Hak Ve Hakikat Partisiymiş!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek
    hacı hem de bizim burda yapmış korktum amk rastlarız falan bi yerde keser beni :)

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Çok güldüm ama neye güldüm ona karar veremedim ben:|

Kafam oldu galiba:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

verelim oyumuzu gitsin 2 günde cihad ilan edip  at üstünde kılıçla amerikaya gireriz

:D MHP ye verene kadar buna verriim şahsen :D 

Sana bir doz Hak ve Eşitlik Partisi öneririm genel seçimler için...

Yerel seçimlerde Akp vurup götürür kanımca zate :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

SeYFi25 bunu yazdı:
    hacı hem de bizim burda yapmış korktum amk rastlarız falan bi yerde keser beni :)

adam orda asacagız kesecegiz derken devletin kasasına elini sokanın elini kesecegiz devlete kurşun sıkanı asacagız diyor sen hangi sınıfa giriyorsun burda...

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Sitenin renkleri WC'ninkilere benzio aynı :D::DD:

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı:

evet adam dinci olabilir, sakallı olabilir ama türk düşmanı oldugunun anlamına gelmez.

sitesinin hacklenmesi amacına hiç düşünemez. Türkün varlığına ve birliğine bozucu bir söz yok. 

Düşünebiliyormusunuzki başkaları tarafından yönetilen "yönetim" yerine bu adamı getirirler ? Buna amerika başta tsk izin vermez.

hadi bi yanlışlık oldu geldi diyelim 2 güne darbe olur zaten. erbakan ın x4 katı şeriatçı tipi var adamda.

yanlış düşüncelere girişmeyelim arkadaslar 

şöle bir konuşmasını inceledim de duyan gökten indi allah yolladı zannedecek mübarek başımıza son peygamber :D

hocam sen türk varlığına ve birliğine bozucu söz yok diyorsun ama konuşmalar türk halkına yapılır tüm kesimi kapsar ama adam direk müslüman kardeşlerim die başlamış bu ülkenin tamamı müslüman mı türk olup da başka dine mensup olan ya da bir dine inanmayan elemanlar yok mu? var! o zaman birliği bozmaya yönelmişlik vardır.

son olarak yorum yapim p*zevenk sanki cihada gidiyor :D

edit : az önce (bu gazla diyim :D) hak partinin web sitesindeki iletişim bölümüne aşağıdaki mesajı yazıp gönderdim...

Madde 2-Hak ve Hakikat Partisi’nin amacı;

Anayasa ve Kanunlar çerçevesinde, Milli Mücadele Şuuru ile din, dil, ırk ve renk ayrımı yapmadan gerçek bir Demokrasi ile Türkiye Cumhuriyetini dünya milletleri içerisinde hak ettiği en yüksek yere ulaştırmaktır.

başkanınız olan şahıs daha ilk konuşmasında yukarıda verdiğiniz kuralı çiğnemiş :) müslüman kardeşlerim diye söze başlamış neden? yüce türk halkı demek dururken neden müslüman kardeşlerim? bu ülkede müslümanlar haricinde başka dinlere mensup olan ya da hiçbir dine mensup olmayan insanlar yok mu? neden dini siyasete alet edip de insanların ruhani duyguları ile oynamaya kalkıyorsunuz? her koyun kendi bacağından asılmaz mı insanlar ibadetlerini kendileri için yapmaz mı? insanlarımız ibadeti diledikleri gibi yapma hakları yokmudur? sizin türk halkına mı saygınız yok yoksa kendinize mi???

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    dtpnin bile siyaset yapabildiği bir ortamda bunlara hiçbirşey denir.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    dtpnin bile siyaset yapabildiği bir ortamda bunlara hiçbirşey denir.

hele şükür mantıklı bi cevap..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

kardeşim ona bakarsan dtp de kürt halkına sesleniyor sadece. bu adam müslüman kardeşlerim diyorsa zaten müslümanlardan oy bekliyor demektir.

oy meselesi ilgilendirmezki. adamın anayasa ihlali herhangi bir hareketi olursa pakettir zaten 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Dtp nin bile siyaset yapabildiği derken tam olarak ne demek ??!kavga çıkarmaya insanları kışkırtmaya çalışmayın(Her ne kadar sevmese(k)nizdebu parti mecliste grup sahibi demekki sevenler war ki senin kışkırtmaya çalıştığın kısımda o insanlar sanırım)

Türkiyede bir parti gerekli yükümlülükleri yerine getirdikten sonra isterse hepinizi sikicem desin seçimlere katılabilir ki demokrasi 

Başka insanların görüşlerine saygı duymanız gerekiyo tabi amacınız başkaysa bilmem

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
Toplam Hit: 5046 Toplam Mesaj: 32