folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Hala Msn İ Hackliyemiyor Muyuz?

Hala Msn İ Hackliyemiyor Muyuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    olum herif yeni onları ezmemiz değil kanatlarımız altına almamız gerekir hı?

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluevean
    bluevean's avatar
    Erkek
    ya bırak hack mek boş iş programcılık öğren web tasarım öğren linux öğren a.q böle işlere kafa yorma boş iş bunlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    ama bu digerlerinden birazcık farklı genelde konuyu soyle acarlardı "msn heyk" yada "nası msn heyklerim" ama bu birazcık garib "hala msn heykleyemıo muyuz" sankı cok kolay bi iş herkes yaptı bi tahribat muridleri kaldı diimi
    yok kardes bn heykleyemıom warsa heykleyebilen helal ossun bea

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    azcık kendinizi adamın yerine koyun ya.. bu kadar da üstüne gitmeyn.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ya bırakın şu tür konuları. Millet diyor msn de "abi şu msn hackleme programı varmı versene bir KİMSEYE VERMEYECEM YEMİN EDERİM" bende cevap vermiyom
    gonra diyorlar götüne sok a.k. o tür bir program olsa açığa çıkmaz zaten merak etmeyin ve çok pis trilyoner olur sahibi...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zaten o proğram öle herkeste olsa (böle bir proğram varsa bilmiyorum) açığı kapatırlar zaten :D blue dediği gibi boş iş bunnar proğramlama öğren kafanı kullan ben fake arayacam diye asp öğrendim kendi fakemi 1 dk da da yazıom.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ladybey002 aman nası da edebiyat parçaladın sen edebiyat parçalıycana bana kurs bul:@
    abi millet çok sazan bizim okulda bi herif gelmiş yanıma bi site varmış giriyosun siteye alıosun maili dedi işte kafede heralde fake yedi sonra kafeci buna msn ini 5 kağıda geri verdi bende program fln var diodu uşak benide hackle dedim daa 2 haftadır hackliycek:d

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekselans
    ekselans's avatar
    Erkek
    lem olum işin gücün yokmu senin yawwww get işine ....İmdat diye bağırmak geliyor içimden...İMDATTTTTTTTTTTTTT

[url=www.nevruzbaba.com][img]http://img467.imageshack.us/img467/5941/nevruzbaba4hw.jpg[/img][/url] [size=18][color=darkred]Nevruzbaba.com Dünya Türk Kulübü Açıldı[/color][/size]VATAN:::::......________________www.nevruzbaba.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    nakamura sen ne dion adana da caponca kursu arion a.q bildigim heryere sordum walla nerdeyse hepsi guldu a.q
    belkim istanbulda bile yoqtur

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    1 cisi bakkaldan sakız çalmaya benzemiyor bu iş :) heykleyemiyorum ben heykleyebilen arkadas varsa yardımcı olsun sana :) ulan yakında bu işinde boku çıkacak çok ii biliyorum a.k..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 7608 Toplam Mesaj: 55