Hangi Laptop
-
http://www.bimeks.com.tr/urun/125520/CAN0BC259111422/asus-x202e-ct006h-multi-touch-w8-.aspx
arkaaşlar yarın birisini alacağım ama aralarında kararsın kaldım acilen yardımci olabilirmisiniz sizce hangisini tercih etmeliyim ???
-
up up up...
-
valla kardeş aslında daha iyi laptoplar var bu fiyata ama illa bunlardan biri dersen asuslu daha iyi bence.
-
hem fiyat hemde küçüklük önemli bnm açımdan :) lenovo z580 war biraz üstüne ama 15.6 olması handikap bana küçük portatif ve taşınabilirliği max düzeyde bşi lazım :)
-
asusun ekranı dokunmatik ancak sony'nin ekranı ?
şahsen benim fikrim w8 kullanacaksan dokunmatik ekran rahatlatır.
hworm tarafından 03/Şub/13 00:32 tarihinde düzenlenmiştir -
sonyde dokunmatik ekran yok... bnm için performasnları önemli hangisinden daha çok memnun kalırım bu konuda asus dokunmatik ekran ve ince tasarım olarak 1-0 önde fakat işlemciler konusunda kararsız kaldım ayrıca sonydde amd ile tümleşik 733
ekran kartıda war
-
hocam karar ver performans mı önemli boyut taşınabilirlik mi birbirleri ile ters orantılı bir faktör çünki.
-
PanxeR bunu yazdı
hocam karar ver performans mı önemli boyut taşınabilirlik mi birbirleri ile ters orantılı bir faktör çünki.
hocam 2si arasında tercihlerimiz :D 3. seçenek yok :D
-
UPSSS
-
iki ürün arasından asus , ancak alacak olsam ikisinde almam bu kadar düşük donanımla stabil çalışan tek alet macbook air.
1 yıl netbook kullanmıştım , kesinlikle kanser sebebi.
PanxeR tarafından 03/Şub/13 01:12 tarihinde düzenlenmiştir -
fazla bilgisayar kullanan birisi değilsen, yani orasını burasını karıştıracak profesyonel değilsen; Sony derim
Ama dokunmatik olsun w8 i daha iyi kullanıyım vs diyosan asus.
Sony daha sağlam olur.