folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hala Uyuyoruz Ya Da Hala Uyuyanlar Var

Hala Uyuyoruz Ya Da Hala Uyuyanlar Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Eğer bir hafta içinde 20 tane banka soygunu haberi gelirse bu ülkede bi bozukluk var demektir... Halen daha çıksın birileri kriz yok desin :|

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

beyaz eşyayıda ihtiyacı olmayana vermediler zaten ..anlamamışsın dediğimi .

bu ülkede anahtar vaad ediliyordu sonradan çap küçüldü en azından gerçekçi söylemler başladı ..beyaz eşya vs verildi .

bunun suçu hükümette değil cahil halkta.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Bekçilere kim bekçilik edecek diye bir söz var.

Fetullahta Fetullahçılarda aracıdır. Araçtır. Onları kullananlarda araçtır. Aslında bu bir araç döngüsüdür. En sonunda "yukarıda adamlar" da biter döngü. Fetullah .mına koyasınız fakat Fetullahçılara laf etmeyin. Çünkü o insanlar kullanılıyor ve bu tamamen iyi niyeletlerinin suistimali ile. Benim gözümde Fetullahta, Tayipte, Obamada, Baykalda, Gülde, Bahçelide aynıdır. Araçtırlar. Çobanın çıraklarıdır onlar. Siz insanlarla diyalog kurun, onların idealizmleri,görüşleri,inanışları ile değil. bu ülkede 75 yıldır "Uyuyoruz , UYANIN" propagandası var. Evet buda bir propaganda, bu da bir araçtır. Kimsenin uyuduğu falan yok. Ama borçlar, yozlaşma, bozulan aile yapısı... Kimsenin gücü yok.

Hatırlarsınız Çek mağdurları tonlarca bu ülkede ki sonuna kadar haklılar(bununla ilgilide bir konu açacağım). Anayasada kimsenin özel bir kuruma borcundan dolayı yaptırıma uğrayamayacağı yazıyor. Fakat devlet çatır çatır hapis cezası veriyor. 250 bin hapis cezası olan insan var ve 650 binde daha cezası kesinleşmemiş davası süren var. Eylem planlandı. 20 kişi gitti ankaraya. Neden giden olmadı? Bu insanların özgürlükleri yok. Hepsi gitse teslim olsa hapse atamazlar hapishaneler dolu.

Akıllı insanlar kendi akıllarını kullanır, Daha akıllılar başkalarının akıllarını...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    olan bize oluyor...bu ülke ne günlerden kurtuldu da geldi bu günlere...sonumuz kötü allah sonumuzu hayrede...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bir millet hak ettiği gibi yönetilir, demekki biz bunu hak ediyoruz. Aslında biz hak etmiyoruz ama demokrasi işte:\

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

edit ağır sölemşim

he diyip geçelim okuyalım kazanalım yaşayıp geberelim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

Fetullahta Fetullahçılarda aracıdır. Araçtır. Onları kullananlarda araçtır. Aslında bu bir araç döngüsüdür. En sonunda "yukarıda adamlar" da biter döngü. Fetullah .mına koyasınız fakat Fetullahçılara laf etmeyin. Çünkü o insanlar kullanılıyor ve bu tamamen iyi niyeletlerinin suistimali ile. Benim gözümde Fetullahta, Tayipte, Obamada, Baykalda, Gülde, Bahçelide aynıdır. Araçtırlar. Çobanın çıraklarıdır onlar. Siz insanlarla diyalog kurun, onların idealizmleri,görüşleri,inanışları ile değil. bu ülkede 75 yıldır "Uyuyoruz , UYANIN" propagandası var. Evet buda bir propaganda, bu da bir araçtır. Kimsenin uyuduğu falan yok. Ama borçlar, yozlaşma, bozulan aile yapısı... Kimsenin gücü yok.

Hatırlarsınız Çek mağdurları tonlarca bu ülkede ki sonuna kadar haklılar(bununla ilgilide bir konu açacağım). Anayasada kimsenin özel bir kuruma borcundan dolayı yaptırıma uğrayamayacağı yazıyor. Fakat devlet çatır çatır hapis cezası veriyor. 250 bin hapis cezası olan insan var ve 650 binde daha cezası kesinleşmemiş davası süren var. Eylem planlandı. 20 kişi gitti ankaraya. Neden giden olmadı? Bu insanların özgürlükleri yok. Hepsi gitse teslim olsa hapse atamazlar hapishaneler dolu.

Akıllı insanlar kendi akıllarını kullanır, Daha akıllılar başkalarının akıllarını...

Bende yazımda bundan bahsetmiştim bizim milletimizde suç yok onlar saf sadece gerçekleri göstermek adına çabalamalıyız benim isteğim de bu koyun sürüsünün peşine biz de takılmayalım. Adamların sadece bir sitede 35 tane daireleri var gerisini sen düşün...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

Bende yazımda bundan bahsetmiştim bizim milletimizde suç yok onlar saf sadece gerçekleri göstermek adına çabalamalıyız benim isteğim de bu koyun sürüsünün peşine biz de takılmayalım. Adamların sadece bir sitede 35 tane daireleri var gerisini sen düşün...

Bir sisteme küfredebilmen veya onu yönetebilmen için o sistemin gerekliliklerini aşmış olman gerek. 35 daire vs. hikaye. Cemaatin içinde, "hizmet"  denen birşey var. Bu para döngüsü. Bu sayede para cemaatin içinden hiç çıkmıyor. 35 dairenin şunun bunun varlığının sebebi bu. Hiçbir şeye çabalayamazsın. Adamlar 10000 senede bitirememiş bu sistemi. Senin gibi uyanalım diyen milyarlarca insan gelmiş. Hayyam şu sözünü bu yüzden çok severim:

Ne bilginler geldiler, neler buldular,
    Mumlarlarla dünyayı aydınlattılar
    Hiçbiri yarıp geçemedi bu karanlığı
    Birer masal söyleyip uyuya kaldılar

//Tam hatırlamıyorum sözü..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk başta sadece bi kaç cümleyle ters düşmeme rağmen zorkayala msn deki muhabbetten sonra hepsini onaylıyorum :)

Feto başta dinler arası diyalog olmak üzere sittin şekilde dünya da ehl-i sünnet i yok etmek için var lakin ülke içinde kabuklaşmışlar işte. Şu anda en başta Okullar, yurtlar ve dersaneler olmak üzere öğrenci beyin yıkama merkezleri var. Feto da Türkiye'nin Abdülvehhab'ı. RTE de oyuncağı. Bi kaç kişi atlar sen ak partili değilmiydin falan diye evet ak partiliyim ama alternatif partide göremiyorum..

Tahribatta hemen atlayanlar olur hepde size rastlar falan diye ama bakmakla görmek arasında bazı farklar var. Samsunda bi abi (Abi dediğime bakmayın epey büyük) vardı. Eski Fetoculardan. Kendi dediğine göre fetonun yanından ayrılmasa fetonun en yakın adamlarından birisi olurdu. Şidmi adamın üzüldüğü en büyük konulardan birisi Fetocu yaptığı gençlerin hakkını nasıl ödiyeceği :S Çünkü Feto gerçekten din düşmanı. Fetocuları fetodan ayırmakda zordur. O gençleri fetocu yapana kadar gerçekten ehl-i sünnet yapsaydı ki demek gençler meyilliydi :(

İnsanın elinden pek bişe de gelmiyor. Feto ölse varisi kim olur bilmiyorum ama birisi mutlaka çıkacak orası kesin.

Eğer yeni bişeler olmazsa ben kendi siyasal oluşumumu oluşturana kadar sabredin :))

Edit: kitap okurken bile güzel bi kitap diye alıyosun ilk başta güzel gidiyo. sonra ya feto ya said nursi övülüyo. Apışıp kalıyon. Acaba ilk kısımlardaki cümlelerde yalan var mı diye bile düşünmek mecburiyetinde kalıyosun. Adamlar her sektörde lider olmasalar bile lider gözüküyolar. Her bokun altından çıkıyolar.

Bazen onun için diyorum her müslümanı onun için mi fetocu zannediyolar falan diye :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hemen hemen her konuda söylerim;

Fetonun dinler arası diyalog konusundaki gerçekleri en iyi yansıtan kitap ve çoğu bu konudaki kitabında kaynağı yardımcısıdır:

Dinlerarası Diyalog Tuzağı ve Dinde Reform

Bu arada dinlerarası diyaloğu diğer dinlere hoşgörüyle davranmak gibi alatmalarıda ayrı bi acaiplik :)

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=75569&sa=42559643

Toplam Hit: 3081 Toplam Mesaj: 28