Hangi Android ?
-
Arkadaşlar kullandığınız veya F/P olarak hangi Android telefonu tavsiye edersiniz ve neden ?
-
lg optimus black p970
dünyanın en parlak ekranına sahip(700 nit). ekranı 4" ve ele tam oturuyo ne büyük ne küçük. 1 ghz işlemcisi 512 ram ve 2 gb dahili hafızası var. telefon gayet seri ve stabil çalışıyor. kamerası bi telefona için yeterli kalitede. ön kamerası 2mp. ekranı çizmebilmek için ciddi uğraşmak lazım kolay çizilmiyor. daha iyileri var muhakkak ama bu telefon fiyat performans ürünüdür. ha bi de acayip ince.
dezavantaj olarak lg güncellemeleri çok ağırdan alıyor
-
Htc. hangisi olursa. Htc olsun benm olsun.
galaxy s2 falan çok met ediyorlar ama hiç elime alıp da kullanmadım. Onu da değerlendir.
-
fiyat performans segmente göre değişiyor hocam mesela bir galaxy s2 bir motorola atrix üstteki arkadaşın dediği gibi optimus black (ne kadar lg sevmesemde amoled plus zıker bu arada ekran olarak bakarsak :)
fiyat performansı çok yüksek bir ürün mesela huawei x5 gibi gibi hepsi kendi segmentlerinde iyi cihazlar.
birdek HTC konusunda hem fikir değilim.
HTC eski dandik işlemcileri kullanır , kendi hiç bir donanımını kendi üretemediği için fiyatıda pahalıdır. Düşük ramlidir. Ekranı her zaman kötüdür
sadece sense ara yüzü için bir telefon alınmaz kamerası da pek iyi deil htc lerin
ayrıca beats audio ile hiç bir müzik özeliği olmayan telefonu müzik telefonu olarak lanse ederek müşterileri kandırmaktadır. Telefonda ses e özel 1 gram donanım yok.
Bazıları derki HTC sadece Smartphone yapar , Samsung LG gibi firmalar senin telefonunun kullandıgı donanımı üretir sen alırsın :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------fiyat performans segmente göre değişiyor hocam mesela bir galaxy s2 bir motorola atrix üstteki arkadaşın dediği gibi optimus black (ne kadar lg sevmesemde amoled plus zıker bu arada ekran olarak bakarsak :)
fiyat performansı çok yüksek bir ürün mesela huawei x5 gibi gibi hepsi kendi segmentlerinde iyi cihazlar.
birdek HTC konusunda hem fikir değilim.
HTC eski dandik işlemcileri kullanır , kendi hiç bir donanımını kendi üretemediği için fiyatıda pahalıdır. Düşük ramlidir. Ekranı her zaman kötüdür
sadece sense ara yüzü için bir telefon alınmaz kamerası da pek iyi deil htc lerin
ayrıca beats audio ile hiç bir müzik özeliği olmayan telefonu müzik telefonu olarak lanse ederek müşterileri kandırmaktadır. Telefonda ses e özel 1 gram donanım yok.
Bazıları derki HTC sadece Smartphone yapar , Samsung LG gibi firmalar senin telefonunun kullandıgı donanımı üretir sen alırsın :)
-----------------------------hacı naptın. Htcyi itin götüne soktun emme :|
-
abi o çok değişken bişey. bi telefon birisi için iyi f/p verebilir diğeri için vermez.
ben galaxy ace kullanıyorum. eğer dahili depolama alanı düşük olmasa al sana şahane bi f/p telefonu diye önerirdim ama belki sen 60-70 tane uygulama kuracaksın baştan aşağı donatacaksın, o zaman da çok kötü demek gerekir.
hafıza kartına ext4 formatında partisyon açtım uygulamaları oraya taşıdım ama bu sefer de performans sıkıntıları çekiyorum.ha 30-40 uygulama kurcak hafif kullanıcaksan düşünmeden al bu aralar çok indirimde.
huawei ideos x5 fiyat/performans oranlayan adamların baştacı ne zamandır, ama ben hiç elime alıp incelemedim, çünkü kimsede göremedim.
baktığın fiyat aralığını bilsek çok alternatifler çıkarabiliriz ama bilemiyorum kaç paralık bir cihaz bakıyorsun. belki 1500 lira ayırdın biz galaxy ace falan önererek komik oluyoruz?
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------abi o çok değişken bişey. bi telefon birisi için iyi f/p verebilir diğeri için vermez.
ben galaxy ace kullanıyorum. eğer dahili depolama alanı düşük olmasa al sana şahane bi f/p telefonu diye önerirdim ama belki sen 60-70 tane uygulama kuracaksın baştan aşağı donatacaksın, o zaman da çok kötü demek gerekir.
hafıza kartına ext4 formatında partisyon açtım uygulamaları oraya taşıdım ama bu sefer de performans sıkıntıları çekiyorum.ha 30-40 uygulama kurcak hafif kullanıcaksan düşünmeden al bu aralar çok indirimde.
huawei ideos x5 fiyat/performans oranlayan adamların baştacı ne zamandır, ama ben hiç elime alıp incelemedim, çünkü kimsede göremedim.
baktığın fiyat aralığını bilsek çok alternatifler çıkarabiliriz ama bilemiyorum kaç paralık bir cihaz bakıyorsun. belki 1500 lira ayırdın biz galaxy ace falan önererek komik oluyoruz?
-----------------------------hafıza kartından çalışabilen oyunlar için ve HD video çekip oynatan telefonlarda en az class 6 hafıza kartları kullanılması gerekiyor hocam yoksa
şu muhabbet gelir (nokia cılar çok iyi bilir çünki symbian da etkisi daha büyük oluyor) çok doldurdum yavaşladı kasıyo.
-
Galaxy s2 im var. Eline alığta aşık olmayan görmedim. Şuan nazar deymesin diye tamamen eskitilmiş görüntüde :D
-
Yorumlar için teşekkür ederim....
-
Android bir çok telefon kullandım ve HTC Sensation XL ın keyfini dengi hiç bir telefondan alamadım.
Samsung Galaxy SII ile HTC Sensation, aynı kulvarda yarışan 2 telefon, performans olarak Samsung biraz önde gibi gözüküyor fakat kulanım görsellik ve telefonun dış yapısı itibari ile ben Sensationu Tercih ettim ve acayipde mutluyum.
Bütçen müsaitse sana 3 tane telefon öneriyim sırasıyla git eline al bir kontrol et ona göre kararını ver.
Samsun Note : biraz fazla büyük ama keyifli bir cihaz
HTC Sensation XL: 4.7' di sanırım buda biraz büyük ama pişman olmazsın.
HTC Sensation XE: 4.3' normal Sensationdan daha iyi hem işlemci hem ses hem şarj açısından. -
samsung galaxy pro 4 aydır kullanıyorum ankarada elektro word den teşhir ürünü olarak 400 tlye almıştım şuan ki fiyatı yaklaşık 550 tl.benim alma sebebim hem klavyeli hem dokunmatik olmasıydı.şarjı en fazla 3 gün gidiyor onun dışnda memnunum . diğer android telefonlara göre fiyatından dolayı daha cazip bence