Half Life Serileri Nelerdir?
-
arkadaslar bundan tam 16 yil once half life i 10larca kez oynayip bitirmis olan biri olarak. black mesa adli oyun modundan haberim yoktu iki gundur harika bir nostalji yasadim ve bitirdim.
simdi cocukken opasing force cikmisti onda yarida kalmistim. bitirememistim.
simdi wiki den baktigimda bir suru resmi oyun ciksrtmislar blue lu filsn birsey vardi sonrs half life 1 2 gibi isimlerlede cikmis.
benim istegim su simdi sirasi ile biri bana indirmem ve oynamam gerekenleri soyleyebilirmi?
birde mesela opesing force vs half lifein uzerine kuruluyordu hatirladigim.
yine ne olursa olsun half life 1 i indirmem gerekirmi
-
half life 1
blue shift
opposing force
half life 2
lost coast
episode 1
episode 2
-
Kurulumlari nasil opesing icin half life i indirmem gerekiyormu
-
patates bunu yazdı
Kurulumlari nasil opesing icin half life i indirmem gerekiyormu
opposing force şurdan indirince yüklü geliyor
-
half life 2 yi torrentden steamsiz bir versiyonunu indirdim. nette birtane türkçe yama var onu kurdum 2 cümle türkçe 3 4 cümle ingilizce şeklinde karışık gidiyor yüzzde yüz türkçe olarak sunmuşlardı. zamanında ben 100 de 100 türkçe ile oynadım aynı problemi yaadım hallettim diyen varmı?
-
Valve'in güvenlik sibobu bu oyun. Şu anda eldeki seriler gayet iyi gidiyor. Sıkıntıya düştükleri an bu oyunu piyasaya sürecekler. Şimdi hali hazırda milyonlarca bekleyeni var. Bunca yıl beklemenin yarattığı beklenti var. Oyunun hikayesini bilmeyen adam bile merak edip bir şekilde satın alır.
Ayrıca şu oyunun üzerine oyun tanımıyorum. HL1'i bile şimdiki grafik manyağı oyunların hiçbirisine değişmem. Her yıl bir şekilde yükler bitiririm. Garip bir bağımlılığı var.
Austen tarafından 15/Ara/14 18:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Slothere bunu yazdı
Valve'in güvenlik sibobu bu oyun. Şu anda eldeki seriler gayet iyi gidiyor. Sıkıntıya düştükleri an bu oyunu piyasaya sürecekler. Şimdi hali hazırda milyonlarca bekleyeni var. Bunca yıl beklemenin yarattığı beklenti var. Oyunun hikayesini bilmeyen adam bile merak edip bir şekilde satın alır.
Ayrıca şu oyunun üzerine oyun tanımıyorum. HL1'i bile şimdiki grafik manyağı oyunların hiçbirisine değişmem. Her yıl bir şekilde yükler bitiririm. Garip bir bağımlılığı var.
ortaokulda işte cdoyun adlı derginin cd si içinden demo sunu oynayıp çok sevmiştim.
sonra ilk gördüğüm yerde aldım oynadım. 3 kafalıyı asla geçemezdim ve sanırdımki oyun bitti.
bir gün bir abimiz geldi geçti. gördükki oyun yeni başlıyor.
ce klavye mouse oalrak birlikte oynanan ilk oyunumdur benim için dolayısı ile günlerce keyifli keyifli oynamıştım.
konusunu bilmeden .
şimdi konuyuda çakozlayınca cidden dandik bile olsa görüntüleri. yaratılan oyuncuya hissetirilen o atmosfer kolay kolay hiç bir oyunda yok.
birde mesela cod serisi çok kısıtlı bir koridorda gidiyorsun . açılıcak kapı açılmıcak kapı. geçilicek yer geçilmicek yer görüntü olarak kendini belli ediyo . half lifede buda pek belli etmiyo deneyip bakman gerekiyo ve alan oalrak half life map yazıp baktım hepsi bir biri ile bağlantılı olduğu için kocaman oyunun komle haritası çıktı. 2 boyutluydu.
zeminleri vsde gösteren 3 boyutlusu olsa onu cidden merak ettim.
süper olmuş ben black mesa sürümünden haberim yoktu dün bitirdim. grafikleride güzel olunca daha iyi olmuş şu anda half life 2 yi oynuyrum opoosing lerden vazgeçtim.
-
patates bunu yazdıSlothere bunu yazdı
ortaokulda işte cdoyun adlı derginin cd si içinden demo sunu oynayıp çok sevmiştim.
sonra ilk gördüğüm yerde aldım oynadım. 3 kafalıyı asla geçemezdim ve sanırdımki oyun bitti.
ce klavye mouse oalrak birlikte oynanan ilk oyunumdur benim için dolayısı ile günlerce keyifli keyifli oynamıştım.
konusunu bilmeden .
şimdi konuyuda çakozlayınca cidden dandik bile olsa görüntüleri. yaratılan oyuncuya hissetirilen o atmosfer kolay kolay hiç bir oyunda yok.
birde mesela cod serisi çok kısıtlı bir koridorda gidiyorsun . açılıcak kapı açılmıcak kapı. geçilicek yer geçilmicek yer görüntü olarak kendini belli ediyo . half lifede buda pek belli etmiyo deneyip bakman gerekiyo ve alan oalrak half life map yazıp baktım hepsi bir biri ile bağlantılı olduğu için kocaman oyunun komle haritası çıktı. 2 boyutluydu.
süper olmuş ben black mesa sürümünden haberim yoktu dün bitirdim. grafikleride güzel olunca daha iyi olmuş şu anda half life 2 yi oynuyrum opoosing lerden vazgeçtim.
Bence Opposing Force ve Blue Shift'i de mutlaka oyna. Oyuna farklı bir perspektif katıyor. Oyunun bazı bölümlerinde Freeman'ı falan görüyorsun. Zaten ek paket oldukları için çerezlik, bir oturuşta bitirirsin o kadar uzun değiller. Black Mesa konusunda katılıyorum. Oyuna apayrı bir hava katmış. Black Mesa bağımsız bir ekip tarafından hazırlandı diye hatırlıyorum. İyi iş çıkartmışlar. HL'de koridor oyunu gibi dümdüz git mutlaka oyunu bitiriyorsun. :) Ama meraklı birisiysen, kitabına uygun oynayayım dersen (30 dk'da hoplaya zıplaya oynayanlar gibi suyunu çıkartmıyorsan) dediğin gibi çok kapsamlı bir oyun.
Austen tarafından 15/Ara/14 18:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Resmi olarak valve'nin yaptıkları;
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two-------
Başka oyun ve mod geliştiricileri tarafından yapılanlar;
Opposing Force
Blue shift
Sven Co-op (co-op versiyonu)
Black mesa: source
Half-Life: Decay
bunlar da başı çekenler. sonsuza kadar uzanan listeye bakmak için:
http://www.moddb.com/mods?filter=t&kw=Search+...&released=&style=def&theme=&game=1&type=
Half-Life 1 modları bunlar sadece, siteden hl2 modlarına da bakabilirsin.
-
Slothere bunu yazdıpatates bunu yazdıSlothere bunu yazdı
konusunu bilmeden .
Bence Opposing Force ve Blue Shift'i de mutlaka oyna. Oyuna farklı bir perspektif katıyor. Oyunun bazı bölümlerinde Freeman'ı falan görüyorsun. Zaten ek paket oldukları için çerezlik, bir oturuşta bitirirsin o kadar uzun değiller. Black Mesa konusunda katılıyorum. Oyuna apayrı bir hava katmış. Black Mesa bağımsız bir ekip tarafından hazırlandı diye hatırlıyorum. İyi iş çıkartmışlar. HL'de koridor oyunu gibi dümdüz git mutlaka oyunu bitiriyorsun. :) Ama meraklı birisiysen, kitabına uygun oynayayım dersen (30 dk'da hoplaya zıplaya oynayanlar gibi suyunu çıkartmıyorsan) dediğin gibi çok kapsamlı bir oyun.
ewt opposing i oynadım baya yince çocukken şimdi baktım da 350 mb lik oyunmuş yıllarca oynamışım. grafikleri sarmadı evet bende freemanı görmüştüm bir iki sefer şaşırmıştım.
şu an freemanın gözünden devam edeyim dedim bir saatir oynuyorum takıldım biryerde:)
-
KAAMOS bunu yazdı
half life 1
blue shift
opposing force
half life 2
lost coast
episode 1
episode 2
hacılar şu yazılı listenin bir kaçının veya tamamının sağlam indirme linki var mı elinizde?
çok feci sıralı oynayasım geldi.