Hala Anlamadınız Mı?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------benim dedigimi anlamamissin
koyunuz, suleyman demirel bile kac defa gitti gitti geldi,
her seferinde dini kullaniyor siyasetciler bizim halkimizda her seferinde inaniyor. hangi parti din ile ilgili seyler soyledigi halde vaadlerini gerceklestirebildi.
her gelen beni secin abd isbirlikcilerine oy vermeyin dedi hepsi de gidip abd ile yeni anlasmalara imza atti, vs vs
rte bile ozali yerden yere vurdu amerika ile isbirligi yapan ajan gibisinden secimlerde ozalin oldugu resmi ile propaganda yapti
neyse hala anlamadiniz mi diyorya koyunuz iste anlayamayiz.
-----------------------------
:) Doğru...Ben ençok devletin ekonomi düzeliyor demesine ve milletinde bunu yemesine gülüyorum..Eğer ben TC vatandaşı olmasaydım ohhh ohhh ekonomi baya düzeldi yavv derdim..Çünkü borsanın dövizin kaymağını ben toparlıyor olurdum.. Peki o iyi denen ekonomi neden her global dalgalanmada en çok zararı görüyor?Neden Brazilya ve ABD borsalarının gözünün içine bakıyor?Ekonomide iyileşme falan yok şişirilme hepsi..Bigün bi yerden patlayacak ama dur bakalım...
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------Biri yalanlasın demiş;
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------1- Şehidinize hakaret ettim, anlamadınız. Ne zaman? Erdoğan bile Türkiye'de buna cesaret edemez..(tarih söyle?belge göster!)
2- Ermeni yahudi demeden ülke varlıklarını sattıp, egemenliğimizi
devrettim, anlamadınız. Bunu yazan kişi "egemenlik" kelimesinin anlamını biliyor mu? telekomu vs.. satmak egemenlik satmak mı oluyor.lol..bir bildikleri var ki sattılar.. bildikleri de yakın zaman da kanıtlanacak.en basit örneği adsl ler özelleşiyor..kafası bozulan herkes telekomu bırakıyor, çünkü cep telefonları sürekli güzel kampanyalar yapıyorlar.yapacaklarda...6 sene de kaç açın karnı doydu biliyor musun?
3- Kendi ülkemi bölen projenin Eş Başkanı'yım dedim, anlamadınız Öyle bir proje mi var? Öyle bir projenin Meclisten geçmesi lazım.!
4- Erbakan bile "AKP' yi siyonistler kurdurdu" dedi ki doğru, anlamadınız Ne alaka?erdoğan'ında gül'ünde eşlerinin başında örtü var? gidipte adını vatanseverliğiyle duyurmamış yazarların kitaplarını okuyup gelmeyin a.q.
5- Türkiye yi katmerli bir borcun altına soktum, toprakları
sattım,anlamadınız Ondan dolayı son 5 senedir dolar bu fiyata çekildi demi?
> >6- Barzani ve Talabani ile kolkola girip kendi askerimizi dışladım,
> >anlamadınız Sana tavsiyem gündemde ki haberleri okuman ve biraz bilgi sahibi olman.. barzani dediğin adamın kaç peşmergesi var? peki ya talabani denilen herifin? Ulan bu devletin bütün askerinin sayısı o heriflerin sülalerini toplasan yine fazladır.
> >7- Din, müslümanlık,islam dedik 4 yıl boyunca rekor sayıda kilise açtırdım,
> >bu nasıl müslümaklık demediniz ve yine anlamadınız. A.Q. açtıracak tabi.Bu devletin belli başlı ilkeleri var.Onu geçtim Eskişehirin belirli mahallerinde bu işi bodrum katlarında gizli gizli yapacaklarsa niye açılmasın? Burası Özgür bir ülke değil mi kardeşim?
> >8- Ogluma acık acık gemi aldım, alenen 4 senede onu da trılyoner yaptım
> >anlamadınız. Bir devlet başkanı olmak kolay mı? sen şuanda oy sandığına yerleşebilir misin?yeni bir parti açabilir misin? o heriflerin zaten hepsi zengin..devletten gelen bir şey değil yani.. ha oldu da harcadı hiç sorun değil benim açımdan.. Adamın her koşulda hayatı tehlike de.bırakta yaşasın biraz. doğuya gidip bakarsan kaçakçılıktan geçinen bir sürü insan var.hepsi saman altından su yürütüyor.bu adam yürütmüyor ya ona bak sen. Tamam herif bazı konularda piç olabilir.Bu da onlardan biri.Ama kalkıpta Devleti ve Milleti tehlikeye sokacak bir şey yapmıyor. Kimse kusursuz değildir.. Ve bana şimdiye kadar başa gelmişler arasında para yemeyen bir insan bile gösteremezsin..
> >9- Malıye bakanıyla ele! le verıp yedı sulalemıze yetecek paraları goturduk
> >anlamadınız. koptum a.q. napacak o kadar parayı koçum? bu devletin yer altını hiç mi düşünmüyorsun?yaşatırlar mı o herifi? şuanda Erdoğan'ın sahip olduğu para yedi kuşağını geçindirecek kadar var zaten.. Parti kurmak kolay değil a.q.
> >10- Teroristbasına sayın dedim anlamadınız.biriyle karıştırıyor olmayasın?her neyse o olayı bilmiyorum ama şimdi de vurucaz diyor? şimdi de mi anlamayalım... lol..
> >11- Ulkeyi en yuksek faizle borçlandırdım anlamadınız hoca ilk 5 sene de bunu yaptı diyelim? ikinci 5 sene de niye kabul etti iktidarlığı.saf mısın a.q?
> >12- 2002 dekı secım oncesi dokunulmazlıkları kaldıracam diye yalan soyleyıp
> >sonra bı daha lafını bıle etmedım anlamadınız. gerek duymamıştır.çünkü gerekirse bu halk dokunulmazlık falan anlamaz..
> >13- Derdini söyleyen vatandaşa ...iktir çektim anlamadınız Üstüne üstlük
> >bütün bunları tembel muhalefette size iyi anlatmayınca,
> >sandıktan hooop ben çıktım. Şimdi bir 5 yıl daha sizleri ben sevmeyim de
> >kimler sevsin. ananı alda git sözünden bahsediyorsan o adam o sözü hak etmediği taktirde söylenmemesi lazım.kalkıpta İran'ın devlet lideri neler diyor ama halkı yine de herifi seviyor.o çiftçi midir nedir o adam o sözü hak etti..saygıya saygı çerçevesinde konuşulmayan bir konuşma da öyle göte böyle yarrak felsefesi kullanılır.. hepimizin yaptığı şey..> >Bu 5 yılda da yapacagımı yaparım, ondan sonra ister seeeç ister seçme.
> >Nasıl olsa kalkıp yüzünüze sövsemde yine %47 alıp hepinize 5 yıl daha kaval
> >çalmaya devam edeceğim.
> >Canım koyunlarım benim. yok 5 yıl mış bilmem neymiş.70 milyn yaşatmaz o herifi saçmalama..Dünya üzerinde kaç Milyon Türk var biliyor musun sen? Sadece Türkiye Türk'lerinden bahsediyorum..Her neyse hoca geççen sen bunları.Tamam Erdoğan'ı hepimiz kötülüyorduk.En başta da bu heriften adam olmaz diyordum.
Ama hepimiz herifi yalakalığı yüzünden böyle konuşuyorduk.Amerikaya götünü vermesinden ve Irağa girmemesinden dolayı..Ve bir kaç sebep daha.. Ama şu saatten sonra çook büyük derece de bir yanlışını görmüyorum.
Yalnız o yazılan yazı da şimdiye kadar yapılmış bir yanlışı yok.Hiçbiri doğru değil..
-----------------------------
-----------------------------A.q madan da açıklama yapabilirsin. Dene bak hiç de zor değil. Fikirlerine saygı duyuyorum. Bu 13 madde de benim
eserim değil. Maalesef (!) birileri uydurmuş işte. Neyse geçmişi bırakalım o zaman. Oturup 13 maddeye kulp takacak
zamanım yok. Sen çözmüşsün olayı ztn.
-
zaten o "a.q" lafını sana sölemedim.hotmailden alıntı yaptığını da biliyorum.
bütün maddelere açıklama yapmamdaki tek gaye biri küfürlü yazı yazmıştı onun içindi yani.üstüne alınma..
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------hoca ne alaka?
yok barzaniyle kol kola girip kendi askerlerimizi falan dışlamak?
bunu niye yapsın ki? salak mı bu adam? Türkiye'de 70milyon yaşıyor.Olduda böyle bi salaklık yaptı bir daha bu adam sosyal bi ortama çıkabilir mi?
bu pkk sempetizanları beyninizi yıkıyor.duygusal anlamda sizi çökertmeye çalışıyor.Türkiye çok büyük bir ülkedir.Bu dediklerinin olması imkansız..
Mecliste kaç tane millet vekili var? böyle bir şey olsa düşünsene bunların hiçbiri bunu anlamaz mı, diğerlerine anlatmaz mı?meclis içinde örgütlenme olmaz mı?
Dediğim gibi burası Suriye ya da İran değil ki tek başına yönetilsin..bizim devlet liderimiz yok.
Burası Türkiye.Burası büyük bir devlet.Erdoğan dediğin adam bile tek başına karar veremez..
abuk sabuk başlıklarla insanın beynini yıkama.!
-----------------------------Beyin yıkama amaçlı bir başlık değil. O işi bana düşmez ztn yıkayan yıkamış. Beyin yıkama kişinin kendisiyle alakalı
bence. Kendini bilmeyen biri için kötü bir başlık tabi kabul ediyorum.
-
ya bi git işine.
-
Şİmdi arkadaşlar hepimizin yazdığı şey şu.."böylesaçma sapan şeylerle milletn kafasını karıştıyosun""ne demek bu ya..hiç bi zaman bişeyleri sorgulamadık biz..bize ne verildiyse koyun gibi aldık kullandık..en basitinden tartışamıyosunuz bile ya..
BRK35 şunu yazmış"
10- Teroristbasına sayın dedim anlamadınız.
biriyle karıştırıyor olmayasın?her neyse o olayı bilmiyorum ama şimdi de vurucaz diyor? şimdi de mi anlamayalım... lol..
arkadaşım az birazcık gündemi takip et..saçma sapan açıklamalar yapma..bu adam bu şerefsize "sayın"diye hitap etmiştir..
herneyse..avrupanın ortaçağda ayşadığı dönemi biz yaşıyoruz..Düşenmeyen,sorgulamayan,tartışmayan koyun gibi nesiller yetişiyo..
-
saçma salak şeyler..
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Şİmdi arkadaşlar hepimizin yazdığı şey şu.."böylesaçma sapan şeylerle milletn kafasını karıştıyosun""ne demek bu ya..hiç bi zaman bişeyleri sorgulamadık biz..bize ne verildiyse koyun gibi aldık kullandık..en basitinden tartışamıyosunuz bile ya..
BRK35 şunu yazmış"
10- Teroristbasına sayın dedim anlamadınız.
biriyle karıştırıyor olmayasın?her neyse o olayı bilmiyorum ama şimdi de vurucaz diyor? şimdi de mi anlamayalım... lol..
arkadaşım az birazcık gündemi takip et..saçma sapan açıklamalar yapma..bu adam bu şerefsize "sayın"diye hitap etmiştir..
herneyse..avrupanın ortaçağda ayşadığı dönemi biz yaşıyoruz..Düşenmeyen,sorgulamayan,tartışmayan koyun gibi nesiller yetişiyo..
-----------------------------Düşünüyoruz,sorguluyoruz,tartışıyoruz...Ama sadece işimize gelen şeyleri. İşimize gelmiyorsa " bi git yaaa" gibi cümlelerle geçiştiriyoruz. Bu kadar basit.
-
Adam bi konu açmış..ağzına sıçtınız..Bravo..
-
üe almlarımı açldı yne koyn dolmş
EDİT:konuyu açan arkadaş sana koyn demediim açıkça alnaşılıo sanırm.snde örneklemişsn zaten.anladn...