Hangi Antivirusu Kullaniyosunuz ? Birini Kurcam
-
tmm kaspersky kuruyorum key varmi :d
-
http://www.hemenpaylas.com/download/1607519/Kaspersky_Licance_Keys.zip.html
hayırlı uğurlu olsun =) -
tülay dur lan
inanma bunlara
bitdefender kur
daha daşhaqlı -
kaspersky derim başka bir şey demem
-
ya Bitdefender yada kasperSky derim çünkü ; bu ikisi en iileri ama kasper i tek geçeriM ; bazen kasper logosundan bıkıyorum o zaman da bitdefender yüklüyorum ondanda bıkınca yine kasper ondanda bıkınca yine bitdefender ama en iisi kasper : ))))
-
ameleye katılıom bitdefender kur..
mesela cukurova hocamızın yazdıı virüsü ilk bitdefender databasesine aldı virus db si cok ii paso güncellio günde 3-4 kere..
nod32 de güzel... sağlam bi crack bulursam yüklerim :P ama nod32lerin cracki bi dert -
avast varken hiç coktu kaspersky kurduk 100 tane geldi die bir şey olamaz hoca...
siz adaware spyware trojan virüs arasındaki farkı tam anlayamıyorsunuz...
kaspersky virüs olmayan içinde sakat kod olan şeylerede virüs derse, gerçekte yarı adware bir programada virüs derse taiki 100 tanede ulur 1000 tanede bulur.. önemli olan doğruluk anlatabildimmi??
örneğin, flashgeti yüklersin birisi virüs bulur birisi bulmaz ama o gerçekte flashgetin reklam banneridir virüsle alakası yoktur...
anlatabildimmi??????
windows 2003 server nod32
windows xp avast pro -
hocam şimdi şöyle harbidende olay doğru..
avast varken pc de hiç virus var falan diye bi mesaj gelmiyodu..
ama kaspersky kurup sistem taraması yaptık tam 100 tane trojan buldu bunlarda zaten hep web sitelerinden bulaşam trojanlar...
ben bu olayı gözümle gördüm... -
hocam şimdi şöyle harbidende olay doğru..
avast varken pc de hiç virus var falan diye bi mesaj gelmiyodu..
ama kaspersky kurup sistem taraması yaptık tam 100 tane trojan buldu bunlarda zaten hep web sitelerinden bulaşam trojanlar...
ben bu olayı gözümle gördüm...
---------------------------------------------------------
Olay mahallindeydim birebir şahitim hatta 101 taneydi :))) -
hoca nod32 derim ben...:D
http://rapidshare.de/files/33681603/nooooooooood.rar.html
buyur nod32+crack kurarken okuyupda kur ama;)
Toplam Hit: 9749 Toplam Mesaj: 41