Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy
-
Ayın 3. Pazar gününe geliyor , Geçen seferki gibi C.tesi günü olsa daha güzel olmaz mı ?
Pazar akşamı maçtan sonra ertesi günü işe gitmek zor olmaz mı ?
Malum , mayrip ten kasap diye bahseden arkadaşlar var da :))
-
pazar günü gelen daa çok olur die herkez öle istedi.
-
student sen gol kralı olursan bende heykır olurum yakarım yıkarım aq :)
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------Kaleci olarak sahadayım.....Sakın kamerasız beni seyretmeyin!!!!
Pit10din harikalar diyarında bunlara 10 sallarız....
puhahahah güldürdün lan benii :P@sebo bağcılar meydandan mecidiyeköye otobüs var direk.
hocam acep fiyatınıda sölerseniz ve hocam siz şu maı biraz daha erkene alırsanız gelirim bide fiyatı öğreneyim reflex hocam bağcılar meydanının orda toplansak öle gitsek senle ben ve bağcılara yakın oturan bi kaç mürid ile orda toplanıp gidersek ben kesin gelirim -
Bu kadar eminsin yani heykır olacağına :))
Pazar gününe daha çok kişi gelecekse bana da uyar ( geçen maç pazar günü olsa , ben de sınavdan çıkınca gelirdim , kısmet değilmiş , senişn heykırlığında 2 hafta ertelendi yane )
-
stu.. olum iskonun iki katı lamer olcam hemde sen gol kralı ol :) aq
-
yer varmı kadrolarda? gelebilirim bende ama bizim bu taraflarda oturan arabayla gelecek varmı çok daha rahat olur o terle otobüslerde süründürmeyin :D Not: oturdugum yer küçükçekmece. cevizlibagdan geçen falan varsa geliim :D
-
bağcılardan ve ya bağcılara yakın yerlerden gidecek varsa benide götürün la harbiden otobüsle gidilmez
-
Enis bunu yazdı:
beyler geyik yapmayın gelen gelicem yazsın yeter
bu cumaya kadar sahanın resimlerini ve kaç para getirileceğini yazıcam ;) -
pit10din zamansehri filan cevizlibağdan gelicek . geliceksen yaziyim mi *
Toplam Hit: 27451 Toplam Mesaj: 244