Hangi Pc Karar Veremedim
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Tercihini bu 2 üründen yana yap 2 side o dediklerini dalga geçerek yapar :D gidip HD 6370 ekran kartlı ürünlere para verme
-----------------------------bende dell oneririm senin bu verdigin makinelerin 14 inç olanları var onlardan bulsam ben alırım turkiyede ama yok makineler saglam dell zaten kalite 2 aya kadar yurtdısına gidicem orda istegim makineyi bulurum diye umuyorum sunku bu modelerin 15 ve ustu olanları performası ne kadar iyise tasarım konusunda o kadar vasat suan için istegim makineyi sadece dell usa sitesinde bulablidim oda turkiyeye gelene kadar uff nese gidiyom ben bole yazarken turkiyeden almak için sadece bir makine oneririm benim gibi illa 14 inç olacak diyenler için
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843
fiyatı takip edin bir sure surekli dusuyor cıkıyor :)))
-
JackDaniels bunu yazdı:
Tercihini bu 2 üründen yana yap 2 side o dediklerini dalga geçerek yapar :D gidip HD 6370 ekran kartlı ürünlere para verme
ekran kartı bazında ilk verdiğin link ati hd 5650 ekran kartı farkındamısın ? 2. linkteki ürün ise GT525M oysa bu GT540M
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675
ama işlemci bazında tabiki 2. verdiğin link ona sözüm yok ama render işi ekran kartı işi olduğu için ben GT540M olan modeli öneriyorum. -
3Dxsolid bunu yazdı:
hocam bunların içinde en iyi render alanını kasettim ama sanırım yanlış yazmışım .. o tarz bi pcye zaten gücüm yetmez.. sağolasın
O zaman bu
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675
Bu arada kimse ilgilenmiyor dediğin konu bak nerelere geldi,nasıl ilgi görüyor :) -
allah razı olsun ... silinsin dedim demekki nasip değilmiş
-
Jubei bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
ekran kartı bazında ilk verdiğin link ati hd 5650 ekran kartı farkındamısın ?---------------------------
HD 5650 dediğin kart GT540M e yakın bir karttır ve performans açısından adamın bize göstermiş olduğu HD6370 ile arasında dağlar kadar fark var.
Artı = rander dediğin işlemi sadece ekran kartı yapıyorsa i5 e i7 ye boşuna para vermeye gerek yok dual core işlemcili GT540M ekran kartlı ürün alsın o zaman arkadaş bakalım performans alabilcekmi.
-
HD5650 Crysis 2 yi nasıl oynatıyor bak aşşagıda işlemcide i5
-
JackDaniels bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
ekran kartı bazında ilk verdiğin link ati hd 5650 ekran kartı farkındamısın ?---------------------------
HD 5650 dediğin kart GT540M e yakın bir karttır ve performans açısından adamın bize göstermiş olduğu HD6370 ile arasında dağlar kadar fark var.
Artı = rander dediğin işlemi sadece ekran kartı yapıyorsa i5 e i7 ye boşuna para vermeye gerek yok dual core işlemcili GT540M ekran kartlı ürün alsın o zaman arkadaş bakalım performans alabilcekmi.
-----------------------------yakın kartların arasında 13 kart fark var.
en basitinden arada bir o kadar teknoloji farkı varki ATI ve NVIDIA arasında bir laptop için Optimus özelliği bile yeterde artar bile.Kullanım süresi ve ısınma sorunu olsun.
Jubei işlemci ile alakası yok dememiş en büyük iş ekran kartında adı üstünde GPU (graphic processing unit) burda iş grafik işlemcide bitiyor.gt540'da hd5650dan daha üstün bir kart.
-
JackDaniels bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Sevgili arkadaşım JackDaniels sen olaya sadece crysis 2 olarak yaklaştın ki ben zaten HD5650 veya HD6370 için oyunlar konusunda en ufak bir şey söylemedim benim burada belirtmek istediğim şey render işi ve render işide sende takdir edersinki Nvidia ekran kartının çok daha rahat yapabileceği bir şey eh yanınada İ7-İ5-İ3 işlemci olursa çok daha rahat bir render olur(dikkat ettiysen render işinin sadece ekran kartının işi olmadığını belirtiyorum) varmı herhangi bir problem ? -
hocam bildiğim kadarı ile makinecisin ve çizim yapıosun bol bol benım sana tavsıyem paylasımsz ekran kartı ve ıyı bı ıslemcı i7 tercihimdir en az i5 ve 1 gb veya ustu ekran kartı oyun oynuyosan cok ıyı arastır derım ben performans larını ekran kartlarını bide max fiyatın nedir belki bızım burda olmayan bi pc onerebiliriz ?
-
Jubei bunu yazdı:
ama işlemci bazında tabiki 2. verdiğin link ona sözüm yok ama render işi ekran kartı işi olduğu için ben GT540M olan modeli öneriyorum.
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
yakın kartların arasında 13 kart fark var.
en basitinden arada bir o kadar teknoloji farkı varki ATI ve NVIDIA arasında bir laptop için Optimus özelliği bile yeterde artar bile.Kullanım süresi ve ısınma sorunu olsun.
Jubei işlemci ile alakası yok dememiş en büyük iş ekran kartında adı üstünde GPU (graphic processing unit) burda iş grafik işlemcide bitiyor.gt540'da hd5650dan daha üstün bir kart.
Yukarıda adam render işi ekran kartı işidir demiş .
Bende HD5650 nin GT540 dan iyi olduğunu idda etmedim zaten yakın bir kart dedim . Ayrıca arada 13 kart fark olabilir fakat aralarında 100 mhz fark var . Benim önerdiğim cihazla Jubenin önerdiği cihaz arasında 500 TL fark var arkadaş zengin ise 100mhz için 500 TL verebilir o zaman birşey demem . Kıyaslama yaparken fiyatıda göz önünde bulunduracaksın .