Hangi Konuda Uzman Olmak İsterdiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ne istersem onun uzmanı olurum :)

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Kriptografi Hakkında Daha Çok Bilgi Sahibi Olmak İsterdim Diyeceksiniz Simdi Ne Kadar Çok Bilgi Mesela Sayfalarca Kriptolanmıs Bir Yazıyı Çözmek

To Be Or Not To Be
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    Yakında zamanda TUS a girip kardioloji uzmanı olmayı düşünüyom , bana dua edin..

www.karsinojen.tr.cx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kriptografi demek matematik bilmek demek.. aynı şey

arkadşa kategorilere bölmüş süper olmuş driver progrmalama falan :) driver nası programanırki (:

wall benim web programlama üstünde hiçbi eksiğim yok mssql,asp,xhtml1.0t,js kitabını yazarım o kadar deneyim edindim ihtiyacım olanlarda bunlar zaten sınır tanımıyorum artık daha çok zevk veriyo hiçbiyerde duraklamadan ilerliyorum (:
    şunu isteirm bunu isterim diye gezmeyin hayat deneyimlerin toplamıdır ne kadar deneyimin varsa o kadar çok şey biliyosundur oturup harıl harıl öğrenin.. kimse kimseden daha zeki değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ir dogru soylemis kriptoloji demek matematigi yalayip yutmak demektir.Tabi bunun yaninda kendi matematiginizi olusturmaniz gerekir,iste kendi matematigini olusturdugunuzda kriptolojiyi anlamissinizdir demektir.Pek ilgi alanim degil ama zamaninda teorik olarak okumustum baya.Yani simdi ben 10sayfa kriptoloji ile ilgili yazi yazarim ama eminim ki kirptografinin birmilyarda birini bile bilmiyorum.Yani sadece teorik ve tarihsel suruceini biliyorum,ki buda devasa bir bilgi yani gidin ruslara sorun iste adamlar okuz gibi matematik biliyor :=) bizim gibi ilkokulda matematikten sogutulmuyor adamlar,matematigin hayat oldugu gosteriliyor...neyse yukarda tagext hoca guzel noktaya deginmis bircok kiside olan her alanda uzman olacam dusuncesi sizi bok cukuruna goturur.Hicbir alanda bi bok bilmezsiniz.Cunku her alanda bilgisi olan ayridir bir alanda uzman olan apayridi.(her alana dair soyeleyecek sozunuz olabilir bu ayri) yani tek bir alaniniz olsun,sistem programlama kasip ayni zamanda web programlama ile ugrasip yaninda cisco ve solaris sistemlere kasarsaniz sadece kasmakla kalirsiniz.Cunku en kucuk bir alan bile yillar suren bir egitim maratonunu kapsar.Nasil diyim bir programlama dili ogrenirken ornegin Csharp kasiyorsunuz 3ayda csharp'in sytanxini kurallarini vs ogrenirsiniz,visual studio compilerini tanirsiniz ama bu sizin csharp ogrendiginizi gostermez,eger neden csharp sorusuna kendiniz bir yanit verebiliyorsaniz,csharp ile diger dilleri karsilastirabiliyorsaniz,su projede csharp'i kullanirsam avantajim olur ama burada asm kodu sokarsam devreye dahada avantajli olabilirim gibi fikirler yurutebiliyorsaniz gercekten uzmanlasma konusunda ilerlemissnizdir.Ayrica bu seviyeye 2-3yil gibi bir surecte gelmek imkansizdir,ciddi anlamda 6-7 yil kasmak gerekir hatta daha fazla bir omur omur boyu suren ogrenme planiniz olmalidir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    horby ye katılıyom şu kadınları anlamak isterdim a.q. yaaa başka hiç bişi istemiyorum sadece kadınlar ne ister :P yani düşünceleride herzaman değişir bi türlü anlayamazsın

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Metafizik,Ezoterik..

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my_hacker
    my_hacker's avatar
    Erkek
    web programlama...

Yerinde söz söyleyen özür dilemek zorunda kalmaz!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek
    haydar dümen gibi olmak isterdim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    programlama webmaster
Toplam Hit: 3987 Toplam Mesaj: 31