada combofix le tarayarak da deneyebilirsin
-----------------------------
Teşekkürler hocam çözdün sorunumu çok saol :)