Hangi Ekran Kartı ?
-
350-400 TL limitim var güzel ve performans lı bir ekran kartı almak istiyorum
şuan ati radeon x1950 kartım var neden oldugunu bilmediğim şekilde aşırı ısınıyor
bugunun oyunlarını adam gibi çalıştırabilecek (ati nvidia fark etmez )
güzel bir kart yardımcı olursanız sevinirim
(cod6 ve crysis fulleyebilirsem çok iyi olıur)
-
hd 5770 sapphire sogutuculu alirsan daha iyi olur
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam tam model verirsen hepsiburada yada vatanbilgisayar sevinirim
-
PanxeR bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------hocam tam model verirsen hepsiburada yada vatanbilgisayar sevinirim
-----------------------------bu arada bu ubuntuda bu yazı tipini nasıl deiştiricez yaw acayip tipsiz :|
-
vapor-x'e gerek yok.
asus 5770 falan yeter.
-
okadar param olsa yeni pc alıcam :D
-
dx 11 e gerek yok diye düşünüyorum 5770 lerin performansı nasıldır sonradan pişman olmak istemiyorum da
-
bu arada hocam sen 300 liralık bi ekran kartı alırsan ps ninde güçlü olması lazım. İşlemcin modeli ne? Kaç ram var? Her oyun sadece ekran kartıyla çalışmıyor :) GTA 4 ekran kartı kadar işlemciye de gereksinim duyuyor mesela..
-
PanxeR bunu yazdı:
dx 11 e gerek yok diye düşünüyorum 5770 lerin performansı nasıldır sonradan pişman olmak istemiyorum da
-----------------------------fiyat permormans'ta %100 alan bir kart.
1680*1050 çözünürlükte fifa11, gta4, cod vs. oyunları full ayarlarda oynuyorum.
işlemci amd x4 965.
-
zenci o fiyat araligindaki en iyi ekran karti budur tabi alabilirsen bir hd 5870 daha iyi olur.
youtube'den oyun testlerine ve benchmark'lara bakabilirsin
-
bunu tavsiye ederm
http://www.vatanbilgisayar.com/his-h583fn1gd-hd5830-icooler-v-gddr5-1gb-256bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=45461