folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Halkbank 2 Bin Personel İşe Alacak

Halkbank 2 Bin Personel İşe Alacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre Banka, Türkiye genelinde hizmet verecek servis görevlileri ve İstanbul merkezli görevlendirilecek müfettiş yardımcıları olmak üzere 2 bin personel alımı yapma kararı aldı.

Bankanın servis görevlisi pozisyonu için düzenleyeceği sınav başvuruları 9 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınava, 1 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu, 4 yıllık üniversite mezunu adaylar başvurabilecek. 2-27 Haziran tarihleri arasında başvuruları gerçekleştirilecek müfettiş yardımcılığı sınavına ise 1 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu, 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun adaylar katılabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Halkbank'ın 14 bin 500 çalışanıyla Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verdiğini belirtti. Taşkesenlioğlu, "Halkbank başarılı ve alanında yetkin kadrosuyla çok büyük bir aile. 2014 yılında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için ailemizi biraz daha genişletmeye karar verdik" dedi.

Bu sayede hem daha fazla müşteriye ulaşmayı hem de ülkede istihdamın artmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini aktaran Taşkesenlioğlu, "Kuruluşumuzdan bu yana ekonomiye verdiğimiz kesintisiz desteği, istihdam alanında da sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Trt Haber

Müthis bi rakam bence, umarim yararlanan olur bizdende...

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Hocam biraz büyük punto kullansaydın keşke,bu biraz ufakça olmuş.Bankaların kredi çekerken imzalattıkları sözleşme gibi minik minik olmuş,az büyüt sen bunları...

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    DjBlueMaN bunu yazdı

Hocam biraz büyük punto kullansaydın keşke,bu biraz ufakça olmuş.Bankaların kredi çekerken imzalattıkları sözleşme gibi minik minik olmuş,az büyüt sen bunları...

:)

bu yaş meselesi bir anlamam

70 yaşında adamlar tanıyorum 20 likleri cebinden çıkartır. eğer mantık daha iyi çalışırlar ise

üstelik yaş büyüdükçe daha çok sorumluluk hissediyor insan o yüzden işte tutunmaya çalışmak daha önemli oluyor

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Yeni ayakkabi kutuculari yolda desenize  :) 

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

her sene yapıyo personelin maaşını çıkarıyo yıllık

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

:)

bu yaş meselesi bir anlamam

70 yaşında adamlar tanıyorum 20 likleri cebinden çıkartır. eğer mantık daha iyi çalışırlar ise

üstelik yaş büyüdükçe daha çok sorumluluk hissediyor insan o yüzden işte tutunmaya çalışmak daha önemli oluyor

noldu yaş kriteri tutmuyo mu :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

şuan için evet ama

onun için söylemedim bana bankacılığı bedava verseler gitmem. anasını ağlatıyorlar adamın

çok eskiden halk bankasının sınavlarına girmiştim  o zaman yaş durumu yoktu :)

hatta başka şehire gidip girdim. geldikten sonra öğrendim ki liste varmış alacakları belliymiş 100t l gitti.

ondan sonra zaten banka işi benim için bitti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

1. si niye 4 yıllık, 2yıllık muhasebe,işletme,bankacılık okuyan adamı niye adam yerine koymuyorsunuz.

2. si niye 4 yıllık hiç bir şarta bağlanmamış. 4 yıllık olsunda taştan olsun hesabımı acaba. turizim otelcilik mezunu başvuruyor muhasebe mezunu başvuramıyor ozaman.

bişey derdimde neyse amk.

FOXXLY tarafından 30/May/14 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

4 yıllık diyo. biz o gruptan değiliz iyi şanslar

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    FOXXLY bunu yazdı

1. si niye 4 yıllık, 2yıllık muhasebe,işletme,bankacılık okuyan adamı niye adam yerine koymuyorsunuz.

2. si niye 4 yıllık hiç bir şarta bağlanmamış. 4 yıllık olsunda taştan olsun hesabımı acaba. turizim otelcilik mezunu başvuruyor muhasebe mezunu başvuramıyor ozaman.

bişey derdimde neyse amk.

de  de haklısın. arkadaşım biyoloji bölümü bankada.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    desene adamlar imaj düzeltme yapmaya çalışıolar :pb

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1454 Toplam Mesaj: 12