Hangi Renkli Lazer Yazıcı
-
renee pm den iletişim bilgilerini göndert ben o renkli cıktılarını uygunun uygun fiyatına bastırtırım ankarada isen hala
LJMLJT tarafından 10/Mar/13 01:13 tarihinde düzenlenmiştir
edit ank. da 3 tane koca ofset kopyalama merkezi var haci :) -
Abi ben koydum kafaya printer alacam :|
Bide cıktılar üzerinde değişiklikte yapacam çünkü.
Fiyat konusunda memlekette tanıdık cok, çok uygun fiyata alırım senelerin bilgisayarcısıyız ama ne alacağımı bilmiyorum :|
Brother renkli ürünlerede bi bakayım
-
renegadealien bunu yazdı
Abi ben koydum kafaya printer alacam :|
Bide cıktılar üzerinde değişiklikte yapacam çünkü.
Fiyat konusunda memlekette tanıdık cok, çok uygun fiyata alırım senelerin bilgisayarcısıyız ama ne alacağımı bilmiyorum :|
Brother renkli ürünlerede bi bakayım
sen yine kararını verdikten sonra bana model marka ismi yaz bende fiyat alayım :D senin yararına sonuçta.
-
sen bilin haci sonucta bi şekilde para verecen 1ooo liralık baskııyı sana 300 liraya bastırtırım :) ama illa 3oo lira verip printir ile uğrascaksan al :) kolay gelsin hadi.
-
hoca alacaksan samsung al chipli olsun rom yükleyip kırarsın
hp canon bilmem ne bilmem ne hepsi chipli artık ama rom yükleme sadece samsungda sakın tanklı püskürtmeli yazıcı alma hep sorun hep sorun.
-
LJMLJT bunu yazdı
sen bilin haci sonucta bi şekilde para verecen 1ooo liralık baskııyı sana 300 liraya bastırtırım :) ama illa 3oo lira verip printir ile uğrascaksan al :) kolay gelsin hadi.
Hocam sonrasında bi 1000 tane daha gelebilir :)
Teşekkürler :)
ruhii bunu yazdı
sen yine kararını verdikten sonra bana model marka ismi yaz bende fiyat alayım :D senin yararına sonuçta.
Saol hocam iletişime geçeriz :)
-
xxjokerxx bunu yazdı
hoca alacaksan samsung al chipli olsun rom yükleyip kırarsın
hp canon bilmem ne bilmem ne hepsi chipli artık ama rom yükleme sadece samsungda sakın tanklı püskürtmeli yazıcı alma hep sorun hep sorun.
Oha :| Süpermiş bu, dur bi araştırayımo zaman
bu mükemmel alet oluyo :|
-
Samsungunda toneri küçük göründü gözüme :|
-
abi tam olarak ne arıyorsun :D
-
Sağlam, kendi doldurabileceğim, chip vs gibi sorun olmayacak renkli lazer printer arıyorum abicim olay basit :)