folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Altın Yatırım İçin İyi? Ya Da Alternatif?

Hangi Altın Yatırım İçin İyi? Ya Da Alternatif?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Sayın müridler 650 lira civarı bir bütçem var ve bunu bir altın alarak değerlendirmek istiyorum 2-3 yıl satmayacağım elimde duracak o yüzden altın mantıklı geldi. Ama baktığımda ata reşat hamit gibi türler var bunların farkı ne? alış ve satış fiyatlarına bakınca tam altından karlı görünüyorlar. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Bir de varsa başka alternatif ne olabilir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

bir kez upluyorum sanırım cevap gelmeyecek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Neyse meblağ konusunda bir şey söylemim,

24 ayar gram altınlar var onlardan al, al satta çok az zararın olur,

24%20Ayar%201%20Gram%20Altın-Külçe%20Altın

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Neyse meblağ konusunda bir şey söylemim,

650 lirayla yatırım mı olur diyeceksin ama öğrenci burslarını biriktirip o kadar yapabiliyor. altının sürekli yükseldiği gerçek. Para öylece duracağına bana 3 yıl sonra lazım olacak o zamana kadar altının artmasıyla 800 olur gibi geliyor. Yardımın için teşekkürler araştıracağım dediğini.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ramazandan sonra baya bir artış bekleniyor altında

hala hazırda 176 gr 24 ayar altınım +35 adet çeyreğim 4 tane tamım 1-2 tanede grlık var :)

düğün hasılatı :)

100 Tl üstüne çıkarsa bozdurabilirim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

o konuda bilgim yok ama altının alım satımı arasında( çeyrek için) 10 tl fark vardır yani 11 tl yükselişe geçmeliki 1 tl kar edebilesin açıkçası ben de bir yatırım aracı arıyokum lakin karar veremiyorum çünkü küçük meblalar genelde erir. Altın alabilirsin tabi ki orantılayarak alım satım arasındaki farkı gözeterek. Yahut en basitinden gider bir bankaya vadeli bir hesap açarsın bir kaç gündür altın düşüşte gariptirdi nette yükseleceğine dair söylentiler var 2 yıl içinde 80 tlden 178(şubatd olmalı sanırım) gördü şu an sanıyorum 160 lira civarında bunlar satış fiyatları 6 ayda düştüğü değere bak -10 da sen koy atı alan üsküdarı geçti gibi geliyor bana doğrusu. Bu yüzden çok da kafamı yormadan (ki zamanım da yok) vadeli hesaba yatırdım tabi bu değişibilir de. Bahsettiğin miktardan çok birşey bekleme enflasyon karşısında erimesin diye düşünebilirsin aksi halde küçük meblalar genelde erir gider grafiklere göz atman faydana olabilir.

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı

o konuda bilgim yok ama altının alım satımı arasında( çeyrek için) 10 tl fark vardır yani 11 tl yükselişe geçmeliki 1 tl kar edebilesin açıkçası ben de bir yatırım aracı arıyokum lakin karar veremiyorum çünkü küçük meblalar genelde erir. Altın alabilirsin tabi ki orantılayarak alım satım arasındaki farkı gözeterek. Yahut en basitinden gider bir bankaya vadeli bir hesap açarsın bir kaç gündür altın düşüşte gariptirdi nette yükseleceğine dair söylentiler var 2 yıl içinde 80 tlden 178(şubatd olmalı sanırım) gördü şu an sanıyorum 160 lira civarında bunlar satış fiyatları 6 ayda düştüğü değere bak -10 da sen koy atı alan üsküdarı geçti gibi geliyor bana doğrusu. Bu yüzden çok da kafamı yormadan (ki zamanım da yok) vadeli hesaba yatırdım tabi bu değişibilir de. Bahsettiğin miktardan çok birşey bekleme enflasyon karşısında erimesin diye düşünebilirsin aksi halde küçük meblalar genelde erir gider grafiklere göz atman faydana olabilir.

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

Benim maksadım da o zaten. 3 yıl sonra kullanacağım biriktirdiğim tüm parayı. Elime geçtikçe de biriktirecem yani. Ama enflasyonu biliyoruz ki 650 lira üç yıl sonra 650 olmayacak. bu yüzden şuan için gram külçe mantıklı geliyor. 2 ayda bir 100 lira biriktirsem gram gram artar. Damlaya damlaya göl olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

olaaaaaa.

650 TL ye anca ciklete yatırım yapılır..

şaka bir yana al 24 ayar  yatır erketeye uzun dönemde belki kar edersin.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

olaaaaaa.

650 TL ye anca ciklete yatırım yapılır..

şaka bir yana al 24 ayar  yatır erketeye uzun dönemde belki kar edersin.

patron dediğim gibi burslardan artırabildiğim bir yıllık para ölmesin istiyorum kar amaçlı değil ölmesin yeterli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

kesin bozdurmayacaksan 3 yıl faize yatır kafan rahat olsun haram dersen devlet tahvili al ?

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    24 saat banlanmayi goze aliyorum. o parayi begenmeyen adamlara soyluyorummm... "yarram adama para verde yatirim yapsin ozaman laf yapacagina. Bosuna kalabalik yapma artislikte yapma. Yardimci ol.." not: tek ricam mod sureli ban aticanda 1-2 saat kalsin bu arkadaslar gorsun...

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 17