Hangi Konuda Uzman Olmak İsterdiniz
-
ne istersem onun uzmanı olurum :)
-
Kriptografi Hakkında Daha Çok Bilgi Sahibi Olmak İsterdim Diyeceksiniz Simdi Ne Kadar Çok Bilgi Mesela Sayfalarca Kriptolanmıs Bir Yazıyı Çözmek -
Yakında zamanda TUS a girip kardioloji uzmanı olmayı düşünüyom , bana dua edin..
-
kriptografi demek matematik bilmek demek.. aynı şey
arkadşa kategorilere bölmüş süper olmuş driver progrmalama falan :) driver nası programanırki (:
wall benim web programlama üstünde hiçbi eksiğim yok mssql,asp,xhtml1.0t,js kitabını yazarım o kadar deneyim edindim ihtiyacım olanlarda bunlar zaten sınır tanımıyorum artık daha çok zevk veriyo hiçbiyerde duraklamadan ilerliyorum (:
şunu isteirm bunu isterim diye gezmeyin hayat deneyimlerin toplamıdır ne kadar deneyimin varsa o kadar çok şey biliyosundur oturup harıl harıl öğrenin.. kimse kimseden daha zeki değil. -
Ir dogru soylemis kriptoloji demek matematigi yalayip yutmak demektir.Tabi bunun yaninda kendi matematiginizi olusturmaniz gerekir,iste kendi matematigini olusturdugunuzda kriptolojiyi anlamissinizdir demektir.Pek ilgi alanim degil ama zamaninda teorik olarak okumustum baya.Yani simdi ben 10sayfa kriptoloji ile ilgili yazi yazarim ama eminim ki kirptografinin birmilyarda birini bile bilmiyorum.Yani sadece teorik ve tarihsel suruceini biliyorum,ki buda devasa bir bilgi yani gidin ruslara sorun iste adamlar okuz gibi matematik biliyor :=) bizim gibi ilkokulda matematikten sogutulmuyor adamlar,matematigin hayat oldugu gosteriliyor...neyse yukarda tagext hoca guzel noktaya deginmis bircok kiside olan her alanda uzman olacam dusuncesi sizi bok cukuruna goturur.Hicbir alanda bi bok bilmezsiniz.Cunku her alanda bilgisi olan ayridir bir alanda uzman olan apayridi.(her alana dair soyeleyecek sozunuz olabilir bu ayri) yani tek bir alaniniz olsun,sistem programlama kasip ayni zamanda web programlama ile ugrasip yaninda cisco ve solaris sistemlere kasarsaniz sadece kasmakla kalirsiniz.Cunku en kucuk bir alan bile yillar suren bir egitim maratonunu kapsar.Nasil diyim bir programlama dili ogrenirken ornegin Csharp kasiyorsunuz 3ayda csharp'in sytanxini kurallarini vs ogrenirsiniz,visual studio compilerini tanirsiniz ama bu sizin csharp ogrendiginizi gostermez,eger neden csharp sorusuna kendiniz bir yanit verebiliyorsaniz,csharp ile diger dilleri karsilastirabiliyorsaniz,su projede csharp'i kullanirsam avantajim olur ama burada asm kodu sokarsam devreye dahada avantajli olabilirim gibi fikirler yurutebiliyorsaniz gercekten uzmanlasma konusunda ilerlemissnizdir.Ayrica bu seviyeye 2-3yil gibi bir surecte gelmek imkansizdir,ciddi anlamda 6-7 yil kasmak gerekir hatta daha fazla bir omur omur boyu suren ogrenme planiniz olmalidir.
-
horby ye katılıyom şu kadınları anlamak isterdim a.q. yaaa başka hiç bişi istemiyorum sadece kadınlar ne ister :P yani düşünceleride herzaman değişir bi türlü anlayamazsın
-
Metafizik,Ezoterik..
-
web programlama...
-
haydar dümen gibi olmak isterdim.
-
programlama webmaster
Toplam Hit: 3987 Toplam Mesaj: 31