Hangi Meslek Sahibisiniz?
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
IRET bunu yazdı:
-----------------------------İşletmeciyim, batan bir şirketim olmadı, taktığım bir borç olmadı.Tekstil, bilgisayar, makine, gıda üzerine işletme sahibi yada hisse sahibi oldum. Parayı son kuruşuna kadar çok iyi kullanırım, müşteri, tedarikçi, banka, sigorta ve kurumlarla diyaloğum çok iyidir. Aynı zamanda bok işin uzmanıyım sayısız sertifikam var şimdiye kadar işe yaradıklarını görmedim. Jenaratör tamirinden güvercin satışına, korsan cd satışından, güvenlik sistemi montajına, mezbahada kasaplığa kadar her işi yaptım zaman buldukça yine yaparım. Hobi olarak ve paraya sıkışıksam gece işi olarak bunları yaparım. Birisi dükkanını kapatmış kışın adedi iki liradan yüz tane t-shirt almıştım koliyle duruyordu tesadüfen elime geçti. Bagaja doldurdum t-shirtleri gittim mecidiyeköye beş liradan sattım geldim.
-----------------------------hacı zengin misin değil misin. onu anlamadım.
-----------------------------Hocam seyrantepe stadının karşısında yapılmakta olan bir evim var, kıytırık da olsa arabam da var, kimseye muhtaç değilim, geçmişe ait dört yüz bin liraya yakın borcu kapatabilmişsem fakirim diyemem, ama sahip olduğum hisse ve şirketlerin bir kısmını satmak durumunda kaldım hastalık yüzünden, gelirim oldukça düştü, şu sıra her şey ucu ucuna kapanıyor, üç işçim var paralarını her ay ödüyorum işten atmamak için derin nefesler alıp giderlerini sabit gider görmeye başladım, baba evine de bakıyorum, zengin değilim ama çok fazla yerlerde de sürünmüyorum. Şöyle bir borçlarıma baktım dün korktuğum kadar yokmuş kırk bin civarında borcum var, allah sağlık versin onu da sırtımda çuval taşır yine öderim. Zenginlik dediğin şey mercedes araba ve villaysa yok kardeşim zengin falan değilim. Allahtan sağlık istiyorum, unutmak, huzur ve olur da ömür vefa ederse bir de kendime ait aile. Zaten zenginlik dediğin göreceli bir kavram, kimisi yatacak evi vardır zengin sayar kendini, kimisi onlarca apartmanı vardır camlı plazalara diker gözünü.
-
Pc teknik servis + Güvenlik Kameraları kurulumu , desteği
-
yalova da termik santral inşaatında inşaat mühendisiyim.
-
sucu,textil amelesi,öğrenci. :D
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------
yalova da termik santral inşaatında inşaat mühendisiyim.
-----------------------------Termik santral yapılıyor mu hâla :| 350 grubu basar orayı.
-
gemi inşaatı mühendisiyim. yeni mezun
-
gıda mühendisligi öğrencisi...kafamı s.keyim :((
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Termik santral yapılıyor mu hâla :| 350 grubu basar orayı.
-----------------------------şu anda gaz temizleme ünitesini yapıyoruz.
-
pastafaryan kilisesinde rahiplik yapıyorum
-
psikolojik danışmanım.