Hangi İşlemciyi Seçmeliyim ?
-
bence anakartı da sat ryzen e dön. 7 1700x işini fazlasıyla görecektirt.
-
TurkForces bunu yazdı
Hocam ekran kartininda amd olmasi amd ye gecmemde bana + sı olur mu ?
rx580 4 gb
-
Hocalar bir de soyler bir sey buldum verilir mi bu para buna
-
emuxa bunu yazdıilteris bunu yazdıemuxa bunu yazdı
hocam elimde intel i5 6600 var eğer düşünürsen pm den ulaş
@PEAK Hocam, bu çocuğa güvenme öyle. Ticareti güvenli değil
edit: etiket
Sonra sövünce sövdü diyorlar :) ama ne yazık ki hakkında daha insancıl birşey diyemiyorum çok üzgünüm ama bu bir gerçek sen benden alış veriş yaptın mı da güvenilmez diyorsun şerefsız önce bir alışveriş yap birşey yap sonra de alan adam birşey demedi ama sende demek bir şerefsızlik var ki içine oturmuş yada kuyruk acısı mı demek gerek sana ayrı ayrı satmadım diye :)
@Underzero Bancı bey şuna bir bandırır mısınız? Önceki konularda da bana hakaret etti bişi demedim çocuk ağlar diye geçtim de yani her yerde küfretmeye başlıyor. Eğer banlamam bişi yok diyosan ben de ana avret soy sop girerim ramazan ramazan tutuyorum kendimi :)
-
ilteris bunu yazdıemuxa bunu yazdıilteris bunu yazdıemuxa bunu yazdı
Sonra sövünce sövdü diyorlar :) ama ne yazık ki hakkında daha insancıl birşey diyemiyorum çok üzgünüm ama bu bir gerçek sen benden alış veriş yaptın mı da güvenilmez diyorsun şerefsız önce bir alışveriş yap birşey yap sonra de alan adam birşey demedi ama sende demek bir şerefsızlik var ki içine oturmuş yada kuyruk acısı mı demek gerek sana ayrı ayrı satmadım diye :)
@Underzero Bancı bey şuna bir bandırır mısınız? Önceki konularda da bana hakaret etti bişi demedim çocuk ağlar diye geçtim de yani her yerde küfretmeye başlıyor. Eğer banlamam bişi yok diyosan ben de ana avret soy sop girerim ramazan ramazan tutuyorum kendimi :)
Adam ayıplı mal mı göndermiş
Adam parasını alıp malımı göndermemiş
Birini mi kazıklamış ticaret yapma diyorsun
Senden önce harekete geçen birine elindeki malı satmış oyüzden bu kadar uzatıp karalama yapmaya gerek yok.
Emuxa yı tanırım yüzyüze de görüşüyoruz adam 1000 tane firmanın işini yapıyor.
Evet bence de konuya ilk yazana öncelik tanınması gerekir fakat siz daha soru sorarken gerçek bir alıcı çıkmış ürünleri almış alan memnun satan memnun.
Bu sebeple manipulasyona sebep olabilecek yorumlar sebebi ile bırak emuxa yı senin ceza alman gerekir.
İşlemci konusuna gelirsek
6 serisi işlemci alacağına letgo dan komple sistemi sat
İtopya da 3400 tl civarına 1660 içeren amd rayzen kasalar var uğraşma direk onu al.
-
ilteris bunu yazdıemuxa bunu yazdıilteris bunu yazdıemuxa bunu yazdı
@ilteris Kendin Kaşınıyorsun çocuk diyorsun çocukça hareketler sen yapıyorsun underzero kefilin ona mı güvenin eger tahribat böyle oldusa zaten ab ye kadar ban atsın da kurtulayım saçma sapan senin gibi insanlar var sana satmadım diye şerefsızlık yapıp her konunu altında güvenilmez diyorsun bizim burada böyle insanlara şerefsız diyorlar önce alışveriş yap sonra ticareti iyi yada kötü de bunu da sana çocuk diyor hadi şimdi ikile
-
PEAK bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
rx580 4 gb
hayır fiyat performans olarak etkisi olur. ileride güncelleme daha kolay olur. soket derdin olmaz. rahat edersin.
-
emuxa: @pnzer knk bana bulasıyor biri ya arka cıksana
pnzer: tm knk link ver. Ooo söle böle hebele hübele.
underzero beni tanımaz ben de underzero yu tanımam. Benim uzerimden onu da AĞZINIZA ALMAYIN.
Ben kendi güvenimi kırmıs olan bir üyeyi satış konularnda konu sahiplerine bildiriyorum. Boş yapmayın. Sanki yorum yapan sahte alıcı DM den giden gerçek alıcı oluyor. Ne içiyorsunuz yav. Bu hafta içerisinde bir adet kasa satım konsu açıldı 1K fiyat biçiliyordu o konunun yorumlarını okuyun sonra boş yapmak isterseniz DM den gelin boş yapın bana burada milletin konusunda konu dışı saptırma yorumlar yapmayın. Ben yukarıda da dediğim gibi sadece uyarımı yaptım. "Şerefsizlik" kelimesinin anlamını tam bilmiyorsun tamamına yakını için yine o kelimenin hakkını verdiğin konuya bakabilirsin. Hadi eyv. PEAK in konusunu şey yapmayın.
-
TurkForces bunu yazdıPEAK bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
rx580 4 gb
hayır fiyat performans olarak etkisi olur. ileride güncelleme daha kolay olur. soket derdin olmaz. rahat edersin.
@PEAK bütçe sıkıntın yok ise bu mürid in dediği doğru ben olsam ben de öyle yapardım. Uzun zaman rahat ettirir R7 1700X
Ama "Burası Önemli :)" 2020 yılına kadar AM4 destek çıkacağız dedi AMD. AM5 e geçerler mi biraz daha mı devam ederler bilemiyorum onu da göz önünde bulundur. 2021 e kadar idarelik intel 1151 alıp sonrasında AMD ye yönelebilirsin gerçekten Ryzen lar çok iyi.
-
ilteris bunu yazdı
emuxa: @pnzer knk bana bulasıyor biri ya arka cıksana
pnzer: tm knk link ver. Ooo söle böle hebele hübele.
underzero beni tanımaz ben de underzero yu tanımam. Benim uzerimden onu da AĞZINIZA ALMAYIN.
Ben kendi güvenimi kırmıs olan bir üyeyi satış konularnda konu sahiplerine bildiriyorum. Boş yapmayın. Sanki yorum yapan sahte alıcı DM den giden gerçek alıcı oluyor. Ne içiyorsunuz yav. Bu hafta içerisinde bir adet kasa satım konsu açıldı 1K fiyat biçiliyordu o konunun yorumlarını okuyun sonra boş yapmak isterseniz DM den gelin boş yapın bana burada milletin konusunda konu dışı saptırma yorumlar yapmayın. Ben yukarıda da dediğim gibi sadece uyarımı yaptım. "Şerefsizlik" kelimesinin anlamını tam bilmiyorsun tamamına yakını için yine o kelimenin hakkını verdiğin konuya bakabilirsin. Hadi eyv. PEAK in konusunu şey yapmayın.
Şerefsızliğinden kastım adamlığın şeref demek başka tanımadığın etmediğin bir insan hakkında ileri geri konuşmak güvenilmez demek cart demek curt demek adamlığından bahsediyorum bana bulaşıyor ? ulan ateş olsan cürmük kadar yer yakarsın seni iplemiyorum sadece forumun görevlileri neden böyle hıyarlara müdahale etmiyor diye merak ediyorum eski TBT değil tabi de senin yazdığın S2mde bile değil bak bukadar açık yazıyorum önce benim ile bir ticaret yap sonra güvenilmez de (underzero bunlar bana laf yapıyor iki kişi gelmiş canımı yakıyorlar şunlara birşey de) :/
işlemci tavsiye 2. el işlemci bana bir işlemci söyleyenin 40 gün müridi olurum