Hangi Sağlayıcıdan Hangi İnternet Paketini Almalıyım
-
merhaba mürid/mürideler. istanbuldaki evimden taşınıyorum ttnet 8 mb kadar kullanıyordum ve gayet memnundum fakat kapatmak durumunda kaldım. şimdi yeni bir internet paketi satın almam gerekiyor sizce ttnet,superonline,kablonet hangisini tercih etmeliyim? internet hızları,teknik destek ve özellikle ücretsiz modem vb. göz önünde alındığında hangisini almak daha mantıklı olur?
-
hocam geçen gün süperonline ın yeni bir kampanyası varmış, ondan haberdar oldum ve çok şaşırdım. adamlar aylık 49 liraya 20mbps internet veriyorlar. ama 24 ay taahhütlü.
geçtim o kampanyaya. 2.2 mb den aşşağı düşmüyor hızım. 2.4 ü felan gördüğüm bile oluyor. ttnet e geçip 8 mbps dedikleri halde hala 2mbps'i geçemeyipte aylık 49 lira alan bi sağlayıcıya geçme bence.
süperonline diyorum başka birşey demiyorum. adamlar çok uygun ve kaliteli çalışıyorlar.
-
Ttnet 8mbite kadar var max 7.01 gordum super online 20mbitle 2.2 sakami
-
Süperonline
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam sen çok yanlıs gelmişsin
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------hocam 8 mbit internetle 701 kilobayt görmüşsündür. ben 2.2 megabayt dan bahsediyorum. 2300 kilobayt gibi bişeye tekabül ediyor. bu kilobit kilobayt felan bunları çok bilmiyorum ama, saniyede 2.2 mb indiriyorum işte :)
edit: birde download başlar başlamaz bi 5 sn boyunca saniyede 5-6 mb ile indiriyor , o zamanlar dadından yenilmiyor :D
-
yok la gercekten 7 goruyorum :D
-
biriniz netin hızından birinizde download miktarından bahsediyosunuz :) sabaha kadar anlaşamazsınız siz :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
biriniz netin hızından birinizde download miktarından bahsediyosunuz :) sabaha kadar anlaşamazsınız siz :)
-----------------------------:D şimdi çaktım köfteyi.
-
konuyu hortlatıyorum izninizle.
uydunettte şöyle bir kampanya gördüm ve hoşuma gitti http://www.kablonetuydunet.com/index.php?option=com_content&view=article&id=496&Itemid=135
ttnet almak istemiyorum çünkü zorla telefon parası alıyorlar evde telefon kullanacak olan yok yalın internet desen ondada 15 tl yalın internet ücreti var aynı hesaba geliyor. uydunet kullanan ve memnun olan varmı genel yorumlar kötü olduğu yönünde ama tarikatın fikrini alayım birde?
-
evimde 2 yıla yakın kullanıyorum. bi arızasını, yamuğunu görmedim.
yalnız teledünyada izlediğim bi kanalda zaman zaman bozukluklar meydana geliyor.