Hangi Kapı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

zamanın birinde bir adam yargılanır.Öyle bir şey yapmıştır ki cezası idamdır.Ama masumdurda.Samaları gerekir.İdamdı özgürlüktü karar veremezler
    ve kaderini kendisinin belirlemesini isterler.

bi odaya sokarlar bunu 2 tane kapı vardır.Kapılardan birinin ardında cellat diğerinin ardındaysa özgürlük vardır.Kapıların önündeyse birer adam vardır.Bu adamlardan biri sürekli yalan diğeriyse doğru söylemektedir.ve kapıların ardında ne olduğunu sadece bu iki adam bilmektedir.

mahkuma derler ki;

kapı bekçilerinden birine bir soru sorma hakkın vardır.İstediğin kapıyı seç.

mahkum kapı bekçilerinden birine öyle bir soru sorar ki doğru kapının hangisi olduğunu öğrenir.

sizden bu sorunun ne olduğunu istiyorum

Not: Bosuna internetten arastırmayın bulursanız bile benımkı kadar net  bi cvpı yok :)

Alıntı deqıldır!

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    s3rs3ri bunu yazdı:
    -----------------------------

cellat nerede

Tam olarak okumadın heralde :D

Bi kapıda Özgürlük diger kapıda cellat var

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    bunu daha önceden duymuştumda unuttum cevabını tüh :) kısa bi soru soruyodu sankı

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    1011010 bunu yazdı:
    bunu daha önceden duymuştumda unuttum cevabını tüh :) kısa bi soru soruyodu sankı
    Mantıklı bir kac kelime :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    dogru söyleyene sorar özgürlük hangi kapıda diye :S Merak ettim baya bi :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fisek bunu yazdı:
    dogru söyleyene sorar özgürlük hangi kapıda diye :S Merak ettim baya bi :D

Doğru & Yalan söyleyenin hangisini oldugunu bilmiyor ki :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

"Arkadaşına sorsam doğru kapının hangisi olduğunu söylerdi?" diye sorar... Verilecek cevap ise her zaman yanlış kapıdır.

Doğal olarak adam diğerinden çıkar gider =)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

"Arkadaşına sorsam doğru kapının hangisi olduğunu söylerdi?" diye sorar... Verilecek cevap ise her zaman yanlış kapıdır.

Cevap bu...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

Cevap bu...

emin misin ?

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Büyük ihtimal,aynı soruyu bana bi yarısmavari bişeyde sormuslardı...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Ben eminim, istediğiniz kombinasyon şeklinde yerleştirip istediğiniz adama sorun, her halükarda yanlış kapı çıkacak...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 2593 Toplam Mesaj: 21