Hangi 3D Çizim Programı Niçin?
-
4d cinema ya başlayın ben çoğunu kullanıyorum.Ama öğrenmesi en kolay ve kullanışlı olan 4d cinemadır
-
Cinema 4D mucizedir, Cinema 4D fantezidir, Cinema 4D hayattir, Cinema 4D imkansizi basarandir, Cinema 4D En iyisidir :) ey gidi cinema 4d :D 7 yilim seninle gecti :) ilk ciktihindan beri ugrasiyorum bu peogramla :D
-
Bunlara ek olarak
Alias maya var karakter, kıllı tüylü hayvan çizmede daha iyi.
Poser7 3d programlara insansı oluşturup export etmek için
3D home architect gibi programlar amator mimari için çok daha iyi
ben 3D maxda başladım onda devam ediyorum. her işi görüyor, cinema4d ile uğraşacam bi zaman bulsam.
-
Çok faydalı bir konu daha, yazılan programları bir inceleyelim bakalım .
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------
eğer çizimden kasıt CAD tarzı ise AutoCad ve SolidWorks, ama daha çok katı modelleme, nurbs, animasyon, render falan işlerini istiyorsan 3dsmax bu iş için en ideal programdır.
Nurbs modelleme için max i önermek acayip olmuş Nurbs için rhino daha uygun olur Max i anlayanda anlamayanda kullandığı için diğer kullanıcılar insanı ayar edebiliyor Ben rhino ve cinema4d kullanıyorum render için vray ve maxwell(bence çok daha iyidir) Akışkan ve d!namik similasyonları icin realflow kullanıyorum Texture editing için tabiki photoshop -
3d max ile cinema 4d'de ne fark vardır?
-
çizimden kastın CAD tarzı ise AutoCad, Catia, SolidWorks, Proengineer, 3dsmax, intellicad vs vs daha da arttırabilirsin hangi amaçla kullanıcağına bağlı:D
öncelikle hangi iş için veya neler için kullanıcaksın bunun cevabını bulmalısın
-
Aquila bunu yazdı:
-----------------------------3d max ile cinema 4d'de ne fark vardır?
Cinema 4d daha iyi :) -
bi çizik atalımda eve gidince bakarız
-
SolidWorks kullanıyorum biraz, 3DCad dalında başarılı bir program.