folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamachi İle İlgili Bir Sorun?

Hamachi İle İlgili Bir Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    byeler yakşamlar benim bu hamaci ile ilgili bi sorum olcak . ya şimdi biz kendi evimizde hamaciden ag kurup cok guzel half life oynuyoruz ama 2 yan binadaki arkadaslar baglanmak istediğin hamaciden bizim bilgisayarları gorebilmesi ve ping atabilmesine raghem half life ın lan game in de goremio .tüm bilgisayarlarda aynı halflife yuklu geüvenlik duvarları kapalı kafaayı yiyecem ya nie oyunda gormuyo onlar bizin anlamıyyorum bi cewap yazarsanız sevinirim

Boş sayfaya imza atmam!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Hamachi ve Half Life lerin sürümlerinin aynı olmasına dikkat et..

Dier makine de vista kurulu ise sorun yaratabilir vs.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

evet hocam diger makinada vista kuruluda bende de vista kurulu sürümler aynı onlar biz kurdugumuzda goremio ama kendi aralarında lan kurdularında goruyolar birbirlerini ama dediğim gibi biz kurdugumuzda hamaciden birbirimize ping atabiilmemize ragmen goremiolar bizi

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hamachinin en son versiyonunu yükle , ağ adlarına dikkat et , yeni bir ağ adı kur , versiyonlara dikkat et ,

@ruhhastası :

hocam bende vista var arkadasda xp sp2 pro varken ben çok rahat bağlanıp birlikte middle earth 2 kapısıyoruz , işletim sisteminden olacağını zannetmiyorum..

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

hocam ustede yazıgım gibi hepmizde aynı halflife kurulu hepimizde son hamachi yuklu kherkes updateni yaptı ama gene olmuo bu sürümler işletim sistemi ile ilgili olmasa gerek yani başka bişey war bunda cok gıcık bi durum ya ag adlarında bir sorun olsa birbirimize nasıl pıng atıcaz yani agda da bir sorun yok gıbı gorunuyo

Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

@ nurcan pardon nurky :F

oncelikle nickimi doru yaz :P

nese, biliyosun vista başa bela, ota-boka engell atiyor.. ondandir diye dusundum,sorun yaratabilir dedim kesin konusmadim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    ya arkadaslar yok mu kesın bilgi verebilecek sorun yeterince acıklamaya calıstım ama

Boş sayfaya imza atmam!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    yok mu anlayan birileri yahuu

Boş sayfaya imza atmam!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    half life hiç oynamadım ama csde patch 23ü yüklemeyicne hamachiden oynanmıyo bunun gibi bişi olabilirmi??

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

walaha hocam bilmioyorumm ama biz patch falan yyuklemedik oynuyoruz kendi aramızda ama arkadas giremio yan apartmandan bide hamaciden onu goruoyoruz ama oyunda o bizi goremıo bı turlu anlamadım bu yuk bı ıhtımalle oyundan kaynaklanan bısey ama cozemedim

Boş sayfaya imza atmam!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    alla alla nie acaba bak bende merak ettim yaa sorunu çözersen bizide aydınlatıver pls :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 13