folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Hamam Böceği Ve Karınca İçin İlaç



Hamam Böceği Ve Karınca İçin İlaç

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı

    Büroda Kothrine veya türevlerini çok kullandım 6 ayda bir tekrarlamam gerekiyordu. ama bu efsane birşey. bir sefer kullandım 2 senedir böcek görmedim.

    https://www.hepsiburada.com/chrysamed-fibron-hamam-bocegi-karinca-jel-35-gr-p-hbv000007jk9r 

    Aynen bende bu tarz birşey kullanmıştım. Hamam böceklerinin yollarına sıkıyorsun. Şaşırılacak gibi bir daha piyasaya çıkmıyorlar. Ölüleri bile yok oluyor :). Bu arada ekmek, yemek, vb. yiyecekleri muhafaza edin. Özellikle ekmek. Birde bu gavat hamamcıklar sıcağı çoooook sever. Sıkıntı çektiğin yerde makina motorları felan varsa oralara muhakkak sık.


    alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    cohndoe bunu yazdı

    İlaç olarak değil de fairy i hamamböceği ve daha pek çok böcek üzerine sıkınca olduğu yerde öldürüyor. Zınk diye ölüyorlar. Bir lokma değmesi bile yetiyor, öyle olduğunda bile biraz kaçsa bile gittiği yerde ölüp kalıyor.

    Nefes alamıyorlar ondandır. Böcekler trake solunumu yaparlar. Biz nasıl burnumuzdan nefes alıp verirsek böceklerde sırtlarındaki trake kanallarından nefes alıp verirler. Fairy detarjan jelimsi olduğundan boğuyor. Normal sıvı sabun döksende aynı sonucu alırsın.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    Aha buldum. Valla murid kardeşlerim neler denedim neler. Ahanda bu zımbırtı tek seferde bitirdi. 


    alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Hamam böceği için esemmat hamam böceği tableti, karınca için blattanex karinca granulu kullandım her ikisi de iyi çalıştı.


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

    ek not pireler için çözüm varmı kedi yavrulaımş evin tepesini pireler sarmış a.k yavrularıda atamıyorum dışarı 

    Benim dükkanı da basmışlardı. 2 kedi var salgından dolayı işler kötü olduğu için (hatta hiç iş olmadığı için) aşılarını yaptıramamıştım hayvanlar pirelendi. Şimdiye kadar arada tek tük görüyorduk ama bu sefer aşı olmadığı için farklı oldu bize sardılar. Ayaklarımı ısırdılar hep 1 ay falan ayak bileklerim fena kaşındı. Kothrine aldım birkaç gün her yere sıktım. Sonra aşıya gittiğimizde veterinere söyledim Kothrine falan bir işe yaramaz dedi blotic diye bir ilaç verdi. Kesin çözümmüş. Suya karıştırıp kullanıyorsun ama onu kullandığın yer hava almayacak ve 1 gün hiç canlı girmeyecek. Kokusu ile öldürüyormuş. 15 gün sonra aynı işlemi tekrar yap dedi pire yumurtaları varsa yumurtadan çıkanlar ölsün diye. O ilacı kullanmadım ama pireler kendiliğinden kayboldu. Kedilerden biri kaşınmaktan yara olmuştu onu 2. kez aşıya götürdüm 3 iğne daha oldu. Onu ısıran pire direkt gidiyordu. Onu ısıra ısıra bittiler galiba :) Kothrine kullan olmazsa Blotic denersin. Ama çok sakat kendin sağa sola sıkarken bile maske takman lazım.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Pirenin amk. Hayatımda bu böcek kadar lanet bir şey görmedim. Öldürmek çok zor. Ya elinle yakalayıp suya sokup boğacaksın yada iki tırnağın arasında çıtlatacaksın.

    Bir tanesi binlerce yumurta bırakıyor. Isırığı ise sivrisinekten beter. Eşek gözü şişiyor birde çok tatlı kaşınıyor. Kaşıdıkça kaşıyasın geliyor yara yapıyor. Rahat 5-6 gün sürüyor sivilcesinin kaybolması. Sivilce kaybolduktan sonra bile karartısı uzun süre kalıyor.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek
    CEO bunu yazdı

    Hamam böceğini bilmem de karıncalara karanfil yağı çözüm olabilir hocam, bizim evdeki karıncalara böyle bir çözüm buldum ben.

    Yuvalarının yakınlarına bi pamuğa karanfil yağı döküp koyarsan hepsi çil yavrusu gibi dağılıyor, hem öldürmemiş olursun hem de çözmüş olursun sorununu.

    Bravo

    karınca için karanfil yağı 

    Hamam böceği için ise kekik yağı ve sirke 

    Bizzat denendi faydası görüldü 


    Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Bayer Kothrine alıyorsun. Suya döküp karıştırıyorsun ve bir pompa yardımıyla Nazilerin Flammenwerfer silahı gibi sıkıyorsun.

    İlaçlanacak alan ufaksa marketten cam sil al içindekini dök güzelce çalkala onun şisesini kullan işini görür.

    Bunu yazmak için gelmiştim. 

    Zamanında eve taşındığım zaman mutfaktan hep böcek çıkardı, geceleri kalkar öldürürdüm. Bir sürü ilaç denedim çare etmedi, bundan bi tane aldım, inanılmaz etkili oldu. Sonra 2-3 tane daha aldım, 2-3 hafta böyle mücadele ettim, hiç bişey kalmadı. O gündür de böcek yok evde. Kökleri kazındı. 


    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    Hocam profesyonel destek al girdikleri noktayı bul yuvalandıkları yeri tespit etmeye çalış nemli yeri sever

    Evde etkili yöntem k-otherine. Allah yardımcın olsun uğraşmak zor.

    Baya bişey denemiştim profesyonel destek aldığımda eleman geliş noktalarını tespit etti çatısından bodruma tüm binayı inceledi ilaçlama bittikten sonra , jel ile belli noktalarda çalışma yaptı heryere kesinlikle konulmayacağını belirti. Son olarakta giderlerden dökmek için özel bir karışım yapıp verdi

    Çok şükür o tarihten bu yana sorun yaşamadım.

     


    sırıtma la.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    2 ilaç var.

     

    Bayer K-Othrine

    Syngenta Icon

     

    Her yıl rotasyona git ilaç atarken.


    Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 4899 Toplam Mesaj: 46
ilaç