Hala Msn İ Hackliyemiyor Muyuz?
-
olum herif yeni onları ezmemiz değil kanatlarımız altına almamız gerekir hı?
-
ya bırak hack mek boş iş programcılık öğren web tasarım öğren linux öğren a.q böle işlere kafa yorma boş iş bunlar...
-
ama bu digerlerinden birazcık farklı genelde konuyu soyle acarlardı "msn heyk" yada "nası msn heyklerim" ama bu birazcık garib "hala msn heykleyemıo muyuz" sankı cok kolay bi iş herkes yaptı bi tahribat muridleri kaldı diimi
yok kardes bn heykleyemıom warsa heykleyebilen helal ossun bea -
azcık kendinizi adamın yerine koyun ya.. bu kadar da üstüne gitmeyn.
-
ya bırakın şu tür konuları. Millet diyor msn de "abi şu msn hackleme programı varmı versene bir KİMSEYE VERMEYECEM YEMİN EDERİM" bende cevap vermiyom
gonra diyorlar götüne sok a.k. o tür bir program olsa açığa çıkmaz zaten merak etmeyin ve çok pis trilyoner olur sahibi... -
zaten o proğram öle herkeste olsa (böle bir proğram varsa bilmiyorum) açığı kapatırlar zaten :D blue dediği gibi boş iş bunnar proğramlama öğren kafanı kullan ben fake arayacam diye asp öğrendim kendi fakemi 1 dk da da yazıom.
-
ladybey002 aman nası da edebiyat parçaladın sen edebiyat parçalıycana bana kurs bul:@
abi millet çok sazan bizim okulda bi herif gelmiş yanıma bi site varmış giriyosun siteye alıosun maili dedi işte kafede heralde fake yedi sonra kafeci buna msn ini 5 kağıda geri verdi bende program fln var diodu uşak benide hackle dedim daa 2 haftadır hackliycek:d -
lem olum işin gücün yokmu senin yawwww get işine ....İmdat diye bağırmak geliyor içimden...İMDATTTTTTTTTTTTTT
-
nakamura sen ne dion adana da caponca kursu arion a.q bildigim heryere sordum walla nerdeyse hepsi guldu a.q
belkim istanbulda bile yoqtur -
1 cisi bakkaldan sakız çalmaya benzemiyor bu iş :) heykleyemiyorum ben heykleyebilen arkadas varsa yardımcı olsun sana :) ulan yakında bu işinde boku çıkacak çok ii biliyorum a.k..
Toplam Hit: 7608 Toplam Mesaj: 55