Hangi Diziye Başlasam?
-
Breaking Bad, Konu kapanmıştır, konu silinsin üye banlansın,
-
BATES MOTEL
FARGO
Penny Dreadful
narcos
Dizi begenmem senın yazdıklarından harıc bunlar favorim , en iyisi tabiki Breakin Bad onla alakalı Better Call Saul var ..
Edit : Bombayı unuttum The last man on Earth
Superchicken tarafından 03/Eyl/15 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlar yazdığınız dizilerin hepsini listeye ekledim izlicem hatta suan narcos tan basladım cekmeye. Bende bir dizi tavsiyesi verim bari. "OZ" dizisini İzlerken gerçekten sıkılmadım.Dizi biraz eski ama onca yıl geçmesine rağmen kaliteli ve hala izlenilen diziler arasında diyebilirim. Prison Break hastaları bunada bir baksın derim. İzlemeyenler çok şey kaçırır.
-
Oz falan hepsini izledim, ben de bayağı dizi izledim. Ancak Nip/Tuck efsane bir diziydi kesinlikle öneririm.
-
Arrested Development
Parks & Recreation
Penny Dreadful
Öyle gerilimli, heyecanlı diziler değiller. Maksat farklılık olsun. Hep aynı şey yenmez. Gerilim istiyorsan izlediğim o kadar film arasında her bölümünün sonrasını merak ettirdiği, bazı bölümlerde hakkaten gerildiğim Prison Break'i spoiler yemeden bitirmeni öneririm. İlk sezonu dışında vasat bir dizi. Filmi de idare eder. Konu bütünlüğünü sağlamak dışında bir ekstrası yok. Fakat işlenişi harika.
-
hocam pek bilinmiyor ama imdb sıralamasında gayet başarılı
http://www.imdb.com/title/tt0306414/
the wire tavsiyemdir.
-
izlemediysen sherlock u kesinlikle izle ama yeni sezonları beklerken fıtık olursun ona göre :D
sense8 de güzel dizi ama daha ilk sezonu yayınlandı ikinci sezon nasıl olacak merak ediyorum.
-
Madcrazy bunu yazdı
Narcos
Artırıyorum +1
Breaking Bad'ten sonra her bölümünü iple çektiğim tek dizi. Aha buraya yazıyorum efsane olur.
-
Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Shemaless,
Doctor who,
Chuck,
Breaking bad,
The big bang theory,
Mr.Robot,
The walking dead,
Game of thrones,
Teen wolf,
How i met your mother,