Hangi İse Baslasam ?
-
arkadaslar iki tane is teklifi var,
bir tanesi 70 + 50 makinesi olan 2 internet cafe, iki yerinde teknik destek sorumlusu olarak makinelerden sorumlu olucam
sartlari
sigortasi var
yol var
yemek var
700 ytl net maas, calisma saatleri
sabah 10:00 aksam 20:00
pazar gunleri calismiyorum
digeri
oki bayisi bir sirket,
yazici, fax, fotokopi tamir satis bakim v.s yapan bir firma..
okide genelde sahada calisicam, araba ile sirketlerdeki sorunu cozucem
sarlar
sigorta+yol+yemek
600 ytl maas veriyor..
simdi benim gonlumde yatan yine pc sektorunde devam etmek,
yani okiye girersem bilgisayardan uzak kalirmiyim diye dusunuyorum, ama internet cafede benim isteklerime cevap verirmi?
yani bir adim ileriye gidebilirmiyim
gelecegime hangisi daha cok isik tutar..
fikirlerinizi istiyorum..
simdiden tesekkurler..
-
İlgi alanın hangisiyse o'nu tercih etmelisin. Sevdiğin işi yapman daha mantıklı.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
İlgi alanın hangisiyse o'nu tercih etmelisin. Sevdiğin işi yapman daha mantıklı.
-----------------------------hocam yazici sektorununde tozunu yutsam
pcde bildiklerimi unuturmuyum bu sefer,
yoksa yaziciyida ogrenip arti mi katmis olurum kendime..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------hocam yazici sektorununde tozunu yutsam
pcde bildiklerimi unuturmuyum bu sefer,
yoksa yaziciyida ogrenip arti mi katmis olurum kendime..
-----------------------------Bildiklerini unutmassın :)
Eğer bilgisayar ile ilgiliysen o sektöre yönelmen ilerisi açısından daha iyi olur.
-
bence internet kafede fazla sıyrılma şansın yok oki de ise öyle değil bi kere altında araba olucak maaşın 600 ytl ama iyi bir personelsen o maaştan daha fazla maaş verirler ve sıyrılabiliten var bana oki daha mantıklı geliyor.
-
Kelv1n bunu yazdı:
bence internet kafede fazla sıyrılma şansın yok oki de ise öyle değil bi kere altında araba olucak maaşın 600 ytl ama iyi bir personelsen o maaştan daha fazla maaş verirler ve sıyrılabiliten var bana oki daha mantıklı geliyor.
gonlum oki de gibicafe benim isteklerime cevap verirmi
daha ne kadar pisirebilir beni diye dusunuyorumda..
oki olacak sanirim
-
yazici, fax, fotokopi tamir satis bakim v.s yapan bir firma
bence bu seçeneğini değerlendir.benim üni deki en yakın ark'ımlarımdan birinin de bu tür bi firması var ve işler mükemmel diyor.çocuk bt öğrencisi ve ileride bu işi yapıcağını söylüyor.biraz da bilgim olduğu için bu konuda bence bu seçeneğini değerlendir derim .Takdir senin.
-
dayı şimdi oki firması sonuçta şirket adamların bi simi vardır bide başka bi yere başvurduğunda hiç olmzsaa bi referansın olur bence yazıcı şirketine git derim ben :))
-
arkadaşım hiç bekleme internet cafeye gir...gelecek yaratacak bir meslek değil ama kafa dinlersin
-
yazıcı işine girip.
bi müşteri portföyü edin..daha sonra kendi işini kurduğunda faydasını görürsün :)
ticaretle uğraşan bir arkadaşından tavsiye olarak gör bunu..
-
bence yazıcıya gir :)