Hangi Antivirüs - Hangi Yazılımsal Firewall - Hangi Mail Serverı Kullanıyorsunuz
-
Beyler kiraladığınız fiziksel sunucularda hangi antivirüsü ve hangi yazılımsal firewall'ı kullanıyorsunuz? Hangi mail server'ı kullanıyorsunuz? Neden o antivirüsü kullanıyorsunuz? Neden o Firewall'ı kullanıyorsunuz? Neden o Mail Server'ı kullanıyorsunuz?
Edit: Platform 2008 standart server r2
-
up diyelim bakalım bir ses gelecekmi.
-
Windows için yazılımsal firewall öneremem tecrübem olmadı
Mail server olarak hmailserver öneririm ücretsiz ve kullanımı çok kolay. Gayette stabildir.
Antivirüs olarak mcafee kullanıyorum.
-
fiziksel sunucu değilde.
kendi bilgisayarımda .
nod32 (son çıkan ) + malware bytes anti malware pro.
-
nod32 smart security kullanıyorum . Bir sorun çıkartmadı gayet ıyı performansı var . Avast ın yenı cıkanı ıcınde ıyı dıyolar kullanmadım bir garanti veremem . Ayrıca microsoft essantials de kurabilirsin nod32 nın yanında .
-
avast yıllardır. güzel tavsiye ederim.
hiç virüs girmedi diyemem google sayfasında çıkanlardan çok çektim. Ama çok internet kullanan biri için iyi.
arada bir virüsü buldum diye bağırıyor, bulduysan sessizce karantinaya al, aferim mi bekliyor anlamadım
-
sandman bunu yazdı
Mail server olarak hmailserver öneririm ücretsiz ve kullanımı çok kolay. Gayette stabildir.
Hoca şu video sana gelsin o zaman :)
http://www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg
-
avastın son çıkanını 8 bayağı test ettim müşterilerin cihazlarında gereksiz uyarıları filan gitmiş sağlamlaştırmışlar
yakalama olayıda bayağı başarılı birçok antiviürse göre
tavsiye ederim
50 bilgisayarlı internet kafede ana makinada 4 aydır görev yapıyor takıp çıkartılan usblerin haddi hesabı yok gayet stabil çalışıyor sistemde en ufak bir sorun yok
-
avira iyidir :))
-
sandman bunu yazdı
Antivirüste kararsızdım sen bunu kullanıyorsan vardır bir bildiğin, bende aynısını kulanayım bari :) Hmail olayında kararsızım mail enable dan üstün tarafları neler?
-
firewall fortigate
kaspersky anvitirus
merak mail server
bi sorun yok