Hangi Oto Cd Player?
-
Müridler aracıma CD-Radio player almayı düşünüyorum. Marka- model önerileriniz nelerdir? Araştırmalarım sonucunda aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım:|
Pioneer
LG
Pioneer ın bu modeli hoşuma gitti fakat sanırım henüz Türkiye'de yok.
http://www.pioneer.com.tr/eur/products/25/121/61/DEH-4200SD/index.html
Diğer marka önerilerine de açığım.
-
Kendi araçlarımda
Sony CDX-GT430 CD/MP3/AUX/WMA Çalar
ve
AlPINE CDE-W203Ri
kullanmaktayım. Bütçeye göre Sony fiyatı uygun olur Alpine ise kalitesi söz konusu bile olamaz ancak Türkiye'de fiyatları tavan olma ihtimali çok yüksek. Ama Alpine alırsan bir daha arkana bakmazsın...
-
En son pioneer hoşmuş.
Aracın markası ne ?
-
pionerr 6050 ub modelini al başka modele bakma
alpina en iyisidir ama tuzludur yukardaki tavsiye ettiğim modeli dinle kesinlikle begenirsin sony filan oto teybinde tırıvırı :))
bir elektrik elekronikten anlayan zatı muhterem olarak sölüyorum gözü kapalı al 6050 up ve genelde de wav formatta yada orjinal cd ileşarkılar dinle mp3 le müzik dinlenmez ark
-
3 gün önce
mediamarktdan aldım
http://www.hepsiburada.com/jvc-kd-r-405-oto-cd-calar/ProductDetails.aspx?productId=otaytkdr405&categoryId=26080
cok güzel :)
usb girişi yok
ama audio in var
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
En son pioneer hoşmuş.
Aracın markası ne ?
-----------------------------Evet tipi çok güzel ama netten araştırdığım kadarıyla bulamadım. Pioneer ın yeni serilerinin çoğu çok şık. Alpine güzel fakat fiyatları beni aşıyor. Araç toyota yaris.
-
sony kullanıyorum cdx 54.. lü bir model şu an hatırlamıyorum memnunum tavsiye ederim pişman olmassın.
-
Peki 1. linkteki LG mi yoksa 2.linkteki pioneer mı desem ne dersiniz? Özelliklerine bakarsak LG daha üstün ve diğerinden 3 watt daha kuvvetli çıkış veriyor. Fiyat bakımından yaklaşık 50 tl daha ucuz. Birkaç yerden edindiğim bilgiye göre LG ler de pioneer tarafından üretiliyormuş. Bu ikisi arasında kararsızım.
-
hoca sony almada,git ne alirsan al :)
JVC iyi bir secim olabilir..
-
2000 megane uyarmı bunlar benimkinede düşünüyorum ama hiç araştıramadım zamn bulup
-
SONY CDX-R33OO kullanıyorum çok menunum anfiye gerek duymuyorum.