folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari Çukurca"Da Mayın Patladı 6 Şehit!!!

Hakkari Çukurca"Da Mayın Patladı 6 Şehit!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

TxT kardeşim öncelikle yanlış kendi yaşam özgürlüğümüzden önce o şerefsizlerin özgürlük hakkını savunan beyinsizler var aramızda...

Kimi Kastediyorsun sen Rapper Efendi anlayamadım, O Şerefsizlerin Özgürlük hakkını Savunanlar Var Derken Kimmiş onlar. Ben Göremedimde Forumda Öyle Birilerini.

Yahu neden anlayamıyorsunuz anlayamıyorumki, Kontrolü Elinde Bulundurmak Beyinsizlikmidir, Dağa Bunları Sürüp Adam Öldürmece oynamakmı Beyinlilkiktir. Beyinsizlikmi değilmisini Git Bu 6 Askerin Anne ve Babasına Anlat İstersen.

Kürtler le neden bu kadar Çok Uraşılıyor anlam veremiyorum arkadaş yahu, Onlarda Pkk ile Misyoner Sözde Milliyetçilerin Arasında Kalmışlar. Yurdum Kürdünü Alet Etmeyin bu davaya Diye diye Dilimde Tüy Bitti Yahu.

Bu Arada Ailelerine Allahtan Sabır Diliyorum, Bitmiyor bu kabus ne diyim Kurban Olduğum Rabbim.  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

onaa özgürlükkk bunaaaa özgürlükkk hadi kardeş olalım yaşasın kültürlerin kardeşliği!!!

Bu cümleleri sarfeden beyinsizler bi siktirin gidin! hepinize kapak oluyor alın kapağınızı ve gerici kafanızı yerinden kopmadan defolun gidin bu topraklardan...

Bu piçlerin elini sıkan karaktersizlerin bu piçlerle masaya oturmayı gündeme dahi gertiren şerefsizlerin Allah belasını versin...

yaşasın kürtlerin kardeşliği değl yaşasın türk-kürt kardeşliği.eğer günün birinde çıkıp türk-pkk kardeştir (!) derse eğer bu başlık kapak olur.dağdaki kalleşlerin yaptığını yurttaşlara maletme.üstelik forum üstüne mi yapılıda adam kovuyosun sen burdan?küfür etmeden 2 cümle sarfedemezsin işte sen busun zaten.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

mekanları cennet olsn..

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

hani arkadaşım çözümdür barıştır kardeşliktir , hergün 5-10 tane askerimizi öldürecekler bizde çözümü sevgi pıtırcığı olup kürdoyu kucaklamakta arıycaz öyle mi ?

yok sen kurdoyu kucaklamayacan oda seni doğarken düşman bilecek çözüm bu ve basit demi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

hani arkadaşım çözümdür barıştır kardeşliktir , hergün 5-10 tane askerimizi öldürecekler bizde çözümü sevgi pıtırcığı olup kürdoyu kucaklamakta arıycaz öyle mi ?
    pkk sorununu kürt sorunu yapma,pkklıların yaptığını kürt yurttaşlara maletme,emin ol bu yaptıklaırnı kürt yurttaşlara olan aşklarından yapmıyorlar,abileri öyle istiyor...sığ düşünme geniş bak biraz olaya.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

@XZ

ben kendi üstüme düşen görevi yapıyorum ki bunu birçok kişide biliyor şimdiden kardeşime de

bunları anlatıyorum ha dersen ki tüm kürtler yapıyor mu hayır ama sen onlar yüzünden beni

eşimi dostumu onlarla alakamız yokken yargılarsan bu yanlış olur

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

yaşasın kürtlerin kardeşliği değl yaşasın türk-kürt kardeşliği.eğer günün birinde çıkıp türk-pkk kardeştir (!) derse eğer bu başlık kapak olur.dağdaki kalleşlerin yaptığını yurttaşlara maletme.üstelik forum üstüne mi yapılıda adam kovuyosun sen burdan?küfür etmeden 2 cümle sarfedemezsin işte sen busun zaten.

Ben forumdaki mürid lere birşe söylemedim genel olarak Türkiyem de bulunan bu tarz yobaz zihniyete laf attım. hani şu mitinglere çıkıyorlar biyerlerini yırtarcasına "hepimiz kardeşiz" diyip sarı kırmızı yeşil bayrak açan tipler varya işte ta onların ........

Benim karıma bacıma tehdit yaratacak bir oluşuma küfür de ederim kellesini de keserim.. Kafatası milliyetçiliği olarak algılanabilir bu durum ancak söylemek istediğim tamamen benim özgürlük sahamı katledenleredir!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

TxT kardeşim öncelikle yanlış kendi yaşam özgürlüğümüzden önce o şerefsizlerin özgürlük hakkını savunan beyinsizler var aramızda...

Kimi Kastediyorsun sen Rapper Efendi anlayamadım, O Şerefsizlerin Özgürlük hakkını Savunanlar Var Derken Kimmiş onlar. Ben Göremedimde Forumda Öyle Birilerini.

Yahu neden anlayamıyorsunuz anlayamıyorumki, Kontrolü Elinde Bulundurmak Beyinsizlikmidir, Dağa Bunları Sürüp Adam Öldürmece oynamakmı Beyinlilkiktir. Beyinsizlikmi değilmisini Git Bu 6 Askerin Anne ve Babasına Anlat İstersen.

Kürtler le neden bu kadar Çok Uraşılıyor anlam veremiyorum arkadaş yahu, Onlarda Pkk ile Misyoner Sözde Milliyetçilerin Arasında Kalmışlar. Yurdum Kürdünü Alet Etmeyin bu davaya Diye diye Dilimde Tüy Bitti Yahu.

Bu Arada Ailelerine Allahtan Sabır Diliyorum, Bitmiyor bu kabus ne diyim Kurban Olduğum Rabbim.  

Merhaba shockman efendi. sana da Aleyküm selam. Forumdaki hiçbir mürid e birşey dememe kararım var!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Acı haber.... Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun.. Rabbimden ailelerine sabır diliyorum.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

HolyReform bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

pkk sorununu kürt sorunu yapma,pkklıların yaptığını kürt yurttaşlara maletme,emin ol bu yaptıklaırnı kürt yurttaşlara olan aşklarından yapmıyorlar,abileri öyle istiyor...sığ düşünme geniş bak biraz olaya.

hoca anladığım kadarıyla sen kürt de değilsin, "geniş bakmaktan" kastın düşmanla savaşmamak mı ? adam silah çekmiş saldırıyor , etnik nedenle olsun dini nedenle olsun , gs - fb maçı yüzünden olsun ne farkeder ortada bir savaş var ve savaşta bir tarafı destekleyen bir toplum var. Sen diyorsun ki barışalım ?

ulan neden biz barışmaya çalışyoruz sanki savaşı biz mi çıkardık ? ben Türklerden duyuyorum hep barış ve açılım lafını neden kürdo hiç açılmıyor bu konuda, 30 yıl önce ne diyosa halen aynını söylüyor senin gibileri de "geniş bakın , entel olun bu ırkçı hayvanlar(!) gibi olmayın" diye de kandırıyorlar. Adam gelip yarın senin etnik kökenin Türkmüş diye , batıda bir ilde doğdun diye senide çoluğunu çocuğunu da kesmeye hazır eline hele bi fırsat geçsin ırkçılık faşistlik neymiş sen ozaman görürsün, şimdilik geniş bakadur fikrine saygım sonsuz tabi.

dün ampülün biri çıkmış savaşım sana karşı insanlık savaşı falan yazmış mesela , akşam akşam güldürdü beni denyo. ha ben piskopat sapığım zaten, kendimi savunmaya kalkınca , teröriste silah çekelim deyince manyak olan insanlık dışı olan ben oluyorum. Eğer bunu diyorsan hoca , teröristte "özgürlük insanlık savaşçısı" oluyor lafı buraya mı getirmeye çalışıyorsunuz ?

çözüm barışta değil zaferdedir, kendimizi savunacak gücümüzde silahımızda vardır, aramızdaki husumeti aşıp tek yumruk olarak , düşmana amansızca saldırmaktan başka yolumuz yok .

@shockman , kürdün başına diyarbakırıda şırnağıda yıkar bu ordu emin ol, yeterki niyet o olsun barıştır kardeşliktir diye diye durumu hele o noktaya getirin siz. Halaaa pkk yı terör örgütü görüp nasıl yok ederiz diye düşünmeyin tabi, orada ölecek masumların vebali sizin boynunuza artık şimdiden söyleyeyim . Ordu da devlette Türk milletide barış kardeşlik adına , elinden geleni yaptı ama kürdo da yılalrdır hiç bir adım göremedim .Kürt de halaa ulan niye böyle diye düşünmek gibi bir zeka pırıltısı yada iyi niyet arıyoruz , hep mi biz alttan alcaz hocam , hep mi biz sineye çekcez . Türk milleti evlatlarının ölümüne bile susuyor farkındaysan , başka bir millet olsa kürt evleri yanmaya başlamıştı çoktan , bakınız rusya , çin, israil ... Daha beklediğin iyi niyetin boyutlarını tanımlarmısın , Türk milletini altında ezecek kadar büyük mü mesela ?

@kreyzi kardeşim, malum yaşın genç bizim sorunumuzu insanların farklı ırktan gelmiş olmasındaymış gibi düşünme. böyle birşey yok , ama önce sen Türk e bir adım yaklaş bakalım , bir elini uzat - kürt desin mesela bende Türkler kadar bu ülkenin yanındayım , sen bi adım at biz koşarız merak etme

Yahu Sen yine ne saçmalamışsın Xz Hocam be. Ordunun ne Şırnağı Nede Diyarbakırı Yıkmak gibi bir niyeti yok olamazda. Seni anlıyorum, Üzülüyorsun hemde Çok Üzülüyorsun, Bak Burası Tahribat, Forumdur ha, Birbirimizi Arkadaşlarımızı Kırmanın Anlamı varmı.

Hem Belliki Sen Doğuda yaşamamışsın, Oradan Gözüken buradan Öyle Gözükmüyor Malesef, Orayı Burayı Yıkarız Söylemlerinede Gelince, O Ancak İp Koparsa Bir İç Savaş Olursa Olası bir Durumdurki, Allahtan Olmamasını Dileriz. Sende Dilemelisin. Allah Bu Millete O Günleri Göstermemeli Demelisin Demeliyiz.

Geç Dağdaki Pkk Namındaki Teröristi, Bırak kafanı al oradan, Gel Türkiyeye Sen, İnsanlarını Bağrına Basmak İçin Sadece Bir Birey olarak Düşün, düşündür. Sadece Elimizden Gelen budur, Bundan Ötesine Ne Benim Gücüm Yeter Nede Senin. Allah Selamete Yorsun.

Dipnot.. : Gerçekten Çok Kötü Söylemlerde Bulunuyorsun, Unutmaki Xz Kardeşim Ev Yakanında Evi Yakılır Yakmaya Yoketmeye Meraklı olanıda Yakar Yokederler. Pozisyonu Anlamıyorsunki, Pozisyon Bu Ülkenin insanlarının Biribirine Düşman edilmesidir. Edilmişte, Edemediklerinide Düşman etmenin Bize Hiç bir Faydası Olmaz. Kendi Kendimizi Dövmemizle Eş Değerdir Durum.

Keşke Gerçekten Bir Savaş Olsa idi. Durum O Zaman Belkide Bu Kadar Trajik olmayacaktı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 8000 Toplam Mesaj: 57