folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Harici Harddisk Kutusunu Alayım?

Hangi Harici Harddisk Kutusunu Alayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, 

Hepsiburada.com'da 2 adet Quake markalı harddisk kutusu var. Biri gd35617 diğeri ise gd35621 model. Sonu 21'le bitenin daha yüksek model olması lazım ama fiyatı daha ucuz, üstelik 17'nin yüzde 40 indirimli fiyatının bu olduğu iddia ediliyor. Bu işte bir bit yeniği var gibime geldi siz ne diyorsunuz? Ayrıca Quake markasının websitesini bulamadım,  bulabilecek olan var mı?

http://www.hepsiburada.com/liste/quake-gd35617-sata-35-siyah-harici-hard-disk-kutusu/productDetails.aspx?productId=bd84351&categoryId=813

http://www.hepsiburada.com/liste/quake-gd35621-sata-35-harici-hard-disk-kutusu-siyah/productDetails.aspx?productId=bd302217&categoryId=813

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

up

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

muhtemelen pek bi farkı yoktur hocam almışken usb 3.0 alsana ?

bence

GD35621 in tipi daha güzel ondan al bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

17 milyona vatandan aldıydım hdd yi bile bozdu :D öyle bişi almada seninkilerin tipi güzel..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Bencede hocam almışken 3.0 yada e sata çıkışı tercih edebilirsin.Büyük dosya aktarımlarında saatlerce sürmesi sinirlerinizi bozabilir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

fiyatı uygun bir tane 3.0 tavsiye edebilir misiniz hocalar?

enjoy i'm vaccinated
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Bende;

1 Adet : Quake GD35621 Sata 3,5” Harici Hard Disk Kutusu - Siyah (Bundan)

1 Adet : FRISBY FHC-3520S 3.5" SATA HARDDISK KUTUSU USB 3.0 - SİYAH (Bundan)

Var. İkisinden de memnunum ama USB 3.0 daha iyi. Tavsiye ederim.

BaD_BoYs tarafından 27/Nis/13 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

kutuya gerek kalmadan sadece aparatla halledebiliyor muyuz bu işi? satışlan böyle bir aparat var mı?

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Evet var dostum resmi aşağıda. IDE & SATA to USB diye aratırsan bulursun. Ama kutu alman daha faydalı olacaktır bu ürün daha çok teknik servisler için tak çıkar işlerinin çok olduğu yerlerde kullanılıyor.

http://www.bitenekadar.com/yeni-nesil-sata-ve-ide-usb-cevirici-adaptor-seti-34955-firsat-urun

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

müritler 2.5 " harici  wd pasaport 1 tb var elimde.  4 5 gündür çalışmıyor.

kabloyu takınca ışığı flashör gibi ışığı yanıp yanıp sönüyo arka arkaya. hdd den de çalışma sesi geliyo. 5 10 sn sonra sanki bi yere sürtüyo gibi tırk tırk diye ses geliyo. baya bi bekliyom 20 25 dk falan ama pc görmüyor. ne hata veriyor ne pcde yönette gözüküyor. wdnin quick formatter  firmware ve driver update prolarını yükledim ama gene görünmüyor.  kabloda arıza var gibiydi (ara sıra oynatınca bağlantı kopuyodu) s2 nin kablosuyla denedim bir süre önce onla çalışıyodu 10 15 gün önce ama 4 5 gündür pc ye tanıtamıyorum.

kutuyu değiştirmeyi düşünüyorum bir de öyle denicem kutuyu açtım hddyi çıkardım usb girişi lehimli. ben buna uygun hangi kutuyu almam lazım.

daha önce 2.5 hdd alıp kutuya koyup harici yapmıştım ama bu gibi usbsi lehimli değildi.

resim yüklüyorumkutu tavsiye edebilecek ya da sorunumun ne olduğunu çözümünü söyleyecek birisi var mı?

kendi orj kablosunda temassızlık vardı bazen hafif pcyi oynatınca falan gidip geliyodu. acaba sürekli bağlantı kopup gelmesinden mi bozuldu? çözüm ne olabilir.

windows 7  xp ve pardusta denedim, 2 kablo ile 3 farklı pcde denedim ama sonuç aynı görmüyor..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı

Evet var dostum resmi aşağıda. IDE & SATA to USB diye aratırsan bulursun. Ama kutu alman daha faydalı olacaktır bu ürün daha çok teknik servisler için tak çıkar işlerinin çok olduğu yerlerde kullanılıyor.

http://www.bitenekadar.com/yeni-nesil-sata-ve-ide-usb-cevirici-adaptor-seti-34955-firsat-urun

Bunun fiyatı da az değilmiş hocam 7-8 lira olur diye ummuştum. Bu parayı vereceğime 12 lira daha verip kutuyu almak daha mantıklı.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 2759 Toplam Mesaj: 17