Hangi Operatör Hangi Tarife?
-
swordfish bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ErotikPanda bunu yazdı
------------------------------------------------------------------
20 tl altı diyemeyeceğim ama 500 dk 2000 sms SINIRSIZ İNTERENET avea. 30tl-------------------------------------------------------------------
Şuan bunu kullanıyorum. bendebende kullanıyorum aynı tarifeyi ama ne hikmetse hiç 30 tl gelmiyor
benim bir sıkıntım yok kotalarının aşmıyorum hiç birinin internet zaten sınırsız diğerlerinin aşmıyorum devamlı kontrol ediyorum sorun yok 3 aydır aynı pararyı ödüyorum
-
Operatör geçiş nasıl oluyor mobili varmı bu sistemin, avea 2 hafta içinde 300 e yakın kapanma sorunu verdi hemen hemen.
Bıktırdı o kadar desteklediğim halde turkcell'e karşı, vodafone'a geçmeyi düşünüyorum bende avea 2000 dk 9 tl yapıyordum her ay öyle gidiyordu vf'de varmı böyle bir tarife turkcell en son düşüncem. -
Gharzvog bunu yazdı
- avea'nın çok cazip tarifeleri vardır fakt bok gibidir. hiç bir yerde çekmez. hele de merkezi bi yerde değilseniz. ayrıca müşteri hizmetleri telefonu "ALO" diye açmaktadır.
Yok öyle bişey noname tarafından 04/Ağu/12 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Aveayi savunmak gibi olmasin sonucta babamin degil ama ben cekmedigi zamanlari nedense cok az gordum ama turkcellinde cekmedigi yerde cekiodu.. Cekmeme sikintisi uzun yolda biraz oluyor
-
tarifemin adını bilmiyorum ama vodafon cep oğrencideyim knturlu hat şu şahsa özel tarife msj larından geldi ayda 20 tl heryone 500dk 250sms veriyo
-
Noneyim bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
- avea'nın çok cazip tarifeleri vardır fakt bok gibidir. hiç bir yerde çekmez. hele de merkezi bi yerde değilseniz. ayrıca müşteri hizmetleri telefonu "ALO" diye açmaktadır.
Yok öyle bişey
Avea yi 2 kere aradim. Bi tanesinde alo diye acti. İsmimi bile sormadi. İstanbulda bulundugum yerlerde cok zor cekiyordu. Bide bana koyde bile cekicek demisti. Yalan mi soyluyorum yani ? Espo tarafından 04/Ağu/12 23:56 tarihinde düzenlenmiştir -
turkcelle geç sınırsız internet paketi al smsi bu bedava sms sitelerinden atarsın yublu falan var
-
Gharzvog bunu yazdı
bu 1 ayda 3 tane operatör değiştirdim, hepsini şöyle özetleyim,
ilk başta turkcell dim. yaklaşık 8 senedir kullanıyordum turkcell i. bunlar bir gün benim canımı sıktılar, 10 mbl ık interneti günlük 19 liraya kakalamaya çalıştılar bana. yanlış okumadın :) 10 mb kotalı internet günlük 19 lira :) hemde kotayı aştıktan sonra y.rak gibi bedel ödettiriceklerdi. tepem attı.
avea nın web sitesine girdim. 30 tl ye 500 dk her yöne 2 gb ak lı sınırsız internet 5.000 sms (sms miktarından emin değilim) tarifeye rastladım. çok cazip gelmişti. birde dışarda telefondan interneti paylaşarak pc den her yerden internete bağlı olabilirim düşüncesiyle geçmeye karar verdim. üstelik tahaüt felan gerekmiyordu. ne zararı olur ki diye düşünerekten geçtim aveaya faturalı olarak. hattım aktif olduktan 2 gün sonra lanet etmeye başladım avea ya. hiç bir yerde çekmiyor kodumun telefonu. istanbulda oturuyorum, almadan önce " köyünde bile çekicek " demişlerdi, güzelşehir de çekmiyor daha. direk gittim vodafone a,
aylık 25 tl ye bi tarifeye rastladım. 500 mb internet, 5.000 sms ve 500 dk her yöne. şuanlık memnum.
1 hafta boyunca avea kullanmış oldum. (vodafone hattım aktif olana kadar).
şimdi vodafone kullanıyorum 1 haftadır. şöyle maddeler halinde özetleyim,
- Turkcell tam bir paracıdır. Fahiş fiyatlara hizmet verirler ama kalitelidir. özellikle müşteri hizmetlerini çok seviyorum.
- vodafone hepsinin ortasıdır fakat bir yönü var ki beni çıldırtıyor, her telefon görüşmesinden sonra telefonda bi uyarı çıkartıyor. "Telefonunuz ses çaldı" şeklinde. vaz geç diyorum sonra da kart vizit yollamak istermisin 23 Kuruş'a diyor. her telefon görüşmesinden sonra 2 kere vazgeç seçiyorum. beni sinir etti.
şuanda vodafone dan memlunum. eğer ben çok para öderim iyi hizmet alırım diyorsanız Turkcell, yok ortaya karışık diyorsanız Vodafone, yok ben bokum gibi iletişim kurmak istiyorum diyorsanız avea.
vodafone hangi tarife?
edit:buldum ama süresi bitmiş
musdawdaf tarafından 05/Ağu/12 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
ErotikPanda bunu yazdı
------------------------------------------------------------------
20 tl altı diyemeyeceğim ama 500 dk 2000 sms SINIRSIZ İNTERENET avea. 30tl-------------------------------------------------------------------
Şuan bunu kullanıyorum. bendeBu adamın alıntı olayı neden eski çıkıyor hala :|
-
avea deneme bence 2 yıldır filan faturalı kullanıyorum sürekli bi vodafone'de rahat ettim 8-9 aydır vodafone kullanıyorum
arada avantajlı tarifelere geçiyorum şu an 500dk 5000 sms var 25 lira 8 lira sınırsız net üyeliğim var (zamanında almıştım) hiç fatura itelemedi adamlar avea'da bi kez olsun düzgün fatura ödemedim hep 10-20 lira iteliyor herifler
en basitinden ben ilk vodafoneye geçerken 16 gün vardı fatura kesim tarihine adamlar yarım fatura parası aldı benden
arkadaş geçi avea'ya bu yeni kampanyaya 12 gün kullandı daha 50 lira kitlediler bile :F
kaç gün önce mesaj geldi 500dk 5000sms 30 lira olacak diye hiç umrumda değil yine vodafone'ye devam :F