folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari"De Karakol Baskını: 6 Şehit :((

Hakkari"De Karakol Baskını: 6 Şehit :((

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    ---------
    hacı ben askerlerin içinde büyüdüm sen nerde büyüdün ? tesisi vursan ne vurmasan ne ? o 1 tesisin parasını adamlar 10 dk da çıkarır... ayrıca hadi ben bir sivilim askeri bilgim yoktur belki sen askermisin + askeri teknikler hakkında ne biliyorsun ? savaşta değilizki askeri bir teknik olsun şehit verelim benim kasteddiğim kuzey ırakta bu teröristlerin yerleri avuçlarımızın içi gibi biliniyormu ? evet sonuç ne olacaksa olsun girsinler her geçen gün birileri ölüp gidiyor şehitlik elvette çok yüksek bir mertebedir bende dahil şehit olmayı isterim fakat suskunluğumuz neden ??

antioksidan tsk nın operasyon yapması için önce abd nin izin vermesi gerekir rte nin değil veya akp nin değil bunu görmek zor bişey değil ! kendi başlarına çok güzel bir iş yaptı tsk girdi ırağa abd dedi diye ertesi gün çekilde bunları görmek için askeri teknikler gerek varmı sence ?? elimiz kolumuz bağlı başka söze gerek varmı ? daha apoyu bile asamıyoruz varmı ötesi ?
    -------------
    ailemde asker /polis olan çok sayıda kişi olduğnu belirterek gireyim konuya.
    bir,tesis parası demişsin .böyle saçma şey olur u buzul? o zaman israil neden nükleer santralini vuruyor suriyenin?iş sadece para işi değil,neresi vuruluyor?haberleşme tesisi,bir kaç hafta alır oranın düzeltilmesi.o süreçtede iletişim büyük darbe yer,istibarat büyük darbe yer.lojistik yerleri vuruluyor,bu ne demek?gereken ekstra para demek bu da örgüte zarar demek.
    ayrıca,terörizmi askeri operasyonla bitirebileceğine inanan varsa alnını karışlarım.Bunların önünü kesebiliyor musun?şehirde ki milisleri topluyor musun?asker vuruyor her gün öldürüyor ama ya siyasiler?onlara bağlı emniyet ne yapıyor? örgüte adam kazandıranlar ne yapıyor?yurt dışındak ipkklılara karşı tek bir hamle yok!MİT ne yapıyor?dış operasyonlar bölümü bugüne kadar ne yaptı?

tsknın operasyon yapması için TAYYİPİN CESARETLİ olması gerekir .tayyip isterse operasyon yaptırır mı?Evtt yaptırır ama neden korkar?abdnin ekonomiyem üdahalesinden,zenign kesim tarafından kaybedeceği oydan dolayı korkar,başka bir sebep yok.
    abd dedi diye kimse çekilmedi,Türkiye ırağa girdiği günden itibaren abd çekilin diyor.her gün tekrar ettikleri şey ve gün geliyor çıkıyoruz "ABD DEDİ ÇEKİLDİK1 oluyor iş.öyle dğeil.olayın lojistik sorunu bir kere başlı başına problem. -3o derecede  dağa piyade çıkarıyorsun. bir rüzgar esti mi titriyoruz  giyinsek bile,oradaki durumu düşünen var mı?kar,sis elinde dragunovla bekleyen teröristlerdedn haberi olan var mı?
    Kamp yok edildi,ele geçirildi,içindeki mühimmat ele geçirildi,tesisler imha edildi ve çıktık olay bu.
    Aponun asılamaması ise siyasi bir sorundur,siyasilerin g.tlüğünden kaynaklanır.

-----------------------------

doru söylüyosun pkk sadece askeri operasyonla bitirilemez çünkü pkk nın dağ kadrosu taş çatlasın türkiye içinde 5000 kişi daha fazla diyecek olan varsa sölesin ancak 10 senede bir k ırağa giren türkiye son operasyonda daha fazla kalmalıydı orda soğukmuş dağmış dragonmuş falaln bunlar hikaye sonuçta sokaktan topladığın adam değil onlar eğitilmiş ordaki şartları az çok bilen ve orda yaşamayı öğrenmiş türk ordusu askeridir isterse o dağlarda 20 sene yaşar gaz olsun diye söylemiyorum çünkü az çok biliyorum pkk nın elinde 1 techizat varsa türk ordusunda 1000 var ama ordu ırağa girdi 1 haftada 200 pkk öldürüldü sanki 200 adam ölünce pkk bitmiş gibi hadi çıkalım burdan denildi 20 tane şehitte yanımıza kar kaldı

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

kansız soysuz o.çocukları

allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin :((

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Ailelerinin başı saolsun vatan saolsun Allah mekanlarını cennet etsin yakınlarını açta açıkta bırakmasın. Şehitlerimizden biride bizim ilden çıktı. Allah hepimize bu mertebeyi gösterir inş... KAHROLSUN PKK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    a.qydumun çocukları dağda sülalenizi s.eyim sizin .. ulan MEHMETÇİĞE kalkan ellerin hepsinin a.qyayım

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Terörün kökü kazınacaktı, gördük amk gördük. Parmağını kaldırıp "terörün kökünü kazıyacağız" demek kolay tabi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Allahtan Ailelerine Sabır diliyorum, Kahrolsun Pkk. Kahrolsun Bu Millete Bu Vatana Hayince Düşünenler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun inşA...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

orospu çocukları :@

amk bu ne ya herşey üstüste moralimi bozuyo :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

6 Aslanımızı yeni topraga vermişken cebine beş kuruş girmeyip hayatı için hiçbir katkısı olmayan sikintirik bir futbol takımının şampiyonlugunu hayvanlar gibi kendileri kaybetmişcesine kutluyanları görünce.Ülkenin bekası için insanın kafasında derin kuskular uyanıyor.

Ruhları şad mekanları Cennet olsun... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ya ben anlamiyorum artik bu ukje uzerinde baska seyler donuyor heralde meclise girdiler sokaklara girdiler dagdaninip askerimize saldirdilar buna neden dur demiyor ulke gir iraga katliam yap ak gerekirse at kimyasali daga gebersinler topluca yakinda bende askerim sirf bu haberler yuzunden bu olaylar yuzunden kalkip gidecegim yeter bee halk daha nekadar dayanacak

bakin gorun hemen televizyonlar akp baska bir konu turetir bir yerlerinden ya turban ya baska bisey cikarirlar halki yeniden uyuturlar boylee gidergi agliyorum yuregim kan agliyor artiikk lafda edemiyorumki hersey soylendi soylenecek lafla olmuyor artik icratt lazim 10 gun iraga girip goz boyamakda degil sirf halk ayaklanmasindiye girdilerbence amerikada yeter bukadar dedi ciktilar hemde uzerimizden rant sagladilar ve trajimizi goruntumuzu bozdular bunada laf cikmadi askerimin kafasina cuval gecirildi yine laf yok belcikada pkk dernekleri dolu yine laf yok lan hukumet gidecen vuracan kafadan ak napiuola bunlar birakin ak bas ortusu sorundegil bizim icin eskiden sorun yoktu simdide yoktu gercek sorunlari cozun yeteryaa nediyim ben ya napayim bilmiyorumyaa

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 6305 Toplam Mesaj: 34