Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?
-
airties kullanmayında napıyorsanız yapın 2 sene olmadı amq modemini alalı arka tuşu çalışmıyor kapatınca arkadan modemi tekrar açdıgında açılmıyor kırk saat ugraşıyon çalıştırmak için
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------airties kullanmayında napıyorsanız yapın 2 sene olmadı amq modemini alalı arka tuşu çalışmıyor kapatınca arkadan modemi tekrar açdıgında açılmıyor kırk saat ugraşıyon çalıştırmak için
-----------------------------hakkaten, bütün airtieslerde bu açma kapama sorunu var sanırım. ama ne hikmetse en sağlam marka da o :|
-
fox89hakan bunu yazdı:
-----------------------------serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben 5 yıldır bunu kullanıyom daha banamısın demedi 7/24 açık :D halen çalışıyo :D
-----------------------------bende 7 yılldır kullanıyom bı kere takıldı onda hardrest yaptım sorunsuz calsıyo
-----------------------------ne bunun modeli la? wireless mi?
-
tp-link
edit: bütceyi görmemişşim. us robotics le linksys de iyidir.
-
hacı paran varsa benim gibi git LINKSYS CİSKO al dertten kurtul.
-
www.avm.de/de/Produkte/FRITZBox/index.php
-
tplinkten kesinlikle uzak dur. sinyal problemleri ile uğraşır durursun. kendisi orjinal çin malıdır.
-
bunu kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum
-
şu airtieste olan özellik ilgimi çekti, harddiski usb modemi yazıcıyı falan modeme takıyorsun ağdaki tüm pclere paylaştırıyor
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------şu airtieste olan özellik ilgimi çekti, harddiski usb modemi yazıcıyı falan modeme takıyorsun ağdaki tüm pclere paylaştırıyor
-----------------------------usbsi olan birçok modelde var o usbnin amacı zaten ağda toplu yazıcı ve dosya paylaşımı. tavsiyem wan özelliği olan bi modem al o da nedir tplink gayet hoş cihazlar usb girişine 3g model takıp onu wireless ten lan dan paylatırabiliyorsun fiyatıda 100 küsür bişeydi
umarım bütün ihtiyaçlarını karşılar ki bence fazlasıyla..