folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Renkli Lazer Yazıcı

Hangi Renkli Lazer Yazıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renee pm den iletişim bilgilerini göndert ben o renkli cıktılarını uygunun uygun fiyatına bastırtırım ankarada isen hala 

edit ank. da 3 tane koca ofset kopyalama merkezi var haci :) 

LJMLJT tarafından 10/Mar/13 01:13 tarihinde düzenlenmiştir

Angaralıyız Laa....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abi ben koydum kafaya printer alacam :|

Bide cıktılar üzerinde değişiklikte yapacam çünkü.

Fiyat konusunda memlekette tanıdık cok, çok uygun fiyata alırım senelerin bilgisayarcısıyız ama ne alacağımı bilmiyorum :|

Brother renkli ürünlerede bi bakayım

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Abi ben koydum kafaya printer alacam :|

Bide cıktılar üzerinde değişiklikte yapacam çünkü.

Fiyat konusunda memlekette tanıdık cok, çok uygun fiyata alırım senelerin bilgisayarcısıyız ama ne alacağımı bilmiyorum :|

Brother renkli ürünlerede bi bakayım

sen yine kararını verdikten sonra bana model marka ismi yaz bende fiyat alayım :D senin yararına sonuçta.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen bilin haci  sonucta bi şekilde para verecen 1ooo liralık baskııyı sana 300 liraya bastırtırım :) ama illa 3oo lira verip printir ile uğrascaksan al  :) kolay gelsin hadi. 

Angaralıyız Laa....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

hoca alacaksan samsung al chipli olsun rom yükleyip kırarsın

hp canon bilmem ne bilmem ne hepsi chipli artık ama rom yükleme sadece samsungda sakın tanklı püskürtmeli yazıcı alma hep sorun hep sorun.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    LJMLJT bunu yazdı

sen bilin haci  sonucta bi şekilde para verecen 1ooo liralık baskııyı sana 300 liraya bastırtırım :) ama illa 3oo lira verip printir ile uğrascaksan al  :) kolay gelsin hadi. 

Hocam sonrasında bi 1000 tane daha gelebilir :)

Teşekkürler :)

ruhii bunu yazdı

sen yine kararını verdikten sonra bana model marka ismi yaz bende fiyat alayım :D senin yararına sonuçta.

Saol hocam iletişime geçeriz :)

renegadealien tarafından 10/Mar/13 08:37 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

hoca alacaksan samsung al chipli olsun rom yükleyip kırarsın

hp canon bilmem ne bilmem ne hepsi chipli artık ama rom yükleme sadece samsungda sakın tanklı püskürtmeli yazıcı alma hep sorun hep sorun.

Oha :| Süpermiş bu, dur bi araştırayımo zaman

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-clx-3305fn-faks-fotokopi-tarayici-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd301249&categoryId=6

bu mükemmel alet oluyo :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Samsungunda toneri küçük göründü gözüme :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abi tam olarak ne arıyorsun :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Sağlam, kendi doldurabileceğim, chip vs gibi sorun olmayacak renkli lazer printer arıyorum abicim olay basit :)

Toplam Hit: 7064 Toplam Mesaj: 25