Hangi Adsl Router

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Arkdaşlar eve internet bağlatmayı düşünüyorum.. Modem neye göre alınır incelikli noktaları nedir?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

İlk başlarda Türkiye’deki ADSL altyapısının büyük bölümü Alcatel tarafindan kurulduğundan ve Türkiye’de ilk satılmaya başlayan markalardan biri olduğu için Alcatel ADSL modemler içerisinde oldukça bilinen markalardan biri.

Önerim ve kullandığım modem Alcatel Speedtouch 510 4 portlu :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Yani alırken nesine dikkat etmeli

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

kaç kişi kullancaksın neti tekmi tek ise adsl başvurusu yaparken verilen modemlerden al airtes veriyorlar zaten genelde garanti olayında çok iyi bir firma yarım saat içinde yapamazlarsa yeni cihaz veriyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam sorun oldumu yetkili servise hemen ulaşabileceksin ..

kaliteli ürün tercihin olsun ilk açıklamam gayet fikir verebilirdi aslında sana :)

+ @ enes hocamın dediği gibi ise yine bu modemi öneririm 2 kişiye bağlantı veriyorum .. Kopma düşme vs gibi bir sorun yaşamadım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    TP-Link TD-8101G 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem http://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-td-8101g-td-8101g-54mbps-wireless-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=44826 bu nasıldır ya da bu neden daha pahalı http://tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=7851 port forwarding için hangisi daha iyidir?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

TP-Link TD-8101G 54Mbps Wireless bu güzel ve çekim alanı çok uzun hemen hemen en uzun

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    tp-link td-w8901g kullanıyorum .memnunum

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Port yönlendirme , torrent emule için kolay mıdır?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı:
    PoLLBuLL bunu yazdı:
    Port yönlendirme , torrent emule için kolay mıdır?

evet,kolaydır.kendim kullanıyorum torrent,emule.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

zyxel

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 2352 Toplam Mesaj: 12