Halep, Lübnan Ve Yaşasın, Sırada Rusya Var, Sefere Çıkıyoruz Gençler
-
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Milli maç sonucunda otobüslerini durdurup bizim vatandaşlar ile sevincimizi aynı coşkuyla paylaşmaları
-----------------------------Azeri'dir hocam onlar :D
Bir de hani kusuruma bakmayın ama karılar bildiğimiz karılar işte ben bir fark göremedim hiç?
-
yazık olacak yaw ruslara:)
-
one munite diyorum ve go rusyaa diyorum ve hayırlı olsun diyorum (: valla rusları iyi tanırım kimse soğuk ülke insanı soğuk olur demesin bu şahıslar ile 4 ay iç içe kaldım keza 4 ay aynı evde yaşadım sempatik oldun mu seni baş tacı yaparlar (:
-
knuckle bunu yazdı:
-----------------------------
Bir de hani kusuruma bakmayın ama karılar bildiğimiz karılar işte ben bir fark göremedim hiç?
-----------------------------Senin sınıfında mahallende bunlardan cirit atıyolar değil mi?
Bulduğun nadir bi ikisininde senin gibilerini farketmesi imkansız Türkiye'de. Kusura bakma.
-
du bismillah yaw daha halep i bitiremedik :D
-
bu kadınlarında işi gücü yok bizi bekliyordu :D hey Allahım... dışardan bakan biriside Burasını Uçkur Cumhuriyeti sanacak :D
-
mobydick64 bunu yazdı:
bu kadınlarında işi gücü yok bizi bekliyordu :D hey Allahım... dışardan bakan biriside Burasını Uçkur Cumhuriyeti sanacak :D
-----------------------------bak hocam rusyada kadın nüfusu erkek nüfusundan 10 milyon kişi daha fazla. hatırladığım kadarı ile bir rus bana şöyle demişti bizim orada kızlar erkeksizlikten dağa taşa sürtüyorlar ;) anladın sen onu.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Senin sınıfında mahallende bunlardan cirit atıyolar değil mi?
Bulduğun nadir bi ikisininde senin gibilerini farketmesi imkansız Türkiye'de. Kusura bakma.
Sınıfı mınıfı geçtik biz hocam. Vallahi benim göremediğim senin görebildiğin birşeyler olmalı gerçekten. Ben 2 bayağı kız görüyorum ki sokaklarda onyüzbinmilyon tane var bunlardan. Zaten gidince sizi bekliyor olmayacaklar, seyreyler durursunuz. E burada da seyreyliyoruz hocam. Tamam güzeller vesairede bunlar diyar diyar, memleket memleket gezdirecek gibi değiller. HaYVaN sen beni avatarındaki Muharrem Dayı mı sanıyosun :D bu ne eminliktir, bana bakıp bakmamaları önemli değil, 50 gram uğruna gurbet ellere gidiyorsanız sözüm ona. Yapmayın. Rezil etmeyin bizi. Onların ihtiyaçlı olanları geliyor zaten Türkiye'ye.
-
hemşo iyice azıttın seni baş göz edelim yaw :)) yaşında gelmiş hem. :D